|

Windows 11

Windows 11

Τα Windows 11 σάς φέρνουν πιο κοντά στα πράγματα που αγαπάτε

Νέα προοπτικήΑποκτήστε μια νέα προοπτική
Μια νέα, μοναδική εμφάνιση και αίσθηση για να έχετε μια πιο ήρεμη εμπειρία.

Λιγότερος θόρυβος, λιγότερη ακαταστασία και λιγότερο χάος. Η Microsoft έχει φανταστεί εκ νέου πώς θα πρέπει να λειτουργεί ο υπολογιστής για εσάς και μαζί με εσάς. Τα Windows 11 επαναπροσδιορίζουν την παραγωγικότητα.
Η ζωή είναι καλύτερη μαζί
Καλέστε, συνομιλήστε και κάντε τα σχέδιά σας πραγματικότητα με το Teams στα Windows 11.*

Συνδεθείτε απευθείας από τον υπολογιστή σας, ανεξάρτητα από τον υπολογιστή ή το τηλέφωνο ή το tablet που χρησιμοποιούν οι συνομιλητές σας.*
Η ζωή είναι καλύτερη μαζί
Φέρτε την ισορροπία στην επιφάνεια εργασίας σαςΦέρτε την ισορροπία στην επιφάνεια εργασίας σας
Οργανώστε τα παράθυρα, βελτιστοποιήστε τον χώρο στην οθόνη και μεγιστοποιήστε την παραγωγικότητά σας με ένα μόνο κούμπωμα.

Επανεστιάστε τη ροή εργασιών σας με τον βοηθό κουμπώματος εφαρμογών και προβάλετε συγκεντρωτικά τις εφαρμογές με ομάδες κουμπώματος και την επιφάνεια εργασίας.
Όλα όσα χρειάζεστε. Με μια ματιά, με μια κίνηση σάρωσης.
Οι αγαπημένες σας φωτογραφίες. Τα νέα από τον κόσμο. Οι εργασίες που πρέπει να κάνετε σήμερα και ο καιρός αύριο. Τα widget σάς βοηθούν να βρίσκετε περιεχόμενο που έχει σημασία για εσάς.
Όλα όσα χρειάζεστε. Με μια ματιά, με μια κίνηση σάρωσης.
Αποτυπώστε την πηγή έμπνευσης με τον δικό σας τρόποΑποτυπώστε την πηγή έμπνευσης με τον δικό σας τρόπο
Πείτε το φωναχτά ώστε να μεταγραφεί με την Πληκτρολόγηση φωνής.* Σχεδιάστε το με μια ψηφιακή πένα.* Πατήστε και σαρώστε αντί για κλικ και μεταφορά.* Τα Windows 11 διαθέτουν περισσότερους τρόπους προσαρμογής στον τρόπο που σκέφτεστε.
Ώρα για παιχνίδι. Οποτεδήποτε.
Παίξτε τα τελευταία παιχνίδια με γραφικά που συναγωνίζονται την πραγματικότητα.
Το DirectX 12 προσφέρει εκπληκτικά, καθηλωτικά γραφικά με υψηλούς ρυθμούς καρέ*.
Ώρα για παιχνίδι. Οποτεδήποτε.

Αγοράστε προϊόντα XPSΑνακαλύψτε τα PC
Τα Windows 11 Pro είναι σχεδιασμένα για υβριδική εργασίαΤα Windows 11 Pro είναι σχεδιασμένα για υβριδική εργασία

Ισχύς για τους εργαζομένους. Συνέπεια για το IT. Ασφάλεια για όλους.


Μεγαλύτερη παραγωγικότητα

Μειώστε το γνωστικό φορτίο των εργαζομένων με το απλοποιημένο και εξορθολογισμένο περιβάλλον εργασίας, που οργανώνεται εύκολα με κουμπωτές διατάξεις και ομάδες κουμπώματος.
Μεγαλύτερη παραγωγικότητα
Απρόσκοπτη συνεργασία
Απρόσκοπτη συνεργασία

Ένας εξυπνότερος τρόπος συνεργασίας χάρη στην ενοποίηση του Microsoft Teams*. Κάντε τις συσκέψεις σας πιο αποτελεσματικές κοινοποιώντας περιεχόμενο απευθείας από τη γραμμή εργασιών και χρησιμοποιώντας άμεση σίγαση/κατάργηση σίγασης, ώστε να ακούγεται η φωνή όλων.


