|

Πληροφορίες για την εταιρεία

Πληροφορίες για την Dell

Ακούμε. Μαθαίνουμε. Προσφέρουμε. Το τρίπτυχο της επιτυχίας μας.

Η Dell δίνει τη δυνατότητα σε χώρες, κοινότητες, πελάτες και μεμονωμένα άτομα, οπουδήποτε στον κόσμο, να αξιοποιούν την τεχνολογία για να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους. Οι πελάτες μάς εμπιστεύονται για την παροχή λύσεων τεχνολογίας που τους βοηθούν να κάνουν και να επιτυγχάνουν περισσότερα, ανεξάρτητα από το αν βρίσκονται στο σπίτι, στη δουλειά, στο σχολείο ή σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου. Μάθετε περισσότερα για την ιστορία της εταιρείας, το σκοπό μας και την πελατοκεντρική μας προσέγγιση.

Η παράδοση της εταιρείας (στα Αγγλικά) Ηγετικά στελέχη (στα Αγγλικά)Εξαγορές (στα Αγγλικά)
Ιστορικό της εταιρείαςΗγετικά στελέχη της Dell Εξαγορές
Μια αναδρομή στους σημαντικότερους σταθμούς που διαμόρφωσαν την Dell από την ίδρυση της εταιρείας από τον Michael το 1984.
Γνωρίστε τα στελέχη που διασφαλίζουν την υλοποίηση των δεσμεύσεών μας απέναντι στους πελάτες μας. Διαβάστε τις τελευταίες πληροφορίες για τη στρατηγική της Dell και λεπτομέρειες σχετικά με πρόσφατες εξαγορές της εταιρείας.

Επενδυτές  (στα Αγγλικά)Καινοτομία στην Dell (στα Αγγλικά)
Σχέσεις με τους επενδυτές Καινοτομία στην Dell 
Μάθετε πώς παρέχουμε μακροπρόθεσμη αξία για τα ενδιαφερόμενα μέρη και την επενδυτική κοινότητα. Διαβάστε πώς η καινοτομία με βάση τις ανάγκες των πελατών οδηγεί σε λύσεις και υπηρεσίες που απευθύνονται στις πραγματικές ανάγκες.