|

Οι άνθρωποί μας | Aisling Keegan

Οι άνθρωποί μας | Aisling

Πότε ξεκίνησες να εργάζεσαι στην Dell και σε τι θέσεις έχεις εργαστεί μέχρι τώρα;

Ήρθα στην Dell το 1999 και εργάστηκα σε διάφορες ηγετικές θέσεις του τμήματος πωλήσεων στους τομείς CSMB και PLE. Σήμερα είμαι General Manager και Executive Director of Preferred Accounts UK.

Ποια καθήκοντα περιλαμβάνει η θέση στην οποία βρίσκεσαι τώρα;

Είμαι υπεύθυνη μιας ομάδας περισσότερων από 100 επαγγελματιών πωλήσεων με στόχο την αλλαγή της στρατηγικής προώθησης στην αγορά των μεγάλων εταιρειών.

Πώς θα περιέγραφες την κουλτούρα της Dell;

Θα την περιέγραφα ως ένα ενθαρρυντικό, υποστηρικτικό και αποτελεσματικό περιβάλλον στο οποίο αναπτύσσονται ανοιχτές, άμεσες και ειλικρινείς σχέσεις εσωτερικά και εξωτερικά.

Τι θεωρείς ότι πρέπει να γνωρίζουν όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν στην Dell;

Ότι η Dell είναι μια έξοχη πελατοκεντρική εταιρεία που επικεντρώνεται πάντα στα συμφέροντα των υπαλλήλων. Μια εταιρεία που αναγνωρίζει το ταλέντο και μονίμως προσπαθεί να στηρίζει και να αναπτύσσει τους ανθρώπους της.

Τι σε κρατάει στην Dell;

Το θετικό και αυθεντικό ηγετικό περιβάλλον, οι ομάδες με τις οποίες συνεργάζομαι, η συνεχής υποστήριξη στη διάρκεια της περασμένης δεκαετίας και το ανοιχτό περιβάλλον.

Ποια είναι τα θετικά αποτελέσματα που προκύπτουν από την αλλαγή στρατηγικής της Dell κατά τη γνώμη σου;

Έχουμε αποκτήσει και έχουμε καλλιεργήσει νέες ικανότητες και καταφέραμε να διευρύνουμε το χαρτοφυλάκιό μας χάρη σε συνεπείς και επικεντρωμένες προσπάθειες, με στόχο να αποτελούμε τον πάροχο ολοκληρωμένων λύσεων για τους πελάτες μας.

Ποιος ήταν ο ρόλος σου στην ανάπτυξη και την επιτυχία των πελατών σου;

Η εκπαίδευση των ομάδων πωλήσεων ακολουθώντας τη μεθοδολογία "Creating Customer Value". Χάρη σε αυτή, οι υπεύθυνοι πωλήσεων κατανοούν την επιχείρηση των πελατών, τις αγωνίες που βιώνουν, οι οποίες, με τη σειρά τους, προσφέρουν την ευκαιρία στην Dell να δημιουργήσει τη σωστή λύση που θα βοηθάει τους πελάτες μας σε κάθε τους βήμα.

Πώς διαφοροποιείται από άλλες εταιρείες η Dell ως εργοδότης;

Η Dell νοιάζεται για τους πελάτες και τους υπαλλήλους της. Η Dell βρίσκεται στο χώρο βοηθώντας τους πελάτες και τους υπαλλήλους να επιτυγχάνουν και δημιουργώντας σε μόνιμη βάση αξίες για αυτούς.

Μπορείς να περιγράψεις την εμπειρία σου στην Dell με λίγες λέξεις;

Ένα μοναδικά συναρπαστικό και απολαυστικό ταξίδι

Θέσεις εργασίας στην Dell. Βρείτε μια θέση που ταιριάζει στις ικανότητες και την εμπειρία σας.
Εξερευνήστε τις τοποθεσίες της Dell σε όλο τον κόσμο. Δείτε το χάρτη.
Explore our locations

Related Videos

 • Κατάργηση CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Κατάργηση careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10