Αξιόπιστη ασφάλεια

Εργαστείτε από οπουδήποτε με τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας των Windows 11 και τους πιο ασφαλείς εμπορικούς υπολογιστές του κλάδου.*
Αξιόπιστη ασφάλεια
Συνέπεια για το IT

Συνέπεια για το IT

Κάντε μετεγκατάσταση των συστημάτων σας με σιγουριά χρησιμοποιώντας οικεία εργαλεία IT με εγγυημένη συμβατότητα εφαρμογών που υποστηρίζεται από το App Assure*

Ανακαλύψτε τα PCΕξερευνήστε τους φορητούς υπολογιστές Latitude

Windows 11 για εκπαιδευτικά ιδρύματα


Ανασχεδιασμένα για τη νέα εποχή της ψηφιακής μάθησης, τα Windows 11 ξεκλειδώνουν τις δυνατότητες των μαθητών με ισχυρά εργαλεία για να μαθαίνουν, να συνεργάζονται και να δημιουργούν, σε ένα ασφαλές και αξιόπιστο περιβάλλον. Μάθετε περισσότερα για τις λύσεις εκπαίδευσης

Σχεδίαση για εκπαιδευτικά ιδρύματα
Σχεδίαση για εκπαιδευτικά ιδρύματα

Εργαλεία μάθησης υψηλής ποιότητας για όλους τους μαθητές με Windows 11 σε συσκευές που είναι ασφαλείς και εύκολες στην υλοποίηση και τη διαχείριση.
Windows 11 SE
Windows 11 SE


Νέα Windows 11 SE, πρώτα στο cloud* - ειδικά σχεδιασμένο λειτουργικό σύστημα για εκπαιδευτικά ιδρύματα. Ο οικονομικός και απλός τρόπος ώστε η μάθηση να είναι προσβάσιμη σε κάθε μαθητή.
Microsoft 365 για εκπαιδευτικά ιδρύματα
Microsoft 365 για εκπαιδευτικά ιδρύματα

Ξεκλειδώστε τη δημιουργικότητα, προάγετε την ομαδική εργασία και προσφέρετε μια απλή, ασφαλή εμπειρία σε μια ενιαία, προσιτή λύση ειδικά για εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Microsoft Teams
Microsoft Teams


Επιτρέψτε στους σπουδαστές, το διδακτικό προσωπικό, τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό να συναντηθούν, να συνεργαστούν, να δημιουργήσουν και να μοιραστούν πόρους με την απλή και προσβάσιμη δύναμη του Teams.

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για την αγορά των Windows 11 και τη δωρεάν αναβάθμιση


Το χρονοδιάγραμμα της αναβάθμισης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή. Η διαθεσιμότητα των δυνατοτήτων και της εφαρμογής διαφέρει ανάλογα με την περιοχή.
Για ορισμένες δυνατότητες απαιτείται συγκεκριμένο υλικό. Μάθετε περισσότερα

Δείτε αν ο υπολογιστής σας μπορεί να αναβαθμιστεί
Δείτε αν ο υπολογιστής σας μπορεί να αναβαθμιστεί

Μάθετε αν ο τρέχων υπολογιστής σας πληροί τις απαιτήσεις για τα Windows 11.
Αγοράστε νέο υπολογιστή
Αγοράστε νέο υπολογιστή


Δείτε πώς δεν σταματάμε σε τίποτα, ώστε να μην σας εμποδίζει τίποτα
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του υπολογιστή σας
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του υπολογιστή σας

Είναι πολύ ευκολότερο να κάνετε μεταφορά σε νέο υπολογιστή όταν έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων και των φωτογραφιών σας από τον τρέχοντα υπολογιστή σας στο OneDrive.

Συχνές ερωτήσεις

 • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των Windows 10 και των Windows 11;
  Τα Windows 11 διαθέτουν όλη την ισχύ και την ασφάλεια των Windows 10, με μια ανασχεδιασμένη και ανανεωμένη εμφάνιση. Διαθέτει επίσης νέα εργαλεία, νέους ήχους και νέες εφαρμογές. Έχει εξεταστεί κάθε λεπτομέρεια. Όλα αυτά συνδυάζονται για μια εμπειρία ανανέωσης στον υπολογιστή σας.

