|

Lehdistötiedotteet

 • Results for "Lehdistötiedotteet"
 1. Dell Technologies vetoaa Euroopan valtioihin ja IT-toimialaan: ”Suunnatkaa julkisiin hankintoihin käytettävät 45 miljardia kestäviin valintoihin”

  07 maalis 2019

  Dell Technologies peräänkuuluttaa ympäristöystävällisyyden ja kestävän kehityksen huomioimista julkisissa IT-hankinnoissa. Valtavalla ostovoimallaan Euroopan valtiot ja eurooppalaiset IT-toimijat pystyvät vaikuttamaan merkittävästi kestävän kehityksen huomioimiseen hankintaprosesseissa ja -kilpailutuksissa.

 2. Dell Technologiesin tutkimus: Kehittyneet markkinat jäämässä jälkeen digitaalisessa kehityksessä

  29 tammi 2019

  Kehittyvillä markkinoilla toimivat yritykset ovat muita edellä digitalisaatiossa, selviää Dell Technologiesin tuoreesta Digital Transformation Index -tutkimuksesta.

 3. CES 2019: Dellin uudet laiteinnovaatiot takaavat parhaan käyttökokemuksen

  09 tammi 2019

  Vuodenvaihde tuo mukanaan tuoreita teknologiajulkistuksia vuosittaisessa Consumer Electronics Show 2019 (CES) -suurtapahtumassa Las Vegasissa. Tuoteinnovaatoistaan tunnettu Dell on esitellyt tapahtumassa uusia ja paranneltuja tuotteita palkittuihin Latitude-, XPS- ja Inspiron-tuoteperheisiinsä.

 4. Dell Technologiesin tutkimus: vain 3 prosenttia suomalaisista yrityksistä on digitaalisen aikakauden edelläkävijöitä

  24 loka 2018

  Dell Technologiesin Digital Transformation Index -tutkimus paljastaa, että yllättävän moni suomalainen yritys tuskailee liiketoiminnan digitalisaation kanssa

 5. Dell kiihdyttää vauhtia kohti vuoden 2020 yritysvastuutavoitteitaan

  20 kesä 2018

  Tuoreessa raportissa korostuvat kestävän kehityksen mukainen suunnittelu sekä teknologiat, jotka edistävät ihmisten ja ympäristön hyvinvointia.