|

Urakehitysohjelmat

Dell tukee kehittymistäsi

Työntekijänä osallistut päivittäin hyödyllisten teknologioiden ja ratkaisujen kehittämiseen. Dell puolestaan tarjoaa ohjelmia, jotka nopeuttavat urallasi kasvamista ja kehittymistä. Ohjelmiemme avulla tiimimme jäsenet pystyvät kehittymään esimiehiksi mentoroinnin, kannustuksen ja haasteellisten ja palkitsevien mahdollisuuksien avulla.

Dell panostaa henkilöstöönsä ja on kehittänyt ohjelmia, joiden avulla työntekijä voi saavuttaa työhön liittyvät tavoitteensa ja hyödyntää osaamistaan työssään kokonaisvaltaisesti. Ohjelmien avulla pystyt kehittämään uraasi onnistuneesti. Tukenasi on lisäksi kahdenkeskiset tapaamiset mentoreiden kanssa, 360 asteen palautteet ja urasuunnitelman säännölliset tarkistukset. 

Opiskeletko vielä? Tutustu Töihin yliopistosta -osioon ja katso, miten Dell tukee urakehitystäsi alusta alkaen. Liittymisen jälkeen sinulla on mahdollisuus osallistua ohjelmiin, jotka on suunniteltu valmiuksien kehittämiseen toimitusketjusta rahoitukseen, toiminnoista johtamistaitoihin ja lähtötasolta aina johtotasolle saakka.

Dellin tyopaikat
Tutustu Dellin toimipisteisiin
Explore our locations