|

Οι άνθρωποί μας | Mary Cay

Γνωρίστε τη Mary CayΠότε ξεκίνησες να εργάζεσαι στην EMC και σε ποιες θέσεις έχεις εργαστεί μέχρι τώρα;

Όταν ξεκίνησα να εργάζομαι στην EMC τον Αύγουστο του 2010, η πρώτη θέση που ανέλαβα ήταν στην εξυπηρέτηση πελατών, όπου είχα την ευκαιρία να ηγηθώ των παγκόσμιων υπηρεσιών επί τόπου εξυπηρέτησης, της διαχείρισης λογαριασμών και της διαχείρισης κλιμακώσεων. Εδώ και λίγο παραπάνω από έναν χρόνο, έχω αναλάβει τη θέση της πρώτης Αντιπροέδρου και ηγούμαι της παγκόσμιας ομάδας εξυπηρέτησης πελατών.

Ποιο στοιχείο της φιλοσοφίας μας σε εμπνέει;

Όταν άρχισα να σκέφτομαι να αποχωρήσω από την προηγούμενη εταιρεία στην οποία εργαζόμουν, αναζητούσα μια εταιρεία που θα είχε ως βασική της φιλοσοφία ότι ο πελάτης έχει προτεραιότητα. Καθότι εργάζομαι στον χώρο της εξυπηρέτησης πελατών, βοηθά σημαντικά η φιλοσοφία της εταιρείας να θέτει ως επίκεντρο τους πελάτες. Κάθε ομάδα και κάθε άτομο που εργάζεται εδώ είναι αφοσιωμένοι στη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών. Κάποιες φορές, τα μέλη της ομάδας μας έχουν αναπτύξει σχέσεις με τους πελάτες στην πορεία αρκετών χρόνων. Άλλες φορές, συνεργάζονται με τους πελάτες για πρώτη φορά. Σε κάθε περίπτωση, η υποστήριξη που παρέχουν στους πελάτες διακρίνεται από πάθος και αφοσίωση, γεγονός που είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό.

Είσαι μέλος κάποιου κύκλου κοινών ενδιαφερόντων στην EMC; Ποιος είναι ο ρόλος σου σε αυτόν ή/και τι αποκόμισες από αυτόν;

Επειδή ταξιδεύω σε διάφορες περιοχές, πάντα χαίρομαι να γνωρίζω τα μέλη του τοπικού φόρουμ ηγεσίας γυναικών (Women’s Leadership Forum) και της τοπικής ομάδας εργαζομένων με αναπηρία (Disability Employee Resource Group, DERG), εάν υπάρχει. Με συγκινεί ο τρόπος με τον οποίο αυτές οι ομάδες αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες συνεργασίας για την επίτευξη κοινών στόχων. Αυτό μου έδωσε την ευκαιρία να αναλογιστώ ορισμένα πράγματα, καθώς και να ανακαλύψω κίνητρα για την προσφορά και την ενεργή συμμετοχή στις ομάδες κοινών ενδιαφερόντων της εταιρείας.

Τι σε ενθουσιάζει σχετικά με τις μελλοντικές δυνατότητες της Dell;

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει μερικές μεγάλες εξαγορές και συγχωνεύσεις στον κλάδο της τεχνολογίας, και αρκετοί από εμάς συμμετείχαν σε αυτές. Ορισμένες από αυτές τις ενέργειες δεν πετυχαίνουν, επειδή οι εταιρείες ξεχνούν τον λόγο για τον οποίον ενώθηκαν. Πιστεύω ότι έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να παραμείνουμε δυναμικοί στον κλάδο και να επεκτείνουμε την επιτυχία της Dell, προκαλώντας τον θαυμασμό των συναδέλφων μας στον κλάδο. Είμαι ένα αρκετά ανταγωνιστικό άτομο και θέλω να νικάμε. Η νίκη μας στηρίζεται στην παροχή ευκαιριών στους πελάτες μας μέσω της ανάπτυξης καινοτόμων και καλύτερων τεχνολογιών που τους επιτρέπουν να αναπτύσσουν τις επιχειρήσεις τους. Επίσης, η νίκη μας στηρίζεται στην παροχή ευκαιριών στους εργαζόμενους, με σκοπό την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους και την έκθεσή τους σε προκλήσεις.

Τι θεωρείς ότι πρέπει να γνωρίζουν όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν εδώ;

Ο ρυθμός εργασίας μπορεί να είναι γρήγορος και αυτό αποτελεί σημαντική πηγή ενέργειας. Η ταχύτητα μπορεί να είναι και κουραστική ορισμένες φορές, όμως ταυτόχρονα προσδίδει έναν χαρακτήρα γρήγορων αλλαγών στο εργασιακό περιβάλλον, ο οποίος προάγει τη μάθηση και την ανάπτυξη. Επιπλέον, δίνεται έμφαση στη διαμόρφωση μιας κουλτούρας βάσει της οποίας εργαζόμαστε σκληρά και είμαστε δυνατοί παίκτες.

Ποιος είναι ο ρόλος σου στην ανάπτυξη και την επιτυχία των πελατών σου;

Όλα τα μέλη της ομάδας εξυπηρέτησης πελατών αντιμετωπίζουν την ευθύνη που έχουμε απέναντι στους πελάτες μας ως ένα πολύ προσωπικό και σοβαρό ζήτημα. Η ακεραιότητα και διαθεσιμότητα των δεδομένων και του περιβάλλοντος τεχνολογίας πληροφορικής, καθώς και η βέλτιστη απόδοση, είναι σημαντικά στοιχεία για την επιτυχία των πελατών μας. Έτσι, εργαζόμαστε με γνώμονα την πρόληψη, προκειμένου να διασφαλίζουμε ότι η εκτέλεση των λειτουργιών του πελάτη είναι εφικτή και, όταν κάτι δεν δουλεύει σωστά, αγωνιζόμαστε όλοι μαζί σαν ομάδα (πελάτες, εξυπηρέτηση πελατών και τεχνικοί), για να επαναφέρουμε τις λειτουργίες του πελάτη. Κατέχουμε, επίσης, μια μοναδική θέση, εκείνη του φερέγγυου συμβούλου, που παρέχει στους πελάτες πληροφορίες και καθοδήγηση ως προς τις τρέχουσες και τις μελλοντικές τεχνολογίες για την εξέλιξη και τον μετασχηματισμό των κέντρων δεδομένων τους.

Ποια στοιχεία θεωρείς ότι συνθέτουν αυτό το εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας;

Η ακεραιότητα των ηγετικών στελεχών μας. Έχω εμπιστοσύνη στους οι ηγέτες μας, οι οποίοι κάνουν το σωστό και λαμβάνουν καλές αποφάσεις. Η παροχή ευκαιριών στους εργαζομένους για μάθηση και ανάπτυξη. Και η έμφαση που δίνεται στους ανθρώπους που εργάζονται στην εταιρεία. Η επιτυχία μας οφείλεται στους εργαζομένους μας, και ενθαρρύνουμε τους ηγέτες μας να αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλλονται, να τις τιμούν και να το χαίρονται.

Περίγραψε την εμπειρία σου με λίγες λέξεις.

Έμπνευση, περηφάνια, ενεργητικότητα, πρόκληση και (ορισμένες φορές) κούραση!

Θέσεις εργασίας στην Dell. Βρείτε μια θέση που ταιριάζει στις ικανότητες και την εμπειρία σας.
Εξερευνήστε τις τοποθεσίες της Dell σε όλο τον κόσμο. Δείτε το χάρτη.
Explore our locations

Related Videos

 • Κατάργηση CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Κατάργηση careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10