|

Γίνετε μέλος της ομάδας της Dell

Θέλετε να ξεκινήσετε μια καριέρα στην Dell;

Εδώ στην Dell, μέλος του ομίλου εταιρειών Dell Technologies, υπάρχουν αμέτρητες προκλήσεις και ανταμοιβές. Ευκαιρίες σε όλο τον κόσμο. Μια ομάδα συναδέλφων με βασική αρχή τη συνεργασία. Μια κουλτούρα που προωθεί την καινοτομία, καλλιεργεί αξίες και αποδέχεται τη διαφορετικότητα στον χώρο εργασίας. Είμαστε μια ομάδα δυνατών, έξυπνων ανθρώπων, αφοσιωμένων στον στόχο μας: να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, για να συμβάλλουμε στην επιτυχία των πελατών μας.

Ασχολούμαστε με τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ, την εφοδιαστική αλυσίδα, τη μηχανική, τα οικονομικά, τα νομικά, τη διαχείριση, τις επιχειρησιακές λειτουργίες, το ανθρώπινο δυναμικό και πολλά άλλα. Ναι, σαφώς και βασιζόμαστε στην τεχνολογία, αλλά κινητήρια δύναμή μας είναι οι άνθρωποί μας, γι' αυτό και τους στηρίζουμε.

Αναζητήστε θέσεις εργασίας (Στα Αγγλικά)

Καλωσήρθατε στη ζωή στην Dell
Καλωσήρθατε στη ζωή στην Dell
Δείτε πώς είναι η ζωή στην Dell από την οπτική των εργαζομένων μας, οι οποίοι πρωτοπορούν στην καινοτομία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.
Γίνετε κι εσείς μέρος των ταλαντούχων, αφοσιωμένων και γεμάτων κίνητρο ομάδων της οικογένειας της Dell κάνοντας μια αίτηση στη σελίδα Jobs.dell.com


Οι άνθρωποί μας                 Το εργασιακό περιβάλλον μας               Η ιστορία της εταιρείας μας  
  Οι άνθρωποί μας
Η Dell παραμένει αφοσιωμένη στη δημιουργία ενός πολυποίκιλου εργατικού δυναμικού και ενός θετικού περιβάλλοντος συνεργασίας στο οποίο ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος και αναγνωρίζεται η αξία του.
                Το εργασιακό περιβάλλον μας
Η βελτίωση της εργασιακής εμπειρίας για όλα τα μέλη της ομάδας μας παραμένει η προτεραιότητά μας. Αυτό σημαίνει πως τους παρέχουμε τα εργαλεία και την ευελιξία για την ανάδειξη των καλύτερων ικανοτήτων τους.
                Η ιστορία της εταιρείας μας
Για σχεδόν τρεις δεκαετίες η Dell σημειώνει θετική και σταθερή πρόοδο σε παγκόσμια κλίμακα.
 

Η κουλτούρα μας         Παροχές και ανταμοιβές εργαζομένων         Αίτηση για μια θέση εργασίας
Η κουλτούρα μας
Η κουλτούρα μας περιγράφει όσα μας ενδιαφέρουν, αυτά στα οποία είμαστε πρόθυμοι να επενδύσουμε, καθώς και τους κανόνες που μας χαρακτηρίζουν ως ομάδα.
        Παροχές και ανταμοιβές εργαζομένων
Προσπαθούμε να παρέχουμε την καλύτερη επιλογή και τη μεγαλύτερη αξία με το μικρότερο κόστος. Τα πακέτα μας είναι ανταγωνιστικά στην αγορά και προσαρμοσμένα στις διάφορες χώρες όπου δραστηριοποιούμαστε.
        Αίτηση για μια θέση εργασίας
Για να κάνετε αίτηση για μια ανοιχτή θέση στην Dell, πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε ένα προφίλ χρήστη και να απαντήσετε σε ορισμένες ερωτήσεις.

  Ευκαιρίες πριν από το πτυχίο                 Ευκαιρίες μετά το πτυχίο                 Εκδηλώσεις πρόσληψης προσωπικού  
  Ευκαιρίες πριν από το πτυχίο
Η Dell στηρίζει ενεργά την πρόσληψη φοιτητών πανεπιστημίου. Για τον σκοπό αυτό, παρέχει πολλές ευκαιρίες πρακτικής άσκησης σε διάφορους τομείς της εταιρείας, βοηθώντας τους φοιτητές να μάθουν περισσότερα σχετικά με την κουλτούρα μας και τις ευκαιρίες καριέρας που παρέχουμε.
                Ευκαιρίες μετά το πτυχίο
H Dell υποστηρίζει την εξέλιξή σας σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας και προσφέρει προγράμματα ανάπτυξης και κυκλικά προγράμματα για τους νεοεισερχόμενους αποφοίτους.
                Εκδηλώσεις πρόσληψης προσωπικού (Στα Αγγλικά)
Είναι η ευκαιρία σας να γνωριστείτε με τους υπεύθυνους προσλήψεων της Dell και να συζητήσετε για το μέλλον σας. Ενημερωθείτε για επικείμενες εκδηλώσεις πρόσληψης προσωπικού και προώθησης της διαφορετικότητας στην πόλη σας.
 


Connect with Dell Careers on YouTubeConnect with Dell Careers on YouTubeΣυνδεθείτε με
τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην Dell (Στα Αγγλικά)


Συνδεθείτε με τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην Dell Συνδεθείτε με τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην Dell Συνδεθείτε με τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην Dell Συνδεθείτε με τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην Dell Συνδεθείτε με τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην Dell
Connect with Dell CareersConnect with Dell Careers
Connect to Dell on LinkedInConnect with Dell CareersConnect with Dell Careers
Open
Share:
Close