|

Henkilöstö | Deepa S

Tietoa DeepastaMilloin siirryit EMC:n palvelukseen ja missä tehtävissä olet ollut siellä?

Tulin yritykseen vuonna 2008 markkinointi- ja viestintätehtäviin. Johdin markkinointitiimiä Center Of Excellencessa ja hoidin sisäistä brändäämistä. Vuonna 2015 siirryin johtamaan monimuotoisuus- ja suvaitsevaisuushankkeita Intiassa ja Kiinassa. Luon mahdollisuuksia, joilla voi kehittää yrityksessä olevaa monipuolista taitoa. Laajennan myös globaalin monimuotoisuuden toimiston vaikutusaluetta markkinoimalla ohjelmia, joilla luodaan suvaitseva työpaikka. 

Mikä kulttuurissamme inspiroi sinua?

EMC:ssä on avoin kulttuuri, jossa vuorovaikutus ulottuu omaa esimiestä kauemmas. Yritys tarjoaa alustan, jossa voit pyrkiä haluamiisi tavoitteisiin, olla oma itsesi ja tuoda pöytään oman osaamisesi. Ympäristö on erittäin suvaitsevainen. EMC antoi minun näyttää tietä. Aloitimme trendin palkkaamalla vammaisia ja hyödyntämällä EMC:ssä heidän ainutlaatuisuuttaan.

Oletko mukana EMC:n affiniteettipiireissä? Millaisessa roolissa olet toiminut ja/tai mitä hyötyä olet saanut niistä?

Olen Women’s Leadership Forumin ja Disability Employee Resource Groupin (DERG) jäsen. Olin keskeisessä roolissa, kun DERG lanseerattiin Intiassa vuonna 2012. Olen ollut puheenjohtaja 3 ½ vuotta. Olen myös mukana Global Network Advising and Sharing -ryhmässä... Olen hyötynyt ryhmistä valtavasti, koska niiden kautta olen voinut syventää osaamistani ja saanut itseluottamusta johtamiseen.

Mikä saa sinut innostumaan Dellin tulevaisuuden mahdollisuuksista?

Odotan innolla oppimista Delliltä, koska kyseessä on monimuotoisuuden kymmenen parhaan yrityksen joukkoon kuuluva yritys Diversity Inc:n mittareiden mukaan. Koen, että uusi yritys tuo meille isompia yleisöjä, minkä ansiosta voimme oppia ja saada aikaan isoja muutoksia.

Mitä haluaisit kertoa henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet siirtymään Dellin palvelukseen?

Olemme ihmiskeskeinen yritys. Yrityksen ympäristö on erittäin vakaa, siihen on helppo ottaa yhteyttä ja keskustelut ovat avoimia. Työkulttuuri on vakiintunut ja sillä on paljon tarjottavaa.

Millä tavalla olet auttanut asiakkaitasi menestymään liiketoiminnassaan ja kasvattamaan sitä?

Olen auttanut johtajia sisäisesti katsomaan tiimien rakentamisen osa-alueita laajemmin suvaitsevaisuus huomioiden. Olen auttanut muita työntekijöitä osoittamaan potentiaalinsa. Olen nähnyt ulkoisesti, miten muut yritykset pyrkivät esimerkkimme pohjalta parantamaan omia monimuotoisuus- ja suvaitsevaisuushankkeitaan. Se saa minut tuntemaan ylpeyttä tekemästämme työstä.

Mikä tekee Dellistä erinomaisen työpaikan?

Yrityksemme on erittäin suvaitsevainen. Olemme suuri tulevaisuuden teknologiayritys, jolla on mahtava tilaisuus luoda ja innovoida.

Kuvaile muutamalla sanalla kokemuksiasi EMC:n palveluksessa.

Rakastan EMC:tä.

Dellin tyopaikat
Tutustu Dellin toimipisteisiin
Explore our locations

 • Poista CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Poista careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10