|

Οι άνθρωποί μας | Deepa S

Γνωρίστε την DeepaΠότε ξεκίνησες να εργάζεσαι στην EMC και σε ποιες θέσεις έχεις εργαστεί μέχρι τώρα;

Ξεκίνησα να εργάζομαι εδώ το 2008, στην ομάδα μάρκετινγκ και επικοινωνίας. Ήμουν επικεφαλής της δημιουργικής ομάδας για το Κέντρο αριστείας (Center Of Excellence) και δούλευα πάνω σε εσωτερικά έργα ανάπτυξης της εμπορικής ταυτότητας. Το 2015 ανέλαβα μια θέση για την προώθηση των πρωτοβουλιών για την αποδοχή της διαφορετικότητας στην Ινδία και την Κίνα. Δημιουργώ ευκαιρίες για την ανάπτυξη ποικίλων ταλέντων εντός της εταιρείας. Επίσης, επεκτείνω την απήχηση γραφείου μας για τη διαφορετικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο, προωθώντας προγράμματα για τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που αποδέχεται το διαφορετικό. 

Ποιο στοιχείο της φιλοσοφίας μας σε εμπνέει;

Στην EMC υπάρχει μια ανοιχτή κουλτούρα, που επιτρέπει στον καθένα να επικοινωνεί άνετα με τον προϊστάμενό του και με ανώτερα στελέχη. Η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα στους εργαζόμενους να διεκδικούν τις ευκαιρίες που επιθυμούν, να είναι ο εαυτός τους και να αξιοποιούν τις ικανότητές τους. Όλοι χωράμε σε αυτήν την εταιρεία. Η EMC μου έδωσε τη δυνατότητα να χαράξω μια νέα πορεία στην εταιρεία, η οποία βασίζεται στην πρόσληψη ατόμων με αναπηρία και την αξιοποίηση της μοναδικότητάς τους εντός της EMC.

Είσαι μέλος κάποιου κύκλου κοινών ενδιαφερόντων στην EMC; Ποιος είναι ο ρόλος σου σε αυτόν ή/και τι αποκόμισες από αυτόν;

Είμαι μέλος του φόρουμ ηγεσίας γυναικών (Women’s Leadership Forum) και της ομάδας εργαζομένων με αναπηρία (Disability Employee Resource Group, DERG). Συμμετείχα ενεργά στη σύσταση της DERG στην Ινδία το 2012. Είμαι Πρόεδρος της ομάδας εδώ και 3,5 χρόνια. Επίσης, είμαι μέλος της ομάδας του Παγκόσμιου δικτύου συμβουλευτικής και διαμοιρασμού ιδεών (Global Network Advising and Sharing group). Έχω επωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό από αυτές τις ομάδες, καθώς μέσα από αυτές απέκτησα ουσιαστικές γνώσεις, καθώς και αυτοπεποίθηση σε σχέση με τις ηγετικές ικανότητές μου.

Τι σε ενθουσιάζει σχετικά με τις μελλοντικές δυνατότητες της Dell;

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα μπορέσω να αποκτήσω γνώσεις μέσα από την Dell, καθώς είναι μία από τις 10 κορυφαίες εταιρείες στη λίστα εταιρειών που αποδέχονται τη διαφορετικότητα, σύμφωνα με μετρήσεις της Diversity Inc. Νομίζω πως η νέα εταιρεία θα διευρύνει τους αποδέκτες των υπηρεσιών μας, γεγονός που θα εξελίξει τις γνώσεις μας και θα φέρει μεγάλες αλλαγές.

Τι θεωρείς ότι πρέπει να γνωρίζουν όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν εδώ;

Είμαστε μια εταιρεία που βασίζεται στους ανθρώπους της. Το περιβάλλον είναι πολύ σταθερό, παρέχει ευκολία σύνδεσης με άλλους ανθρώπους και δυνατότητα ανοιχτής επικοινωνίας με αυτούς. Η εργασιακή κουλτούρα στηρίζεται σε γερές βάσεις και έχει πολλά να προσφέρει.

Ποιος είναι ο ρόλος σου στην ανάπτυξη και την επιτυχία των πελατών σου;

Στο πλαίσιο των εσωτερικών υποθέσεων της εταιρείας, έχω βοηθήσει διευθυντικά στελέχη να διερευνήσουν τις ευρύτερες πτυχές του σχηματισμού μιας ομάδας που αποδέχεται τη διαφορετικότητα. Επίσης, έχω βοηθήσει άλλους εργαζόμενους να βγάλουν στην επιφάνεια τις δυνατότητές τους. Σε εξωτερικό επίπεδο, έχω δει άλλες εταιρείες να μελετούν το παράδειγμά μας, προκειμένου να βελτιώσουν τις πρωτοβουλίες τους σχετικά με την αποδοχή της διαφορετικότητας, και αυτό με κάνει περήφανη για τη δουλειά που κάνουμε.

Ποια στοιχεία θεωρείς ότι συνθέτουν αυτό το εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας;

Είμαστε πολύ ανοιχτοί στη διαφορετικότητα. Είμαστε η μεγάλη εταιρεία «φουτουριστικής» τεχνολογίας, με τεράστιες δυνατότητες δημιουργίας και καινοτομίας.

Περίγραψε την εμπειρία σου με λίγες λέξεις.

Αγαπώ πάρα πολύ την EMC.

Θέσεις εργασίας στην Dell. Βρείτε μια θέση που ταιριάζει στις ικανότητες και την εμπειρία σας.
Εξερευνήστε τις τοποθεσίες της Dell σε όλο τον κόσμο. Δείτε το χάρτη.
Explore our locations

Related Videos

 • Κατάργηση CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Κατάργηση careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10