 • Πότε μπορώ να αγοράσω έναν υπολογιστή με προεγκατεστημένα τα Windows 11;
  Οι υπολογιστές με προεγκατεστημένα τα Windows 11 διατίθενται από τις 5 Οκτωβρίου.

 • Θέλω να αγοράσω έναν υπολογιστή με Windows 10 τώρα. Θα μπορώ να εγκαταστήσω τα Windows 11 αργότερα;
  Όλοι οι υπολογιστές Dell με Windows 10 που πωλούνται αυτήν τη στιγμή στο dell.com θα μπορούν να αναβαθμιστούν στα Windows 11. Για να αναβαθμιστεί ο υπολογιστής στα Windows 11, πρέπει να πληροί τις ελάχιστες προδιαγραφές υλικού, ενώ για ορισμένες δυνατότητες απαιτείται συγκεκριμένο υλικό. Το πρόγραμμα κυκλοφορίας της αναβάθμισης βρίσκεται σε διαδικασία οριστικοποίησης, αλλά έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στα τέλη του 2021 και να συνεχιστεί το 2022. Οι συγκεκριμένοι χρόνοι θα διαφέρουν με βάση τη συσκευή.
  Διατίθενται τα Windows 10 Pro (περιλαμβάνεται η άδεια χρήσης για τα Windows 11): στο σύστημά σας είναι προεγκατεστημένα τα Windows 10 Pro και περιλαμβάνεται η άδεια χρήσης για τα Windows 11 Pro, ώστε να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση στα Windows 11 Pro όταν είστε έτοιμοι.

 • Πώς μπορώ να μάθω αν ένας νέος υπολογιστής με Windows που σκέφτομαι να αγοράσω πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις;
  Όλοι οι υπολογιστές Dell με Windows που πωλούνται αυτήν τη στιγμή στο dell.com πληρούν τις απαιτήσεις για τα Windows 11.

 • Πότε θα μπορώ να κάνω αναβάθμιση στα Windows 11 για τη συσκευή μου που έχει τα Windows 10;
  Αν ο υπολογιστής σας διαθέτει την έκδοση Windows 10 20H1 ή νεότερη και πληροί τις ελάχιστες προδιαγραφές υλικού, θα είναι δυνατή η αναβάθμιση στα Windows 11. Το πρόγραμμα κυκλοφορίας της αναβάθμισης βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία οριστικοποίησης, αλλά για τις περισσότερες συσκευές που χρησιμοποιούνται ήδη σήμερα, αναμένουμε ότι θα είναι έτοιμο στις αρχές του 2022. Δεν θα προσφερθεί αναβάθμιση για όλους τους υπολογιστές με Windows 10 που πληρούν τις προϋποθέσεις αναβάθμισης. Για να δείτε αν ο υπολογιστής σας μπορεί να αναβαθμιστεί, ανατρέξτε στη γνωσιακή βάση μας για μια λίστα των συστημάτων που έχουν δοκιμαστεί. Μόλις ξεκινήσει η διάθεση της αναβάθμισης, μπορείτε να ελέγξετε αν είναι έτοιμη για τη συσκευή σας στις Ρυθμίσεις/Windows Update. Παρόμοια με τον τρόπο που ενημερώνονται οι τελικοί χρήστες όταν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις στα Windows 10, οι τελικοί χρήστες θα βλέπουν μια ένδειξη στις περιοχές ειδοποιήσεων της γραμμής εργασιών κάτω δεξιά, ότι η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη. Περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα παρουσιαστεί αυτό θα είναι διαθέσιμες σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Μπορούν επίσης να προστεθούν και άλλες επιλογές ειδοποίησης στην επιφάνεια εργασία σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

