|

Henkilöstö | Leonor Corradine

Avainhenkilöt | Leonor

Milloin siirryit Dellin palvelukseen ja missä tehtävissä olet ollut Dellissä?

Tulin Delliin vuonna 2003 osana Panama-startup-tiimiä. Aloitin Amerikan liiketoimintaryhmässä (Americas Transactional Group) työntekijöiden osto-ohjelman myyntiedustajana ja ylenin ohjaajaksi, laatuvalmentajaksi ja lopulta myyntituen johtajaksi.

Vuonna 2006 siirryin englantia puhuvien Karibian alueiden suhdetoimintayksikön myyntijohtajaksi. Vuonna 2009 perustin globaalien rahoituspalveluiden (GFS, Global Financial Services) kehitystiimin ja otin vastaan Panaman GFS-yksikön johtajan paikan elokuussa 2011.

 

Mitä vastuita nykyinen työsi pitää sisällään?

Päätehtävänäni on olla inspiroiva johtava, joka saa aikaan tuloksia yhdessä johtoryhmänsä kanssa ja jonka avulla yli 75 henkilön vahvuinen henkilökuntamme pystyy olemaan huipputasoinen tiimi.

GFS:n toiminnoista alaisuuteeni kuuluvat perintä (Collection), luotot (Credit), maksulliset palvelut (Revenue Services), sopimusten piiriin kuulumattomien tilausten lähetys (Non Terms Order Release), petosten torjunta (Fraud) ja ostoreskontra (Accounts Payable.

Edustan Panamaa myös GFS:n globaalissa henkilöstön osaamiskeskushankkeessa (People Center of Competence global initiative), olen Panaman paikallisrahoitusneuvoston (Panama Finance Site Council) avainjäsen, johdan Wise Panama -toiminnan tapahtumatoimikuntaa, ja olen saanut Make a Difference Champion -arvonimen.

Miten kuvailisit Dellin toimintakulttuuria?

Loistava! Se on niin hyvä, että sitä tulee ikävä Dellin ulkopuolella. Vuonna 2008 lähdin Delliltä, koska minulle tarjoutui mielenkiintoinen työmahdollisuus muualla. Huomasin kuitenkin pian, että minulla oli ikävä Dellissä vallitsevaa upeaa menestyksen ilmapiiriä. Siinä työntekijä pystyy saavuttamaan täyden potentiaalinsa ja menestymään.

Mitä haluaisit kertoa henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet siirtymään Dellin palvelukseen?

Täällä vain taivas on rajana, ja toiminnan meritokraattisuus tarjoaa kehittymisen mahdollisuuksia. Dell arvostaa työntekijän panosta ja uskollisuutta ja panostaa työntekijään. Dell välittää myös yhteiskunnasta, lapsistamme ja planeetastamme.

Mikä pitää sinut Dellin palveluksessa?

RAKASTAN työtäni. Saan työstä uutta energiaa päivittäin. Olen ylpeä siitä, että minulla on MAHDOLLISUUDET TEHDÄ ENEMMÄN. Olen luonut kestäviä suhteita, jotka tuovat synergiaa, ja tiimin saamat tunnustukset ovat vieläkin palkitsevampia. Johtajamme ansaitsevat kiitoksen siitä, miten hyvin he kertovat meille arvostuksestaan työtämme kohtaan.

Mitä myönteisiä vaikutuksia Dellin strategiamuutos on mielestäsi saanut aikaan?

Dellillä on riittävästi resursseja siihen, että jokainen työntekijä varmasti ymmärtää strategian tarkoituksen. On ollut hätkähdyttävää kuulla, miten työntekijämme eri puolilla maailmaa kertovat työskentelystään tavoitteidemme eteen ja mahdollisuuksistaan tehdä entistä enemmän. Kuullessani näitä kommentteja tunnen ylpeyttä siitä, että olen tämän upean yrityksen palveluksessa.

Millä tavalla olet auttanut asiakkaitasi menestymään liiketoiminnassaan ja kasvattamaan sitä?

Riippumatta siitä, missä tehtävässä olen kulloinkin Dellissä ollut, meillä on aina ollut mahdollisuus auttaa asiakkaitamme menestymään. Olemme tehneet suoraa asiakaspalvelutyötä, jossa esitämme asiakkaille heidän tarpeisiinsa sopivia ratkaisuja. Olemme myös tukeneet sisäisten liiketoimintakumppaniemme taustatoimintoja, jotta he voivat puolestaan palvella Dell-asiakkaitamme. Uskon, että jokaisella Dellin työntekijällä on tärkeä tehtävä toimia asiakkaidemme auttajana. Eikö tämä juuri ole toimintamme tarkoitus? Olen ollut tärkeässä roolissa yksinkertaisesti toteuttamalla Dellin toiminnan tarkoitusta.

Millä tavalla Dell erottautuu muista työnantajavaihtoehtona?

Yrityksellä on kokemusta hyvin suunnitellun strategian toteuttamisesta. Tämä on inspiroivien johtajiemme ansiota. He välittävät työntekijöistä, luottavat heihin ja antavat heille monia mahdollisuuksia.

Kuvaile viidellä sanalla kokemuksiasi Dellin palveluksessa.

Antoisaa, valaisevaa, palkitsevaa, miellyttävää ja dynaamista.

Monipuolisen videoeditorin: Leonor

Our People | Leonor

'I believe every Dell employee has a protagonist role in helping our customers, isn’t that what our purpose is all about? I’ve played a key role just by living Dell’s purpose!'

Dellin tyopaikat
Tutustu Dellin toimipisteisiin
Explore our locations

 • Poista CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Poista careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10