|

Henkilöstö | Mary Cay

Tietoa Mary CaystäMilloin siirryit EMC:n palvelukseen ja missä tehtävissä olet ollut siellä?

Kun tulin EMC:lle elokuussa 2010, aloitin asiakaspalvelussa, jossa johdin maailmanlaajuista kenttähuoltoa, huoltotilin hallintaa ja tapauksen hallintaa. Reilu vuosi sitten ylenin vanhemmaksi varapuheenjohtajaksi, jonka vastuulla on maailmanlaajuinen asiakaspalvelutiimi.

Mikä kulttuurissamme inspiroi sinua?

Kun aloin pohtia edellisestä yrityksestä lähtemistä, etsin lähinnä yritystä, jonka lähestymistavassa asiakas on etusijalla. Siitä on paljon apua asiakaspalvelussa, että yritys toimii asiakaskeskeisesti. Jokainen toiminto ja jokainen henkilö on täällä sitä varten, että asiakkaille löytyy oikea ratkaisu. Tiimimme jäsenillä on asiakassuhteita, jotka ovat syntyneet vuosien mittaan, ja joskus he työskentelevät asiakkaan kanssa ensimmäistä kertaa. Oli tapaus millainen hyvänsä, tukea tarjotaan innokkaasti ja antaumuksellisesti.

Oletko mukana EMC:n affiniteettipiireissä? Millaisessa roolissa olet toiminut ja/tai mitä hyötyä olet saanut niistä?

Tapaan aina mielelläni eri paikkoihin matkustaessani paikallisen Women’s Leadership Forumin jäseniä ja mahdollisuuksien mukaan Disability Employee Resource Group (DERG) -ryhmän jäseniä. Minusta on hienoa seurata tapoja, joilla näissä ryhmissä tehdään yhteistyötä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Olen saanut ryhmiä seuraamalla lisämotivaatiota osallistua affiniteettiryhmien toimintaan ja toimia niissä resurssina.

Mikä saa sinut innostumaan Dellin tulevaisuuden mahdollisuuksista?

Teknologia-alalla on tehty vuosien saatossa suuria hankintoja ja fuusioita, joissa monet meistäkin ovat olleet mukana. Osa niistä on epäonnistunut, koska yhdistymisen syy on unohtunut. Mielestäni meillä on erinomainen mahdollisuus pysyä oikealla kurssilla ja tehdä Dellistä erittäin menestyvä yritys ja alan muiden työntekijöiden kateuden kohde. Olen melko kilpailuhenkinen ja haluan, että voitamme. Voitamme tarjoamalla asiakkaillemme parempaa tekniikkaa innovoinnin kautta ja siten mahdollisuuksia kasvattaa yrityksiään. Voitamme myös tarjoamalla työntekijöillemme mahdollisuuksia kehittää taitojaan ja nousta haasteiden tasalle.

Mitä haluaisit kertoa henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet siirtymään Dellin palvelukseen?

Tahti voi olla nopea, ja se voi antaa lisää virtaa. Vauhti voi uuvuttaa aika ajoin, mutta vauhdin myötä myös oppimis- ja kasvuympäristö muuttuu nopeasti. Olemme pyrkineet luomaan ympäristön, jossa tehdään kovasti töitä mutta jossa myös rentoudutaan.

Millä tavalla olet auttanut asiakkaitasi menestymään liiketoiminnassaan ja kasvattamaan sitä?

Kaikki asiakaspalvelutiimin jäsenet suhtautuvat henkilökohtaisesti ja erittäin vakavasti vastuuseen, joka meillä on asiakkaitamme kohtaan. Asiakkaiden menestykselle on tärkeää, että tiedot ja ympäristöt pysyvät kunnossa, käytettävissä ja optimaalisina. Pyrimme siis ennakoiden varmistamaan, että ne toimivat. Kun ne eivät toimi täydellisesti, ponnistelemme tiiminä (asiakkaat, huolto ja insinöörit), jotta asiakas pääsee takaisin toimintaan mahdollisimman nopeasti. Olemme ainutlaatuisessa asemassa luotettuna neuvonantajana ja annamme ohjeita nykyisistä ja tulevista tekniikoista, joiden myötä konesalit kehittyvät ja muuntuvat.

Mikä tekee Dellistä erinomaisen työpaikan?

Johtomme toimii rehellisesti. Luotan siihen, että johtajat tekevät oikeita asioita ja hyviä päätöksiä. Ihmisille annetaan mahdollisuus oppia ja kasvaa. Lisäksi me keskitymme henkilöstöömme. Henkilöstömme ansiosta olemme erittäin hyviä siinä, mitä teemme. Kannustamme johtoa käyttämään aikaa sen tunnistamiseen ja juhlistamiseen sekä hauskanpitoon.

Kuvaile muutamalla sanalla kokemuksiasi EMC:n palveluksessa.

Inspiroiva, ylpeä, voimaannuttava, haastava ja uuvuttava (ajoittain)!

Dellin tyopaikat
Tutustu Dellin toimipisteisiin
Explore our locations

 • Poista CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Poista careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10