 • Οι πελάτες μπορούν να κάνουν λήψη της αναβάθμισης «κατ' απαίτηση»; Θα υπάρχουν τρόποι για να βρουν οι πελάτες την αναβάθμιση πριν την έξυπνη διάθεση;
  Η Microsoft σχεδιάζει να έχει επιλογές παρόμοιες με αυτές που διατίθενται σήμερα για ενημερώσεις στα Windows 10: το Upgrade Assistant (παρόμοιο με το Update Assistant) και το Media Creation Tool. Συνιστούμε, ωστόσο, στους πελάτες να περιμένουν μέχρι να ειδοποιηθούν μέσω του Windows Update ότι η αναβάθμιση είναι έτοιμη για τη συσκευή τους. Σημειώστε ότι σε κάποιες περιπτώσεις θα υπάρχουν προσωρινοί αποκλεισμοί που θα εμποδίσουν την ολοκλήρωση της αναβάθμισης της εγκατάστασης.

 • Ποιες είναι οι ελάχιστες απαιτήσεις υλικού για τα Windows 11;
  Οι ελάχιστες απαιτήσεις υλικού είναι διαθέσιμες εδώ.

 • Πώς μπορώ να μάθω αν ο υπολογιστής μου με Windows 10 πληροί τις απαιτήσεις υλικού για τα Windows 11;
  Αν θέλετε να δείτε αν ο υπολογιστής σας πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις, μπορείτε να ανατρέξετε στη γνωσιακή βάση μας για μια λίστα των συστημάτων που έχουν δοκιμαστεί.

 • Τι γίνεται αν ο υπολογιστής μου δεν πληροί τις ελάχιστες προδιαγραφές υλικού; Μπορώ να παραμείνω στα Windows 10;
  Ναι! Τα Windows 10 εξακολουθούν να είναι μια εξαιρετική έκδοση των Windows. Η Microsoft έχει δεσμευτεί να υποστηρίζει τα Windows 10 έως τις 14 Οκτωβρίου 2025.

 • Πώς θα γνωρίζω πότε είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση για τον υπολογιστή μου με Windows 10;
  Οι αναβαθμίσεις στα Windows 11 θα ξεκινήσουν στα τέλη του 2021 και θα συνεχιστούν το 2022. Σε αυτή την περίοδο, θα κάνουμε ορισμένες παρασκηνιακές δοκιμές και επικυρώσεις για τον συγκεκριμένο υπολογιστή σας. Το Windows Update παρέχει μια ένδειξη αν και πότε ο υπολογιστής σας πληροί τα κριτήρια. Μπορείτε να το ελέγξετε από τις Ρυθμίσεις/Windows Update. Παρόμοια με τον τρόπο που ενημερώνονται οι τελικοί χρήστες όταν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις στα Windows 10, οι τελικοί χρήστες θα βλέπουν μια ένδειξη στις περιοχές ειδοποιήσεων της γραμμής εργασιών κάτω δεξιά, ότι η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη. Περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα παρουσιαστεί αυτό θα είναι διαθέσιμες σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Μπορούν επίσης να προστεθούν και άλλες επιλογές ειδοποίησης στην επιφάνεια εργασία σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

 • Πόσο κοστίζει η αναβάθμιση από Windows 10 σε Windows 11;
  Είναι δωρεάν. Ωστόσο, μόνο υπολογιστές με την έκδοση Windows 10 20H1 ή νεότερη που πληρούν τις ελάχιστες προδιαγραφές υλικού θα μπορούν να αναβαθμιστούν. Μπορείτε να ελέγξετε αν έχετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις για τα Windows 10 στις Ρυθμίσεις/Windows Update.

 • Πόσο θα διαρκέσει η προσφορά δωρεάν αναβάθμισης;
  Η προσφορά δωρεάν αναβάθμισης δεν έχει συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης εφόσον το σύστημα πληροί τα κριτήρια. Ωστόσο, τα Windows διατηρούν το δικαίωμα τερματισμού της υποστήριξης για τη δωρεάν προσφορά. Αυτή η ημερομηνία λήξης θα είναι τουλάχιστον ένα έτος από τη γενική διαθεσιμότητα.

 • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας αναβάθμισης και μιας ενημέρωσης;
  Μια ενημέρωση μπορεί να αποτελείται από διορθώσεις σφαλμάτων και ασφαλείας, καθώς και από νέες δυνατότητες σε μια έκδοση των Windows. Συνήθως διατίθενται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Μια αναβάθμιση είναι όταν αλλάζει η έκδοση, για παράδειγμα από Windows 10 σε Windows 11. Ή όταν αλλάζει το πρόγραμμα από Windows Home σε Windows Pro.

