|

Οι άνθρωποί μας | Leonor Corradine

Οι άνθρωποί μας | Leonor

Πότε ξεκίνησες να εργάζεσαι στην Dell και σε τι θέσεις έχεις εργαστεί μέχρι τώρα;

Ξεκίνησα να εργάζομαι στην Dell το 2003 ως μέλος της νέας ομάδας του Παναμά. Άρχισα ως αντιπρόσωπος πωλήσεων στο Americas Transactional Group στο πλαίσιο του προγράμματος αγορών από υπαλλήλους και έπειτα εξελίχθηκα σε επόπτη, υπεύθυνη ποιότητας και υπεύθυνη υποστήριξης πωλήσεων.

Το 2006, μεταφέρθηκα στο τμήμα Relationship ως ISM για την περιφέρεια της Αγγλόφωνης Καραϊβικής. Το 2009, δημιούργησα την ομάδα GFS (Global Financial Services) Development και τον Αύγουστο του 2011 δέχτηκα την πρόταση που μου έγινε να αναλάβω υπεύθυνη της τοποθεσίας GFS για τον Παναμά.

Ποια καθήκοντα περιλαμβάνει η θέση στην οποία βρίσκεσαι τώρα;

Βασική μου αρμοδιότητα ως επικεφαλής της ομάδας είναι να εμπνέω το προσωπικό διαχείρισης, ώστε να αποδίδει τα επιθυμητά αποτελέσματα, και μαζί να παροτρύνουμε τους περισσότερους από 75 υπαλλήλους που αποτελούν τη βάση μας να διαπρέπουν στην κατηγορία τους.

Τα τμήματα GFS που αναφέρουν σε εμένα είναι τα τμήματα Collections, Credit, Revenue Services, Non Terms Order Release, Fraud και Accounts Payable.

Εκπροσωπώ επίσης τον Παναμά στην παγκόσμια πρωτοβουλία GFS People Center of Competence, συμμετέχω στο Συμβούλιο Χρηματοοικονομικών Τοποθεσιών του Παναμά, ηγούμαι της Επιτροπής Εκδηλώσεων της Wise Παναμά και είμαι πρωταθλήτρια στο πρόγραμμα Make a Difference.

Πώς θα περιέγραφες την κουλτούρα της Dell;

Εκπληκτική! Είναι τόσο υπέροχη που σου λείπει όταν δεν είσαι εκεί. Στις αρχές του 2008, κυνήγησα μια ενδιαφέρουσα προοπτική εργασίας εκτός της Dell και έφυγα από την εταιρεία. Σύντομα όμως συνειδητοποίησα ότι μου έλειπε αυτό το υπέροχο πνεύμα νίκης που έχει η Dell. Απελευθερώνει τις δυνατότητές σου και σου επιτρέπει να διαπρέψεις.

Τι θεωρείς ότι πρέπει να γνωρίζουν όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν στην Dell;

Ότι δεν υπάρχει όριο για τις δυνατότητές σου και ότι το καθεστώς αξιοκρατίας παρέχει ευκαιρίες εξέλιξης. Η Dell εκτιμά τις προσπάθειες και την αφοσίωση που της επιδεικνύεις και επενδύει στο πρόσωπό σου. Επίσης, η Dell ενδιαφέρεται για την κοινότητα, για τα παιδιά μας και τον πλανήτη!

Τι σε κρατάει στην Dell;

Πραγματικά ΑΓΑΠΩ αυτό που κάνω. Παίρνω ενέργεια από τη δουλειά μου καθημερινά. Αισθάνομαι περήφανη που έχω τη ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. Έχω χτίσει σταθερές σχέσεις που επιτρέπουν τη δημιουργία συνεργασιών, ενώ οι επιβραβεύσεις από την ομάδα συνιστούν ακόμα μεγαλύτερη ανταμοιβή. Τα στελέχη της εταιρείας δεν παραλείπουν να αναγνωρίζουν τη συμβολή μας.

Ποια είναι τα θετικά αποτελέσματα που προκύπτουν από την αλλαγή στρατηγικής της Dell κατά τη γνώμη σου;

Η Dell έχει εκχωρήσει αρκετούς πόρους προκειμένου να διασφαλίσει ότι κάθε υπάλληλος αντιλαμβάνεται την κουλτούρα της εταιρείας. Είναι αξιοσημείωτη εμπειρία να ακούς μαρτυρίες υπαλλήλων από όλο τον κόσμο στις οποίες μοιράζονται μαζί μας πώς βιώνουν τις επιδιώξεις μας και πώς έχουν τη δύναμη να κάνουν περισσότερα. Με κάνει να αισθάνομαι περήφανη που ανήκω σε αυτή την καταπληκτική εταιρεία.

Ποιος ήταν ο ρόλος σου στην ανάπτυξη και την επιτυχία των πελατών σου;

Στην Dell μπορεί να έχουμε πολλά καθήκοντα, αλλά πάντα βρίσκουμε ευκαιρίες να συμβάλουμε στην επιτυχία των πελατών μας, είτε στο front-end σε απευθείας επικοινωνία με τους πελάτες μας προτείνοντάς τους τις κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες τους, είτε στο back-end υποστηρίζοντας τους εσωτερικούς συνεργάτες μας, ώστε να μπορούν με τη σειρά τους να εξυπηρετήσουν τους πελάτες της Dell. Πιστεύω ότι κάθε υπάλληλος της Dell έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση με τον πελάτη, και αυτό άλλωστε επιδιώκουμε. Ο δικός μου ρόλος ήταν καταλυτικός μόνο και μόνο επειδή βιώνω το όραμα της Dell!

Πώς διαφοροποιείται από άλλες εταιρείες η Dell ως εργοδότης;

Λόγω της εμπειρίας του να έχεις βασικό ρόλο σε μια καλά σχεδιασμένη στρατηγική που εφαρμόζεται από εμπνευσμένα ηγετικά στελέχη που ενδιαφέρονται για εσένα, σε εμπιστεύονται και σε ενθαρρύνουν.

Μπορείς να περιγράψεις την εμπειρία σου στην Dell με λίγες λέξεις;

Υπέροχη, διαφωτιστική, ανταποδοτική, ικανοποιητική και δυναμική.

Προτεινόμενο βίντεο: Leonor

Our People | Leonor
Θέσεις εργασίας στην Dell. Βρείτε μια θέση που ταιριάζει στις ικανότητες και την εμπειρία σας.
Εξερευνήστε τις τοποθεσίες της Dell σε όλο τον κόσμο. Δείτε το χάρτη.
Explore our locations

Related Videos

 • Κατάργηση CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Κατάργηση careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10