|

PC as a Service (PCaaS)

PCaaS

Vähennä IT-hallinnon päivittäistä työmäärää ja kustannuksia


Tietokoneen päivittäisen työmäärän hallinta jättää IT-osastolle vain vähän aikaa innovaatioon ja estää sitä keskittymästä strategisiin prioriteetteihin, jotka tukevat yrityksen kehitystä.

PC as a Service (PCaaS) helpottaa tietokoneen elinkaaren hallintaa yhdistämällä laitteiston, ohjelmistot, elinkaaripalvelut ja rahoituksen yhteen kaikenkattavaan ratkaisuun – tarjoamalla yhden ja ennustettavan budjettikohtaisen hinnan kuukaudessa Dell Financial Servicesin kautta.*

Säästä jopa 25 % tietokoneen elinkaaren hallinnassa Dellin PC as a Servicen ansiosta*

PC as a Servicen edut:
  • ennustettava budjettisuunnittelu
  • IT-osaston helpompi hallita tietojenkäsittelytarpeita
  • nopeammat tietokonepäivitykset, jotka pitävät loppukäyttäjät uusimman tekniikan parissa
  • tarjouksen joustavuus yritystarpeisiin vastaamiseksi
  • loppukäyttäjien toiveisiin ja tarpeisiin mukauttu tekniikka

Lisätietoja PC as a Service -palvelusta saat omalta myyntiedustajaltasi.

PCaaS yritysasiakkaille
 PCaaS-for-BusinessPCaaS yritysasiakkaille on tarkoitettu asiakkaille, jotka haluavat helpottaa tietokoneen elinkaaren hallintaa 20–300 yksikölle. Ratkaisu sisältää täysin mukautettavat vaihtoehdot Dellin palkituille yrityskäyttöön tarkoitetuille kannettaville tietokoneille, pöytäkoneille ja tehotyöasemille, ohjelmistoille ja luokkansa parhaille palveluille, jotka sisältävät tuen, resurssien palautuksen ja valinnaisen käyttöönoton (saatavilla 3–4 vuoden ehdot).

PCaaS yritysasiakkaille

Näytä PCaaS yritysasiakkaille -mallipaketit ›
PCaaS yrityksille
 PCaaS-for-Enterprise

PCaaS yrityksille on tarkoitettu asiakkaille, jotka haluavat helpottaa tietokoneen elinkaaren hallintaa monimutkaisemmissa käyttöympäristöissä vähintään 300 yksikölle. Ratkaisu sisältää täysin mukautettavat vaihtoehdot Dellin palkituille yrityskäyttöön tarkoitetuille kannettaville tietokoneille, pöytäkoneille ja tehotyöasemille, ohjelmistoille ja luokkansa parhaille palveluille, jotka sisältävät käyttöönoton, tuen ja resurssien palautuksen. Tässä yhteydessä määritetään Services Delivery Manager yhdeksi yhteyspisteeksi projektin elinkaaren ajaksi. Joustava rahoitus voidaan määrittää etukäteen osana 3 tai 4 vuoden ehtoja.

PCaaS yrityksille

Näytä PCaaS yrityksille -mallipaketit ›

Lisätietoja PC as a Service -palvelusta saat omalta myyntiedustajaltasi.

  
LaitteistoPalkittu laitteisto: Dell tarjoaa laajan valikoiman järjestelmiä erilaisiin tarpeisiin, joten voit räätälöidä tekniikan työntekijöidesi yksilöllisten tarpeiden mukaan – tehotyöasemista ultrakevyisiin kannettaviin ja kaikkea siltä väliltä, myös näytöt ja tarvikkeet.
Ohjelmistot
Tietosuojaohjelmistot ja resurssienhallinta: Paranna Dell-kokemustasi uusimmilla ohjelmistoilla, jotka auttavat turvaamaan, suojaamaan ja hallitsemaan sijoitustasi, mukaan lukien ohjelmistoja, kuten McAfee-virustorjuntaohjelma, Dell Endpoint Security Suite Enterprise, VMWare Airwatch ja Absolute DDS. 
Elinkaaripalvelut 
Elinkaaripalvelut: Valitse sopiva palvelutaso liiketoimintasi tarpeiden mukaan. Dell on palkituilla palveluillaan mukana käyttöönotosta resurssien palautuksen tukemiseen, jotta prosessi olisi mahdollisimman saumaton. Saatavilla on myös mukautettuja hallittuja palveluvaihtoehtoja.
Ainutlaatuiset työkalut ja tekniikat
Ainutlaatuiset työkalut ja tekniikat: Tekniikat ja työkalut nopeuttavat automatisointia, vianmääritystä ja järjestelmän ongelmien ratkaisemista. Käytettävissäsi ovat ImageAssist, SupportAssist, TechDirect-itsepalveluportaali ja Dell Client Command Suite, joiden avulla voit säästää aikaa, kun ylläpidät markkinoiden helpoimmin hallittavia asiakaslaitteita.
Services Delivery Manager
Services Delivery Manager: Vähintään 300 yksikön tilauksille määritetään Services Delivery Manager yhdeksi yhteyspisteeksi tietokoneen koko elinkaaren ajaksi.Dell Financial Services
Rahoitus: Joustavaa rahoitusta saatavilla Dell Financial Servicesin* kautta (3 ja 4 vuoden ehdot) liiketoimintatarpeidesi täyttämiseksi.