 • Μπορώ να συνεχίσω να χρησιμοποιώ τα Windows 10;
  Ναι. Δεν χρειάζεται να κάνετε αναβάθμιση στα Windows 11. Η Microsoft θα συνεχίσει να υποστηρίζει τα Windows 10 μέχρι τις 14 Οκτωβρίου 2025.

 • Τα Windows 11 καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο στον υπολογιστή μου από τα Windows 10;
  Όχι. Τα Windows 10 και τα Windows 11 απαιτούν περίπου τον ίδιο χώρο στον δίσκο. Κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης, ωστόσο, απαιτείται επιπλέον χώρος. Τα Windows θα εκκαθαρίσουν αυτόν τον επιπλέον χώρο στον δίσκο περίπου δέκα ημέρες μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης.

 • Τα Windows 11 είναι αντικατάσταση των Windows 10;
  Τα Windows 11 είναι η νεότερη έκδοση των Windows. Ωστόσο, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τα Windows 10 μέχρι τον Οκτώβριο του 2025.

 • Αν κάνω αναβάθμιση στα Windows 11, τι θα συμβεί στα αρχεία μου;
  Από προεπιλογή, όλα τα αρχεία και τα δεδομένα σας θα μεταφερθούν. Ωστόσο, συνιστούμε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας πριν από την εγκατάσταση. Μάθετε περισσότερα για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των φακέλων υπολογιστή στο OneDrive εδώ

 • Μπορώ να επιστρέψω στα Windows 10 μετά την αναβάθμιση αν δεν μου αρέσουν τα Windows 11;
  Μετά την εγκατάσταση της αναβάθμισης των Windows 11, υπάρχει μια περίοδος 10 ημερών κατά την οποία μπορείτε να επιστρέψετε στα Windows 10 διατηρώντας παράλληλα τα αρχεία και τα δεδομένα που δημιουργήσατε. Μετά από 10 ημέρες, θα πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας και να κάνετε μια «καθαρή εγκατάσταση» για να επιστρέψετε στα Windows 10.
  Οι νέοι υπολογιστές με προεγκατεστημένα τα Windows 11 δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία επαναφοράς.

 • Πόσο διαρκεί η εγκατάσταση των Windows 11;
  Η λήψη και η εγκατάσταση των Windows 11 είναι πολύ πιθανό να διαρκέσει περισσότερο από μια τυπική ενημέρωση δυνατοτήτων των Windows 10. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας κατά τη λήψη τους και, στη συνέχεια, έχετε την επιλογή να προγραμματίσετε την εγκατάσταση όταν δεν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας.

 • Μπορώ να αναβαθμίσω τον υπολογιστή μου από Windows 10 σε Windows 11 αν χρησιμοποιώ τη λειτουργία S mode;
  Αν ο υπολογιστής σας πληροί τις ελάχιστες προδιαγραφές υλικού, η έκδοση Windows 10 Home σε S mode μπορεί να αναβαθμιστεί στην έκδοση Windows 11 Home σε S mode. Αν ο υπολογιστής με Windows 10 διαθέτει την έκδοση Pro σε S mode, θα πρέπει να κλείσετε τη λειτουργία S mode για να πραγματοποιήσετε την αναβάθμιση στα Windows 11 Pro. Η έκδοση Windows 11 Pro δεν είναι διαθέσιμη σε S mode.

 • Μπορεί ένας παλιός υπολογιστής να λειτουργήσει με τα Windows 11;
  Μπορείτε να ανατρέξετε στη γνωσιακή βάση μας για μια λίστα των συστημάτων που δοκιμάστηκαν, για να εξακριβώσετε ν η συσκευή σας μπορεί να αναβαθμιστεί σε Windows 11. Πολλοί υπολογιστές ηλικίας κάτω των τεσσάρων ετών θα μπορούν να αναβαθμιστούν σε Windows 11. Πρέπει να έχουν την έκδοση Windows 10 20H1 ή νεότερη και να πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις υλικού για να λάβουν την αναβάθμιση σε Windows 11.


