|

Henkilöstö | Madeline

Tietoa MadelinestaMilloin siirryit EMC:n palvelukseen ja missä tehtävissä olet ollut siellä?

Tulin EMC:lle vuonna 2012, kun olin saanut sähkö- ja tietotekniikkainsinöörin maisterintutkinnon. Olen ohjelmistokehittäjä EMC:llä.

Mikä kulttuurissamme inspiroi sinua?

Asiakastyytyväisyys on erittäin tärkeää EMC:lle. Se on inspiroinut minua tekemään aina parhaani kaikissa projekteissa. Tiedän, että voin vaikuttaa suoraan asiakkaan kokemukseen. Lisäksi yrityksessä kannustetaan monimuotoisuuteen ja suvaitsevaisuuteen. Tiedämme, että monimuotoinen tiimi tuottaa innovatiivisia ideoita ja upeita tuotteita.

Oletko mukana EMC:n affiniteettipiireissä? Millaisessa roolissa olet toiminut ja/tai mitä hyötyä olet saanut niistä?

Olen mukana EMC:n latinoiden affiniteettipiirissä, ELLIT:ssä (EMC Leadership Latin Interest Team) ja olen johtanut yhteisötoimintaa (Community Outreach) kahden vuoden ajan. Olen saanut tukea ELLIT:stä monilla tavoilla siitä lähtien, kun tulin yritykseen neljä vuotta sitten. Olen tavannut ryhmässä upeita ihmisiä, joista olen saanut hyviä ystäviä. Lisäksi olen kehittänyt johtamistaitoja, joiden ansiosta luotan itseeni entistä enemmän päivittäisessä työssä. Se, että voin antaa takaisin yhteisölle ELLIT:n kautta, on myös loistava mahdollisuus.

Mikä saa sinut innostumaan Dellin tulevaisuuden mahdollisuuksista?

Dellin ja EMC:n fuusio mullistaa teknologia-alan. Mielestäni fuusio on upea mahdollisuus innovaattoreille ja ihmisille, jotka pyrkivät ajattelemaan vakiintuneiden toiminta- ja ratkaisutapojen vastaisesti, kun tavoitteena on parantaa ihmisten elämää.

Mitä haluaisit kertoa henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet siirtymään Dellin palvelukseen?

Olen pystynyt yhdistämään useita rooleja elämässä työskennellessäni EMC:llä. Olen kahden lapsen äiti, täysipäiväinen työntekijä ja tekniikan tohtorikandidaatti. En usko, että missään muussa yrityksessä voi tavoitella henkilökohtaisia unelmia alalla työskentelemisen ohessa.
Maisterin tutkinnon jälkeen sain stipendin opintojen jatkamiseen. Päätin kuitenkin sen sijaan siirtyä töihin EMC:lle, ja se onkin ollut paras mahdollinen ratkaisu. Olen työssäni oppinut uusinta teknologiaa ja löytänyt täysin uusia mahdollisuuksia.

Millä tavalla olet auttanut asiakkaitasi menestymään liiketoiminnassaan ja kasvattamaan sitä?

Varmistamme tiimissäni, että asiakkaat saavat tuotteen, jossa on mahdollisimman vähän vikamahdollisuuksia. Testaamme tuotteita eri tilanteissa, esimerkiksi korkeissa ja matalissa lämpötiloissa, värinässä jne., jotta tuotteen jokainen osa kestää monenlaisia tapahtumia, kuten maanjäristyksiä ja äärimmäisiä lämpötiloja. Kirjoitan ohjelmistoinsinöörinä koodin, jota käytetään testaamisessa. 

Mikä tekee Dellistä erinomaisen työpaikan?

 • Upeat ja älykkäät ihmiset, joiden kanssa työskentelen. Kaikki auttavat mielellään muita ja jokainen tekee yhteistyötä kaikilla mahdollisilla tavoilla, jotta projektit onnistuvat.
 • Mahdollisuus työskennellä uusimpien teknologioiden parissa.
 • Mahdollisuus tasapainottaa työ ja muu elämä.
 • Meillä on esimerkiksi äideille ja raskaana oleville naisille tarkoitettuja äitihuoneita.

Kuvaile muutamalla sanalla kokemuksiasi EMC:n palveluksessa.

 • Työelämä,
 • monimuotoisuus ja sallivuus,
 • mahdollisuudet,
 • upeat ihmiset,
 • innovaatio.
Dellin tyopaikat
Tutustu Dellin toimipisteisiin
Explore our locations

 • Poista CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Poista careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10