|

Προγράμματα ανάπτυξης σταδιοδρομίας

Η Dell υποστηρίζει την εξέλιξή σας

Όσο εσείς δουλεύετε σκληρά καθημερινά, για να παρέχετε τεχνολογία και λύσεις που θα δίνουν τη δύναμη στους ανθρώπους να κάνουν περισσότερα, η Dell σάς παρέχει προγράμματα που βοηθούν στην πρόοδο και στην ανάπτυξη της σταδιοδρομίας σας. Τα προγράμματά μας βοηθούν τα μέλη της ομάδας να αναδειχθούν ως ηγέτες μέσα από την εποπτεία, την ενθάρρυνση και τις ευκαιρίες, που συνδυάζουν ιδανικά τις προκλήσεις με την επιβράβευση.

Επενδύουμε στους ανθρώπους μας και έχουμε εκπονήσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα που σας βοηθούν να ακολουθήσετε μια σταδιοδρομία σύμφωνη με τις φιλοδοξίες και τις δυνατότητές σας. Από τετ-α-τετ συναντήσεις με τους επόπτες έως τις λεγόμενες αξιολογήσεις 360 μοιρών και τους τακτικούς ελέγχους με βάση μακροπρόθεσμα επαγγελματικά σχέδια, τα προγράμματα αυτά σας παρέχουν μια πληθώρα ευκαιριών για να χαράξετε τη δική σας πορεία προς την ηγεσία. 

Είστε ακόμα στο πανεπιστήμιο; Δείτε την ενότητα Είσοδος από το πανεπιστήμιο, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς η Dell υποστηρίζει την καριέρα σας από το ξεκίνημά της. Μετά την ένταξή σας, μπορείτε να συμμετέχετε σε προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για να αναπτύξουν τις δεξιότητές σας σε διάφορους τομείς: από την εφοδιαστική αλυσίδα και τα χρηματοοικονομικά μέχρι τη διοίκηση επιχειρησιακών λειτουργιών και την ηγεσία, και από τα πρώτα σας βήματα μέχρι τις ανώτερες διοικητικές θέσεις.

Θέσεις εργασίας στην Dell. Βρείτε μια θέση που ταιριάζει στις ικανότητες και την εμπειρία σας.
Εξερευνήστε τις τοποθεσίες της Dell σε όλο τον κόσμο. Δείτε το χάρτη.
Explore our locations