Hjælp mig med at vælge: operativsystem

Windows 10 Home
Windows 10 Home er målrettet til private brugere af Windows. Windows 10 Home indeholder de velkendte funktioner i Windows 10 med understøttelse af tredjepartsapps i Microsoft Store. Det indeholder Cortana-assistenten, webbrowseren Microsoft Edge, Continuum-tablettilstand for touchenheder, Universal Windows-apps som Billeder, Kort, Mail, Kalender, Musik og Video, mulighed for at optage og dele spil for XBOX One-ejere.

Windows 10 Pro
Windows 10 Pro har alle funktionerne fra Windows 10 Home med ekstra funktioner, som er perfekte til professionelle brugere. Yderligere Pro-funktioner omfatter: Domain Join Services, BitLocker-drevkryptering, tjenester til fjernadgang, editor til gruppepolitikker og Windows Update til virksomheder

Windows i S-tilstand
S-tilstand giver den velkendte, robuste og produktive oplevelse fra Windows og giver høj sikkerhed og høj ydeevne. S-tilstand bruger kun Microsoft-verificerede apps i Windows Store og giver sikker browsing med Microsoft Edge. Bemærk: S-tilstand begrænser installation af software til apps fra Microsoft Store. Enheder kan opgraderes til deres respektive versioner af Windows via Microsoft Store. Du kan få flere oplysninger på https://support.microsoft.com/en-us/help/4020089/windows-10-in-s-mode-faq (på engelsk). Windows S-tilstand tilbydes på udvalgte Dell-produkter.

Linux Ubuntu
Ubuntu er et open source-operativsystem, der er udviklet til Linux-entusiaster. Dell gør Ubuntu, som er blandt de meste populære operativsystemer på markedet, tilgængeligt uden licensbetaling. Du kan finde tusindvis af gratis apps i Ubuntu Software Center. LibreOffice (produktivitetspakke) er inkluderet, og Ubuntu er kompatibelt med Microsoft Office. Ubuntu-operativsystemet tilbyder sikkerhed og tryghed via et programlager, der er tillid til, datakryptering og indbygget beskyttelse mod malware og virus. Ubuntu er omfattet af 5 års gratis sikkerheds- og vedligeholdelsesopdateringer med Ubuntu LTS (Long Term Support). Dell tilbyder Ubuntu på udvalgte produkter som et alternativ til Windows eller Chrome.