|

Οι άνθρωποί μας | Madeline

Γνωρίστε τη MadelineΠότε ξεκίνησες να εργάζεσαι στην EMC και σε ποιες θέσεις έχεις εργαστεί μέχρι τώρα;

Ξεκίνησα να εργάζομαι στην EMC το 2012, αμέσως μόλις τελείωσα το μεταπτυχιακό μου ως ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών. Εργάζομαι στην EMC ως προγραμματιστής λογισμικού.

Ποιο στοιχείο της φιλοσοφίας μας σε εμπνέει;

Στην EMC, προτεραιότητα έχει η ικανοποίηση των πελατών. Αυτή η αρχή με εμπνέει ώστε να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε έργο. Γνωρίζω ότι μπορώ να επηρεάσω άμεσα την εμπειρία των πελατών μας. Επιπλέον, η αποδοχή της διαφορετικότητας προωθείται πολύ εντός της εταιρείας. Ξέρουμε ότι μια ποικιλόμορφη ομάδα μπορεί να δημιουργήσει καινοτόμες ιδέες και εξαιρετικά προϊόντα.

Είσαι μέλος κάποιου κύκλου κοινών ενδιαφερόντων στην EMC; Ποιος είναι ο ρόλος σου σε αυτόν ή/και τι αποκόμισες από αυτόν;

Είμαι μέλος του ισπανόφωνου κύκλου της EMC, της ELLIT (EMC Leadership Latin Interest Team), και υπήρξα Συντονίστρια του «Community Outreach» (κοινωφελείς δράσεις) για δύο χρόνια. Από όταν ξεκίνησα να δουλεύω στην εταιρεία, πριν από τέσσερα χρόνια, η ELLIT με έχει στηρίξει με πολλούς τρόπους. Είχα τη δυνατότητα να γνωρίσω φανταστικούς ανθρώπους στην ομάδα, με τους οποίους έχουμε γίνει πολύ καλοί φίλοι. Επίσης, ανέπτυξα τις ηγετικές ικανότητές μου, κάτι που μου έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην καθημερινή εργασία μου. Και, επιπλέον, είναι φανταστική η ευκαιρία που δίνει η ELLIT προκειμένου να συνεισφέρει κανείς στην κοινότητα.

Τι σε ενθουσιάζει σχετικά με τις μελλοντικές δυνατότητες της Dell;

Η συνένωση της Dell και της EMC θα φέρει επανάσταση στον κλάδο της τεχνολογίας. Θεωρώ ότι η συγχώνευση των εταιρειών είναι μια μεγάλη ευκαιρία για άτομα με πρωτοπόρες και δημιουργικές ιδέες, προκειμένου να ενταχθούν σε ένα κίνημα που θα βελτιώσει τις ζωές των ανθρώπων.

Τι θεωρείς ότι πρέπει να γνωρίζουν όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν εδώ;

Είχα τη δυνατότητα να συνδυάσω αρκετούς ρόλους στη ζωή μου κατά τη διάρκεια της εργασίας μου στην EMC. Είμαι μητέρα δύο μικρών παιδιών, εργαζόμενη πλήρους απασχόλησης και υποψήφια διδάκτωρ στον τομέα της μηχανικής. Πιστεύω ότι καμία άλλη εταιρεία δεν σου επιτρέπει να κυνηγήσεις τα προσωπικά σου όνειρα ενώ εργάζεσαι σε αυτόν τον κλάδο.
Όταν τελείωσα το μεταπτυχιακό μου, έλαβα υποτροφία για να συνεχίσω τις σπουδές μου. Ωστόσο, αποφάσισα να εργαστώ στην EMC, και αυτή είναι η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσα να έχω πάρει. Εργαζόμενη εδώ, μπόρεσα να γνωρίσω τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και ανοίχτηκα σε έναν νέο κόσμο ευκαιριών.

Ποιος είναι ο ρόλος σου στην ανάπτυξη και την επιτυχία των πελατών σου;

Η ομάδα μου εργάζεται με στόχο οι πελάτες να είναι αποδέκτες ενός προϊόντος που εμφανίζει τις λιγότερες δυνατές πιθανότητες αστοχίας και βλαβών. Πραγματοποιούμε δοκιμές στα προϊόντα μας, χρησιμοποιώντας διάφορα σενάρια, όπως η χρήση σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες ή υπό συνθήκες κραδασμών κ.λπ., ώστε κάθε εξάρτημα του προϊόντος να είναι ανθεκτικό σε διάφορες συνθήκες, όπως σε σεισμούς και ακραίες θερμοκρασίες. Ως προγραμματιστής λογισμικού, γράφω τον κώδικα που χρησιμοποιείται με στόχο αυτές οι δοκιμές να είναι επιτυχείς. 

Ποια στοιχεία θεωρείς ότι συνθέτουν αυτό το εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας;

 • Οι φανταστικοί και έξυπνοι άνθρωποι με τους οποίους είχα τη χαρά να συνεργαστώ. Όλοι είναι πρόθυμοι να παρέχουν βοήθεια και να συνεργάζονται με κάθε τρόπο για την επιτυχή ολοκλήρωση των έργων.
 • Η δυνατότητα να γνωρίζουμε από πρώτο χέρι προϊόντα που αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
 • Η δυνατότητα ισορροπίας ανάμεσα στην εργασία και την προσωπική ζωή.
 • Διαθέτουμε ειδικές αίθουσες για τις μητέρες, τις οποίες οι έγκυες και οι νέες μητέρες μπορούν να χρησιμοποιούν συχνά.

Περίγραψε την εμπειρία σου με λίγες λέξεις.

 • Εργασία και προσωπική ζωή.
 • Αποδοχή της διαφορετικότητας.
 • Ευκαιρίες.
 • Υπέροχοι άνθρωποι.
 • Καινοτομία.
Θέσεις εργασίας στην Dell. Βρείτε μια θέση που ταιριάζει στις ικανότητες και την εμπειρία σας.
Εξερευνήστε τις τοποθεσίες της Dell σε όλο τον κόσμο. Δείτε το χάρτη.
Explore our locations

Related Videos

 • Κατάργηση CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Κατάργηση careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10