|

Οι άνθρωποί μας | Angela Fox

AngelaΠότε ξεκίνησες να εργάζεσαι στην Dell και σε τι θέσεις έχεις εργαστεί μέχρι τώρα;

 • Ιανουάριος 2007 – Ιανουάριος 2009: Executive Director – Solutions, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
 • Φεβρουάριος 2009 – Οκτώβριος 2009: Executive Director – Solutions, Ασία Ειρηνικού και Ιαπωνία (Δημόσιος τομέας)
 • Οκτώβριος 2009 – Σεπτέμβριος 2010: Άδεια μητρότητας
 • Οκτώβριος 2010 – Μάρτιος 2011: Executive Director – Solutions, Ασία Ειρηνικού και Ιαπωνία (Δημόσιος τομέας)
 • Απρίλιος 2011 – Νοέμβριος 2012: Executive Director – Solutions, Ασία Ειρηνικού και Ιαπωνία (Δημόσιος τομέας και λογαριασμοί μεγάλων εταιρειών)
 • Νοέμβριος 2012 – σήμερα: Vice President - Infrastructure & Cloud Computing (I&CC), Ασία Ειρηνικού και Ιαπωνία

Ποια καθήκοντα περιλαμβάνει η θέση στην οποία βρίσκεσαι τώρα;

Είμαι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του τομέα Infrastructure and Cloud Computing της Dell στην περιφέρεια Ασίας Ειρηνικού και Ιαπωνίας και λειτουργώ ως Services General Manager για την κινητοποίηση όλων των τομέων υπηρεσιών για τη μεγιστοποίηση της προσφοράς της Dell προς τους πελάτες της.

Πώς θα περιέγραφες την κουλτούρα της Dell;

Σφαιρική, με αίσθημα σεβασμού και πρωτοποριακή. Καθώς συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε και να αλλάζουμε για να συμβαδίζουμε με τις ανάγκες της αγοράς, είναι πάντα ευπρόσδεκτες οι νέες προοπτικές. Πάνω απ΄ όλα αυτά, όμως, είναι το γεγονός ότι η Dell νοιάζεται για τους ανθρώπους της.

Τι θεωρείς ότι πρέπει να γνωρίζουν όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν στην Dell;

Εργαζόμαστε σε έναν τομέα που αλλάζει συνεχώς κι αυτό σημαίνει πως είναι αναγκαίο ο κάθε εργαζόμενος να είναι ανθεκτικός σε αυτές τις αλλαγές. Πρέπει να είστε προσαρμοστικοί στις ανάγκες της αγοράς και της επιχείρησης και, ορισμένες φορές, να μπορείτε να εργάζεστε σε συνθήκες κάποιας ασάφειας.

Τι σε κρατάει στην Dell;

Με ενθουσιάζει η επιρροή που ασκώ εγώ και η ομάδα μου στα αποτελέσματα της επιχείρησής μας. Οι εταιρικές λύσεις βρίσκονται στον πυρήνα του μετασχηματισμού μας ως εταιρείας. Ωστόσο, αυτά τα αποτελέσματα είναι εφικτά μόνο μέσα από την προσπάθεια και τα επιτεύγματα των ανθρώπων μας. Προσωπικά, θεωρώ ότι η ομάδα της Dell διακρίνεται από έμπνευση, πάθος, ανταγωνισμό χωρίς, ωστόσο, καμία έπαρση.

Μπορείς να αναφέρεις μερικά έργα στα οποία έχεις συμμετάσχει πρόσφατα και ορισμένα ορόσημα της σταδιοδρομίας σου στην Dell;

Ως μέλος της ομάδας Public and Large Enterprise (PLE) Leadership για την περιφέρεια Ασίας Ειρηνικού και Ιαπωνίας, είμαι υπεύθυνη για το συνολικό μετασχηματισμό των λύσεων της επιχείρησής μας, στις οποίες περιλαμβάνεται η αποτελεσματική υλοποίηση των πόρων του τομέα μας, η συνεχής ανάπτυξη του δυναμικού πωλήσεων και η καθιέρωση των ολοκληρωμένων υπηρεσιών end-to-end.

Τα ορόσημα της σταδιοδρομίας μου είναι:

 • Η ανάπτυξη της επιχειρησιακής μονάδας Solutions (εταιρικές λύσεις και υπηρεσίες στον τομέα APJ PLE).
 • Ο ρόλος μου ως ιδρυτικό μέλος του Diversity Council της περιφέρειας Ασίας Ειρηνικού και Ιαπωνίας και η δημιουργία του Diversity Council Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας.
 • Τα επιχειρηματικά και επαγγελματικά επιτεύγματα των ανθρώπων που διοικώ και εποπτεύω.

Ποια είναι τα θετικά αποτελέσματα που προκύπτουν από την αλλαγή στρατηγικής της Dell κατά τη γνώμη σου;

Ο μετασχηματισμός των λύσεων είναι πολύ σημαντικός για τη συνεχή πρόοδο της Dell και τη συνολική συμμόρφωση με την αγορά. Η προσήλωσή μας στην αλλαγή αντανακλάται στις εξαγορές που συνεχίζουμε να κάνουμε (π.χ. Compellent, KACE, EQL, Force10 κ.λπ.), τις επενδύσεις που κάνουμε στην πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού καθώς και στον συνεχή μετασχηματισμό της ομάδας πωλήσεων με τη δημιουργία παγκόσμιων πρωτοβουλιών, όπως το "Creating Customer Value" (CCV). Αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στο επίπεδο της δικής μας συμμετοχής στις δραστηριότητες των πελατών μας και το εύρος του χαρτοφυλακίου της Dell από το οποίο οι πελάτες προμηθεύονται τις λύσεις ανάλογα με τις εταιρικές τους ανάγκες.

Ποιος ήταν ο ρόλος σου στην ανάπτυξη και την επιτυχία των πελατών σου;

Οι λύσεις που αναπτύσσει και πουλά η ομάδα μου στην περιφέρεια αποτελούν το μοχλό στήριξης των στόχων των πελατών. Ο βασικός μου ρόλος είναι η υποστήριξη της ομάδας σε αυτές τις επιδιώξεις είτε άμεσα είτε μέσα από τη δική μου επικοινωνία με τους πελάτες του τομέα ή μέσα από τη βοήθεια που προσφέρω για την υλοποίηση της πρωτοβουλίας/προγράμματος που διευκολύνουν τη δουλειά τους.

Πώς διαφοροποιείται από άλλες εταιρείες η Dell ως εργοδότης;

Με την προσήλωσή μας στη στρατηγική που ακολουθούμε ως προς τους ανθρώπους. Συγκεκριμένα, με την εστίασή μας στην ανάπτυξη των ανθρώπων ώστε να είναι όσο καλύτεροι γίνεται σε ένα περιβάλλον πολυποίκιλο και σφαιρικό, καθώς και με την προθυμία μας να δώσουμε στον καθένα την ευκαιρία να μιλήσει ώστε να επηρεάσει τα ανώτερα στελέχη και να συμβάλει στην ανοδική πορεία της επιχείρησής μας.

Θέσεις εργασίας στην Dell. Βρείτε μια θέση που ταιριάζει στις ικανότητες και την εμπειρία σας.
Εξερευνήστε τις τοποθεσίες της Dell σε όλο τον κόσμο. Δείτε το χάρτη.
Explore our locations

Related Videos

 • Κατάργηση CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Κατάργηση careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10