|

Työpaikan hakeminen

Aloita matkasi Dellin palveluksessa.

Kun ensimmäisen kerran olit kosketuksissa Dellin tekniikan kanssa esimerkiksi kaiuttimia kuunnellessasi tai lehtiartikkelia lukiessasi, Dell teki varmasti vaikutuksen. Olemme asiasta mielissämme. Meistä on hienoa, että harkitset uraa organisaatiossamme. Dell tarvitsee kaltaisiasi lahjakkaita ja kunnianhimoisia työntekijöitä, jotka auttavat yhtiötä saavuttamaan tavoitteensa ja osallistumaan rehellisen voittamisen kulttuuriin. Hae töitä Delliltä seuraavien vaiheiden avulla. Valmistaudu kehittymään tavalla, jota ei usko todeksi.

Dellin tyopaikat
Tutustu Dellin toimipisteisiin
Explore our locations

Haun aloittaminenTyöpaikan hakeminen Delliltä

Dellin työnhakutyökalulla avoimia paikkoja voidaan hakea maantieteellisen alueen, toimipisteen sijainnin, tehtävän tyypin tai työtehtävän perusteella. Avainsanahakukentän avulla työpaikkoja voidaan hakea julkaisunumerolla, minkä lisäksi työnkuvauksia tai työvaatimuksia voidaan rajata omien hakuehtojen mukaan. Aloita haku tästä (englanniksi ) ›

Oman profiilin lähettäminen

Työnhaku Delliltä toimii lähetettyjen hakijaprofiilien perusteella. Profiilin lähettäminen on helppoa. Jos et ole käyttänyt järjestelmää aikaisemmin, luo ensin henkilökohtainen tili, käyttäjänimi ja salasana.

Kirjoita nämä tiedot muistiin

Niitä tarvitaan tehtävän hakemisen, profiilin lähettämisen ja päivittämisen yhteydessä. Ennen työnhaun aloittamista varmista, että käytettävissä on ajan tasalla oleva ansioluettelo tai CV (curriculum vitae), joka sisältää kaikki tarvittavat tiedot.

Profiilitietojen antaminen on tärkeää

Profiilin avulla rekrytoijat pystyvät seuraamaan hakijan edistymistä ja ottamaan tähän yhteyttä. Se myös helpottaa hakijan työnhakua.

Haun yhteydessä omaan profiiliin lisätyt tiedot lisätään aina automaattisesti profiililomakkeeseen

Hakutulokset tarkentuvat profiiliin annettujen tietojen, mm. työkokemuksen, tehtävänimikkeen, koulutuksen ja maantieteellisen alueen mukaan.

Rekrytoijat pystyvät paremmin yhdistämään hakijan osaamisen haettavissa oleviin työmahdollisuuksiin

Dell kannustaa kaikkia hakijoita kirjautumaan sisään ja päivittämään profiilinsa. Päivitä esimerkiksi uusi tutkinto, muuttunut sijainti tai yhteystiedot. Voit halutessasi saada ilmoituksia avautuvista tehtävistä, jotka vastaavat profiiliasi.

Työpaikan hakeminen

Jos kiinnostava tehtävä löytyy, napsauta kuvaussivulla olevaa Hae nyt -painiketta. Järjestelmä pyytää antamaan käyttäjänimen ja salasanan. Jos et ole vielä luonut profiilia, se on tehtävä tässä vaiheessa. Järjestelmä pyytää antamaan hakijaa koskevia perustietoja ja vastaamaan haettavaa tehtävää koskeviin kysymyksiin. Onnea matkaan!

Paikkaa aikaisemmin hakeneet

Sivustolle palaava hakija pystyy käyttämään tiliään antamalla käyttäjänimen ja salasanan. Oman profiilin tiedot voidaan näyttää tai päivittää milloin vain. Kirjaudu sisään vanhana käyttäjänä.

Vinkki:

Kirjaudu sisään vanhana käyttäjänä aina kun haet uuteen tehtävään. Oman profiilin tiedot lisätään automaattisesti hakemuslomakkeeseen. Näin voit näyttää tiedot ja vastata haettavaan tehtävään liittyviin kysymyksiin.

Profiilin muokkaaminen

Kirjaudu sisään vanhana käyttäjänä aina kun haet uuteen tehtävään. Oman profiilin tiedot lisätään automaattisesti hakemuslomakkeeseen. Näin voit näyttää tiedot ja vastata haettavaan tehtävään liittyviin kysymyksiin.

Käyttäjät voivat muokata profiiliaan milloin tahansa. Toimenpide on helppo ja sisältää kolme vaihetta:

  1. Kirjaudu omaan tiliin.
  2. Valitse sivun oikeasta yläkulmasta Muokkaa omaa profiilia tai Omat tiliasetukset.
  3. Tee tarvittavat muutokset ja muista tallentaa, kun olet valmis.