Συχνές ερωτήσεις για τα Windows 11 για εκπαιδευτικά ιδρύματα

 • Τι είναι τα Windows 11 SE;
  Τα Windows 11 SE είναι ένα νέο λειτουργικό σύστημα πρώτα στο cloud που προσφέρει την ισχύ και την αξιοπιστία των Windows 11 με απλοποιημένη σχεδίαση και σύγχρονα εργαλεία διαχείρισης, τα οποία έχουν βελτιστοποιηθεί για συσκευές χαμηλού κόστους σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, ιδίως στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Τα Windows 11 SE έχουν τις ίδιες ελάχιστες απαιτήσεις με τα Windows 11.

 • Πότε θα είναι διαθέσιμες για αγορά συσκευές με Windows 11 SE;
  Οι Latitude 3120 και Latitude 3120 2-in-1 με προεγκατεστημένα Windows 11 SE θα είναι διαθέσιμα από τον Ιανουάριο του 2022.

 • Ποιοι είναι οι ιδανικοί χρήστες για τα Windows 11 SE;
  Παρότι δεν περιορίζουμε το ποιος μπορεί να αγοράσει συσκευές με Windows 11 SE, τα απλοποιημένα βασικά στοιχεία και οι εμπειρίες που προσφέρουν στοχεύουν την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

 • Ποιες εφαρμογές θα λειτουργούν στα Windows 11 SE; ​
  Τα Windows 11 SE υποστηρίζουν τις περισσότερες εφαρμογές που χρειάζονται οι σπουδαστές και οι εκπαιδευτικοί. Περιλαμβάνουν εφαρμογές Win32, καθώς και σύγχρονες εφαρμογές, όπως τις Universal Windows Platform (UWP) και Progressive Web Apps (PWA). Παραδείγματα είναι τα Microsoft Teams, Zoom, Chrome, Class Policy, Light Speed και Screen Beam, καθώς επίσης τα γνωστά εργαλεία, όπως το Microsoft Word, το Excel, το PowerPoint και το OneNote. ​

 • Γιατί δεν υπάρχει κατάστημα εφαρμογών στα Windows 11 SE; Γιατί δεν μπορώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις; Γιατί δεν μπορώ να εγκαταστήσω μέσα από την εφαρμογή; Λείπει μια δυνατότητα σε αυτήν τη συσκευή. ​
  Τα Windows 11 SE περιορίζονται στις εφαρμογές που μπορούν να εγκατασταθούν και στις ρυθμίσεις που μπορεί να διαχειριστεί ένας τελικός χρήστης. Αυτό γίνεται σχεδιαστικά, βάσει σχολίων από εκπαιδευτικούς που θέλουν ένα απλό περιβάλλον που δεν αποσπά την προσοχή των μαθητών, αλλά και των διαχειριστών IT που θέλουν εύκολες στη διαχείριση συσκευές οι οποίες αποδίδουν καλά όλο τον χρόνο. Σε αυτή την ειδική έκδοση των Windows 11, η εγκατάσταση εφαρμογών, οι προηγμένες δυνατότητες και οι αλλαγές των ρυθμίσεων ελέγχονται από τους διαχειριστές IT αντί για τους τελικούς χρήστες.

 • Τα Windows 11 SE θα υποστηρίζουν το πρόγραμμα περιήγησης Chrome; ​
  Ναι, απολύτως. Τα Windows 11 SE υποστηρίζουν βασικές εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών που στηρίζουν την επίτευξη καλύτερων μαθησιακών αποτελεσμάτων. ​

 • Τα Windows 11 SE θα υποστηρίζουν το Zoom; ​
  Ναι. Το Zoom παρέχεται με χρήση του Intune. ​

 • Μπορεί ένας μαθητής να εγκαταστήσει τις δικές του εφαρμογές, όπως το YouTube, το Spotify ή το iTunes; ​
  Οι μαθητές δεν θα μπορούν να εγκαταστήσουν εγγενείς εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών (εφαρμογές Win32 ή εφαρμογές από το Microsoft Store).
  Ωστόσο, θα μπορούν να χρησιμοποιούν Progressive Web Apps (PWA), όπως τα Outlook, Whiteboard και Flipgrid, μέσω του Web.

