|

Henkilöstö | Mithu

Tietoa MithustaMilloin siirryit EMC:n palvelukseen ja missä tehtävissä olet ollut siellä?

Tulin EMC:lle marraskuussa 2013 maailmanlaajuisen ennakkomyynnin varapuheenjohtajaksi ja kaupalliseksi hallintopääjohtajaksi. Työskentelen yritys-, markkinalanseeraus- ja tuotetiimien kanssa maailmanlaajuisen ennakkomyyntiorganisaation suuntaamiseksi ja kehittämiseksi. Siirryin elokuussa 2015 johtamaan Amerikoiden ennakkomyyntiliiketoimintaa. Johdan tällä hetkellä kentän SE-tiimejä, jotka tukevat asiakkaitamme joka päivä.

Mikä kulttuurissamme inspiroi sinua?

EMC:n kulttuuri on aidosti ainutlaatuinen, ja se on suurin voimavaramme. Omalla kohdallani kolme asiaa nousee esiin ja inspiroi minua: ensinnäkin näin suuressa ja laajassa yrityksessä jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa, ja uskon aidosti, että näin myös tapahtuu! Se heijastuu ylpeyteen, jolla työntekijämme suhtautuvat työhön, sekä päivittäiseen innostukseen. Toiseksi toimintatapaamme sisäänrakennettu autonomia inspiroi todella paljon. Sen ansiosta innovointi on juurtunut syvään yrityksessämme. Ja kolmanneksi johtaminen kaikilla tasoilla. Meillä on alan parhaat johtajat, jotka loistavat toiminnassaan. Silti he ovat erittäin nöyriä ja lähestyttäviä. Se on todella inspiroivaa!

Oletko mukana EMC:n affiniteettipiireissä? Millaisessa roolissa olet toiminut ja/tai mitä hyötyä olet saanut niistä?

Osallistun aktiivisesti monimuotoisuuden kannustamiseen EMC:llä. Teen läheistä yhteistyötä Women’s Leadership Forumin osastojen kanssa. Affiniteettipiirit ovat toimineet erittäin hyvin ruohonjuuritason hankkeiden synnyttämisessä, minkä ansiosta tuloksena on suvaitsevainen ja ystävällinen työpaikka.

Mikä saa sinut innostumaan Dellin tulevaisuuden mahdollisuuksista?

Kaikki. Dellillä mahdollisuuksia on loputtomasti, ja jo se yksistään on jännittävää minusta. Odotan jo innolla osallistumista aikamme suurimpaan yksityiseen teknologiakonserniin. Pääsemme mukaan johonkin, jota ei ole ennen tehty. Matka tulee olemaan upea. Osana Delliä saamme kaikki mahdollisuuden oppia, kasvaa ja kehittää taitojamme. Lopputuloksena voimme tuottaa asiakkaillemme vertaansa vailla olevia ratkaisuja ja palveluita.

Mitä haluaisit kertoa henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet siirtymään Dellin palvelukseen?

Jos olet paras siinä, mitä teet, jos etsit haasteita ja haluat edetä ja menestyä yhteistyökykyisessä ympäristössä EMC on oikea paikka sinulle. Teet työtä parhaiden kanssa ja opit heiltä. Samalla voit luoda tyydyttävän ja menestyksekkään uran.

Millä tavalla olet auttanut asiakkaitasi menestymään liiketoiminnassaan ja kasvattamaan sitä?

Tavoitteenani on tehdä yhteistyötä asiakkaiden kanssa, jotta ymmärrän heidän liiketoimintansa ja IT-tavoitteensa sekä sen, miten EMC voi auttaa digitaalisessa muutoksessa. IT kehittyy keskeiseksi liikevaihdon luonnin osaksi yrityksissä. EMC:llä on tärkeä rooli sen varmistamisessa, että näin käy asiakkaidemme kohdalla. Asiakkaan palaute on erittäin arvokasta tuotteiden ja ratkaisujen roadmapille, joten käytän aikaa roolissani asiakastyöhön asiakkaan haasteiden ymmärtämiseksi ja suunnan määrittämiseksi asiakaspalautteen perusteella.

Mikä tekee Dellistä erinomaisen työpaikan?

Meillä on kaikkea – alan parhaat kyvyt, paras teknologia ja ainutlaatuinen kulttuuri!

Kuvaile muutamalla sanalla kokemuksiasi EMC:n palveluksessa.

Erinomainen, rikastuttava, innostava, positiivinen, mullistava.

Dellin tyopaikat
Tutustu Dellin toimipisteisiin
Explore our locations

 • Poista CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Poista careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10