Lisätietoja

Kun profiili on valmis tai päivitetty, käy Dellin tapahtumasivulla ( englanniksi ) ›
Sivulla on tietoja Dellin tulevista tapahtumista. Katso, milloin tapahtuma on omalla alueellasi, ja tule tapaamaan Dellin rekrytoijia ja muita yhtiön edustajia. Tervetuloa!

Vinkkejä ansioluettelon tai CV:n laatimiseenVinkkejä ansioluettelon tai CV:n laatimiseen

Hyvän ansioluettelon tai CV:n laatiminen on oma taiteenlajinsa. Se voi olla vaikeaa. Älä kuitenkaan lannistu, sillä Dell voi auttaa. Olemme keränneet vinkkejä, joiden avulla pystyt tekemään hyvästä ansioluettelosta erinomaisen ja Dellin rekrytoijien odotusten mukaisen.

Kuvaile vahvuuksia ja osaamistasi ja perustele niitä

Liitä vahvuutesi ja osaamisesi tosielämän työkokemukseen ja anna esimerkkejä.

Luettele saavutuksia, älä vastuualueita

Älä anna pitkää luetteloa vastuualueistasi, vaan keskity siihen, mitä olet työssäsi saavuttanut. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi rahan- tai ajansäästöä, prosessien tehostamista tai tulojen luomista.

Sisällytä tavoite

Tiivis ja tarkoituksenmukainen kuvaus uratavoitteistasi on hyödyksi lukijalle.

Tee otsikoista tehokkaita

Työnantaja muodostaa käsityksensä ansioluettelostasi muutamassa sekunnissa. Aikaa työnantajan mielenkiinnon herättämiseen on vain hetki. Harkitse käyttäväsi tehokkaita otsikkoja, jotka kannustavat työnantajaa jatkamaan lukemista. On hyvä kuvailla työkokemusta mahdollisimman tarkasti, jotta työnantaja saa tarkan kuvan edellisistä työpaikoistasi.

  • Huono otsikko: Tietokoneohjelmoija.
  • Hyvä otsikko: Kokenut ohjelmoija – Java/J2EE.

Ole aktiivinen ja pidä mielenkiinto yllä

Aktiiviset verbit auttavat pitämään lukijan otteessasi. Ne ovat dynaamisia ja kertovat selvästi kokemuksestasi ja saavutuksistasi. Tällaisia verbejä ovat esimerkiksi valmensin, laadin, johdin, kehitin, toteutin ja suunnittelin.

Kerro vapaaehtoistyöstä

Se, miten vietät vapaa-aikasi, kertoo sinusta paljon. Tämä kiinnostaa monia yrityksiä, mutta etenkin Delliä.

Oikolue ansioluettelosi – kahdesti

Pyydä sitten ystävän tai kollegan arviota. He saattavat huomata virheitä, jotka ovat jääneet sinulta huomaamatta.

Tiivistä, mutta voit käyttää useitakin sivuja

Mitä lyhempi ansioluettelo on, sen parempi. Osa hakijoista saattaa kuitenkin tarvita useamman sivun varsinkin, jos kokemusta on karttunut runsaasti.

Varmista, että ansioluettelo on ajan tasalla

Varmista, että yhteystiedot ovat ajan tasalla. Ansioluettelon säännöllinen päivittäminen varmistaa, että tiedot ovat ajan tasalla.

Löydä ydinajatus

Varmista, että ansioluettelosi kertoo yhtenäisellä tavalla sinusta ja odotuksistasi. Kerro urastasi tavoitteesi avulla. Kerro myös muusta uraasi liittyvästä, kuten työhistoriastasi, koulutuksestasi ja pätevyydestä.

Ole rehellinen

Ansioluettelo on asiakirja, joka elää. Sitä muokataan ja päivitetään koko uran ajan. Mieti, mitä sisällytät ansioluetteloosi. Jos tiedot ovat valheellisia, maineesi voi vaarantua.

Dellin työntekijöiden suositusohjelmaDellillä ponnistelusi palkitaan. Tuo meille uusia lahjakkuuksia, niin se palkitaan myös.

Suositusohjelmamme on suunniteltu kannustamaan tiimien jäseniä kehottamaan yhteistyökumppaneitaan ja päteviä ystäviään hakemaan Dellillä avoinna oleviin työpaikkoihin. Uskomme, että rekrytointistrategiaamme olennaisesti kuuluva aktiivinen suositusohjelma tuottaa yritykselle ja tiimien jäsenille merkittäviä etuja.

Dell palkkaa keskimäärin yli 30 prosenttia ulkoisista työntekijöistä tiimien jäsenten suositusten perusteella. Dell on huomannut, että suositellut tiimien jäsenet ovat tavallista motivoituneempia, tuottavampia ja tehokkaampia.