 • Μπορώ να αλλάξω τη συσκευή μου με Windows 11 SE σε Windows 11 ή Windows 10; ​
  Όχι. Δεν είναι δυνατή η αλλαγή από Windows 11 SE σε άλλες εκδόσεις των Windows. Δεν είναι δυνατή η αναβάθμιση σε Windows 11 SE από άλλες εκδόσεις των Windows, όπως τα Windows 10 ή τα Windows 11. ​

 • Πώς επηρεάζουν τα Windows 11 SE την τρέχουσα υλοποίηση των Windows 10; Και των Windows 11; ​
  Η υλοποίηση, διαχείριση και συντήρηση των Windows 11 SE, Windows 11 και Windows 10 γίνονται με τον ίδιο τρόπο, καθώς και οι τρεις εκδόσεις των Windows χρησιμοποιούν τα ίδια εργαλεία υλοποίησης, διαχείρισης και συντήρησης. Όσον αφορά την υλοποίηση, θεωρήστε ότι τα Windows 11 SE, Windows 11 και Windows 10 είναι διαφορετικές εκδόσεις του ίδιου λειτουργικού συστήματος. ​

 • Πώς θα επηρεάσουν τα Windows 11 SE τη δυνατότητα των μαθητών μου που παρακολουθούν μαθήματα εξ αποστάσεως να συνεχίσουν να μαθαίνουν; Υπάρχουν αλλαγές στη συνδεσιμότητα του VPN, στην απομακρυσμένη διαχείριση, στη συμμόρφωση της ενημέρωσης ή στα εργαλεία ασφάλειας; Τι είναι η διαδικασία ενεργοποίησης και παροχής για τους εξ αποστάσεως μαθητές μου;
  Δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε τίποτα για τους μαθητές που μαθαίνουν εξ αποστάσεως. Τα Windows 11 SE προσφέρουν τα ίδια εργαλεία διαχείρισης που γνωρίζουν ήδη οι ομάδες IT σας, καθώς και επιλογές εγκατάστασης και διαχείρισης hands-free. Η διαδικασία ενεργοποίησης και παροχής υπηρεσιών για εξ αποστάσεως μαθητές με τα Windows 11 SE είναι η ίδια με αυτήν των Windows 10.

 • Οι υπάρχουσες λύσεις ταυτότητας θα συνεχίσουν να λειτουργούν όπως και με τα Windows 10; Για παράδειγμα, οι AAD, Hybrid, MSA κ.λπ.; ​
  Υποστηρίζονται οι ταυτότητες AAD και MSA. Για τις άλλες, εξαρτάται από τη διαμόρφωση της υποδομής σας. Τα Windows 11 SE δεν θα έχουν τοπική υποστήριξη εντός των εγκαταστάσεων. ​

 • Μπορώ να διαχειριστώ τα Windows 11 SE με την κονσόλα διαχείρισης του Chrome; ​
  Όχι. Δεν είναι δυνατή η διαχείριση συσκευών με Windows 11 SE με την κονσόλα διαχείρισης του Chrome.

 • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των Windows 11 και των Windows 11 SE;
  Τα Windows 11 SE είναι μια έκδοση των Windows 11 και διαθέτουν την ίδια εμπειρία χρήστη, την ίδια ασφάλεια και την ίδια εκμάθηση για τις ενημερώσεις που είναι νέες στα Windows 11. Τα Windows 11 SE έχουν βελτιστοποιηθεί για να παρέχουν εμπειρίες εκπαίδευσης σε συσκευές χαμηλού κόστους, απομακρύνοντας τους περισπασμούς ώστε οι μαθητές να παραμένουν συγκεντρωμένοι και απλοποιώντας την υλοποίηση και τη διαχείριση για τους επαγγελματίες IT. Η πρόσβαση στα Windows 11 SE μπορεί να γίνει μόνο μέσω ταυτοτήτων που βασίζονται σε cloud και η διαχείρισή τους γίνεται εξ αποστάσεως μέσω υπηρεσιών cloud. Τα Windows SE περιορίζονται στις εφαρμογές που μπορούν να εγκατασταθούν και στις ρυθμίσεις που μπορεί να διαχειριστεί ένας τελικός χρήστης.