|

Οι άνθρωποί μας | Annette

Γνωρίστε την AnnetteΠότε ξεκίνησες να εργάζεσαι στην EMC και σε ποιες θέσεις έχεις εργαστεί μέχρι τώρα;

Ξεκίνησα να εργάζομαι στην EMC το 2013. Αρχικά, εργάστηκα στο οικονομικό τμήμα, στον τομέα των παγκόσμιων υπηρεσιών για επιχειρήσεις, ως Αναλύτρια επιχειρησιακών λειτουργιών. Έναν χρόνο αργότερα παρουσιάστηκε μια ευκαιρία στην ομάδα εξυπηρέτησης ανθρώπινου δυναμικού, όπου μέχρι σήμερα κατέχω τη θέση της Υπεύθυνης διαχείρισης προγραμμάτων / Υπεύθυνης παγκόσμιων υπηρεσιών για το HR Direct Chat.

Ποιο στοιχείο της φιλοσοφίας μας σε εμπνέει;

Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο όταν πρωτοξεκίνησα να εργάζομαι στην εταιρεία ήταν το φιλικό εργασιακό περιβάλλον, καθώς και η δυνατότητα εύκολης προσέγγισης και επικοινωνίας με τα ανώτερα στελέχη της εταιρείας. Εργαζόμενη εδώ για περισσότερα από δύο χρόνια, με ενθουσιάζει το γεγονός ότι αυτό το θετικό εργασιακό περιβάλλον και αυτή η κουλτούρα συνεχίζουν να υπάρχουν.

Τι θεωρείς ότι πρέπει να γνωρίζουν όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν εδώ;

Εάν κάποιος θέλει να εξελίσσεται και να αναπτύσσει τις ικανότητές του, εδώ υπάρχουν πάρα πολλές ευκαιρίες για αυτό. Υπάρχουν, επίσης, πάρα πολλά διαθέσιμα δίκτυα, στα οποία μπορεί κάποιος να ενταχθεί και τα οποία έχουν την υποστήριξη της εταιρείας. Οι δυνατότητες που παρουσιάζει η Dell για το μέλλον είναι πραγματικά συναρπαστικές και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές, που θα δημιουργήσουν ευκαιρίες για συμμετοχή σε διάφορα εγχειρήματα. Έτσι, θα μπορέσουμε να χτίσουμε νέες συνεργασίες και να εξελίξουμε την επαγγελματική μας σταδιοδρομία.

Ποιος είναι ο ρόλος σου στην ανάπτυξη και την επιτυχία των πελατών σου;

Χάρη στα γρήγορα και εύχρηστα εργαλεία και τις πληροφορίες που παρέχω στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, τα μέλη του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού, οι εργαζόμενοι και οι διευθυντές έχουν τη δυνατότητα να εστιάζουν στις κύριες δραστηριότητές τους.

Ποια στοιχεία θεωρείς ότι συνθέτουν αυτό το εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας;

Οι άνθρωποι! Επίσης, η συναδελφικότητα και ο ενθουσιασμός για την επίτευξη στόχων, στοιχεία που μας κάνουν να περνάμε καλά στη δουλειά.

Περίγραψε την εμπειρία σου στην EMC με λίγες λέξεις.

Ευχάριστο κλίμα, δυναμική, καινοτομία, προκλήσεις, επιβράβευση.

Θέσεις εργασίας στην Dell. Βρείτε μια θέση που ταιριάζει στις ικανότητες και την εμπειρία σας.
Εξερευνήστε τις τοποθεσίες της Dell σε όλο τον κόσμο. Δείτε το χάρτη.
Explore our locations

Related Videos

 • Κατάργηση CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Κατάργηση careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10