|

Οι άνθρωποί μας | Mithu

Γνωρίστε την MithuΠότε ξεκίνησες να εργάζεσαι στην EMC και σε ποιες θέσεις έχεις εργαστεί μέχρι τώρα;

Ξεκίνησα να εργάζομαι στην EMC τον Νοέμβριο του 2013 ως Αντιπρόεδρος και Γενική Διευθύντρια Επιχειρησιακών Λειτουργιών στον τομέα των παγκόσμιων υπηρεσιών πριν την πώληση. Έχω στενή συνεργασία με τις ομάδες επιχειρησιακών υποθέσεων, διείσδυσης στην αγορά, καθώς και τις ομάδες που ασχολούνται με τα προϊόντα, προκειμένου να είναι δυνατή η ευθυγράμμιση και η εξέλιξη του παγκόσμιου οργανισμού μας για τις υπηρεσίες πριν την πώληση. Τον Αύγουστο του 2015 ανέλαβα τη θέση της επικεφαλής των υπηρεσιών πριν την πώληση στο επιχειρησιακό κέντρο μας στην Αμερική. Σήμερα, διευθύνω τις ομάδες μηχανικών ασφαλείας επί τόπου εξυπηρέτησης που υποστηρίζουν καθημερινά τους πελάτες μας.

Ποιο στοιχείο της φιλοσοφίας μας σε εμπνέει;

Η φιλοσοφία της EMC είναι πραγματικά μοναδική και αποτελεί το πιο σημαντικό πλεονέκτημά μας. Υπάρχουν τρία πράγματα που ξεχωρίζουν και με εμπνέουν. Πρώτον, ακόμα και σε μια εταιρεία αυτού του μεγέθους και αυτής της κλίμακας, κάθε εργαζόμενος έχει την ευκαιρία να αφήσει το στίγμα του, και αληθινά πιστεύω ότι οι εργαζόμενοί μας το κάνουν! Αυτό φαίνεται από το ότι αισθάνονται περήφανοι για τη δουλειά τους, καθώς και από τον ενθουσιασμό που φέρνουν καθημερινά στην εταιρεία. Δεύτερον, η αυτονομία που αναπτύσσεται ως προς τον τρόπο με τον οποίον λειτουργούμε αποτελεί πραγματική πηγή έμπνευσης και έχει δημιουργήσει σταθερές βάσεις για την ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών, οι οποίες είναι πλέον συνώνυμες της θεμελιώδους φιλοσοφίας της εταιρείας. Τέλος, η ηγεσία σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε τους καλύτερους ηγέτες στον κλάδο, οι οποίοι είναι εξαιρετικοί σε ό,τι κάνουν και παρόλα αυτά παραμένουν ταπεινοί και προσβάσιμοι. Είναι στα αλήθεια συναρπαστικό!

Είσαι μέλος κάποιου κύκλου κοινών ενδιαφερόντων στην EMC; Ποιος είναι ο ρόλος σου σε αυτόν ή/και τι αποκόμισες από αυτόν;

Συμμετέχω ενεργά στην προώθηση της αποδοχής της διαφορετικότητας στην EMC και συνεργάζομαι με τις ομάδες του φόρουμ ηγεσίας γυναικών (Women’s Leadership Forum). Οι κύκλοι κοινών ενδιαφερόντων αποτελούν ένα απίθανο μέσο προώθησης των βασικών προσπαθειών που καταβάλλονται για τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που αποδέχεται και καλωσορίζει τη διαφορετικότητα.

Τι σε ενθουσιάζει σχετικά με τις μελλοντικές δυνατότητες της Dell;

Τα πάντα! Οι δυνατότητες με την Dell είναι αμέτρητες και, για εμένα, αυτό είναι συναρπαστικό από μόνο του. Ανυπομονώ να γίνω κι εγώ ένα μέρος της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας τεχνολογίας της εποχής μας. Πρόκειται να συμμετάσχουμε σε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει και ανυπομονώ να ξεκινήσει αυτό το ταξίδι. Εντασσόμενοι στην Dell, θα έχουμε όλοι τη δυνατότητα να μάθουμε, να αναπτύξουμε και να ενισχύσουμε τις ικανότητές μας και, με αυτόν τον τρόπο, να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε ένα ασυναγώνιστο πακέτο λύσεων και υπηρεσιών στους πελάτες μας.

Τι θεωρείς ότι πρέπει να γνωρίζουν όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν εδώ;

Εάν είσαι ο καλύτερος σε αυτό που κάνεις, αναζητάς νέες προκλήσεις και επιθυμείς την ανέλιξη και την επιτυχία σε ένα περιβάλλον συνεργασίας, τότε η EMC είναι το σωστό μέρος για εσένα. Μπορείς να συνεργαστείς με τους καλύτερους και να μάθεις από αυτούς, καθώς και να χτίσεις μια συναρπαστική και πετυχημένη καριέρα.

Ποιος είναι ο ρόλος σου στην ανάπτυξη και την επιτυχία των πελατών σου;

Στόχος μου είναι να συνεργάζομαι με τους πελάτες για να κατανοώ τους στόχους της επιχείρησής τους και τους στόχους τους σχετικά με την τεχνολογία πληροφορικής και, κατόπιν, να βρίσκω τους τρόπους με τους οποίους η EMC μπορεί να τους βοηθήσει στο ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού. Η τεχνολογία πληροφορικής εξελίσσεται σε ένα σημαντικό στοιχείο δημιουργίας εσόδων για τις επιχειρήσεις, και η EMC διαδραματίζει έναν ρόλο ζωτικής σημασίας, προκειμένου αυτό να γίνει πραγματικότητα για τους πελάτες μας. Τα σχόλια των πελατών είναι πολύ σημαντικά για το πρόγραμμα ανάπτυξης προϊόντων/λύσεων που διατηρούμε. Έτσι, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, αφιερώνω χρόνο στη συνεργασία με τους πελάτες, προκειμένου να κατανοήσω τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και να κατευθύνω τον προσανατολισμό μας σύμφωνα με τα σχόλιά τους.

Ποια στοιχεία θεωρείς ότι συνθέτουν αυτό το εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας;

Πραγματικά τα έχουμε όλα: τα κορυφαία ταλέντα του κλάδου, την καλύτερη τεχνολογία και μοναδική φιλοσοφία!!

Περίγραψε την εμπειρία σου με λίγες λέξεις.

Εξαιρετική κουλτούρα. Προσωπική ανάπτυξη. Εξέλιξη. Θετική σκέψη. Σου αλλάζει τη ζωή.

Θέσεις εργασίας στην Dell. Βρείτε μια θέση που ταιριάζει στις ικανότητες και την εμπειρία σας.
Εξερευνήστε τις τοποθεσίες της Dell σε όλο τον κόσμο. Δείτε το χάρτη.
Explore our locations

Related Videos

 • Κατάργηση CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Κατάργηση careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10