|

Οι άνθρωποί μας | Nikki

Γνωρίστε τη NikkiΠότε ξεκίνησες να εργάζεσαι στην EMC και σε ποιες θέσεις έχεις εργαστεί μέχρι τώρα;

Ξεκίνησα τον Μάρτιο του 2009 ως μέλος της ομάδας μηχανικών ασφαλείας στο Ηνωμένο Βασίλειο και ήμουν υπεύθυνη για τα κύρια προϊόντα ασφαλείας RSA. Το 2011, όταν εξαγοράσαμε την Archer, μετακινήθηκα στην ομάδα ελέγχου, κινδύνου και συμμόρφωσης, ενώ πρόσφατα προάχθηκα στη θέση της Διευθύντριας, στο πλαίσιο της οποίας διευθύνω μια ομάδα μηχανικών συστημάτων σε ολόκληρη την περιοχή της Ευρώπης/Μέσης Ανατολής/Αφρικής.

Ποιο στοιχείο της φιλοσοφίας μας σε εμπνέει;

Η αποδοχή της διαφορετικότητας και ο ανοιχτός χαρακτήρας της εταιρείας. Εδώ οι άνθρωποι ενθαρρύνονται να δοκιμάζουν νέα πράγματα, να διαμορφώνουν νέες ιδέες, να κάνουν λάθη και να μαθαίνουν από αυτά. Διαθέτουμε μια φιλοσοφία που στηρίζεται στον ανοιχτό διάλογο, ενσωματώνει όλες τις απόψεις και θέτει τους συνεργάτες και τα δίκτυα διανομής και πωλήσεων σε προτεραιότητα.

Είσαι μέλος κάποιου κύκλου κοινών ενδιαφερόντων στην EMC; Ποιος είναι ο ρόλος σου σε αυτόν ή/και τι αποκόμισες από αυτόν;

Πρόσφατα εντάχθηκα στο φόρουμ ηγεσίας γυναικών (Women’s Leadership Forum) και ανυπομονώ να γνωρίσω περισσότερους ανθρώπους, να μάθω με τι ασχολούνται και να διευρύνω το δίκτυό μου. Τον Μάιο θα συμμετάσχω στο πρόγραμμα «Managing Success Now» και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα ακούσω να μιλούν οι γυναίκες ηγέτες της εταιρείας. Στο παρελθόν είχα συνεργαστεί με άτομα που συμμετείχαν στο πρόγραμμα παγκόσμιων υπηρεσιών για συνεργάτες (Global Services Associate Program) και είδα ότι έχουν κάνει σημαντικά και επιτυχή βήματα. Επίσης, έχω συμμετάσχει σε εκδηλώσεις του προγράμματος STEM (επιστήμη, τεχνολογία, μηχανική και μαθηματικά), οι οποίες ενθαρρύνουν τις γυναίκες να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον κλάδο μας με διαλέξεις σε πανεπιστήμια και κολέγια, το οποίο βρίσκω εξαιρετικό.

Τι σε ενθουσιάζει σχετικά με τις μελλοντικές δυνατότητες της Dell;

Έχω την αίσθηση ότι θα έχουμε τα κατάλληλα εφόδια για την επέκταση της επιχείρησης και της απήχησής μας, ιδίως αν αναλογιστεί κανείς τους τομείς στους οποίους υπερέχει η Dell. Θα έχουμε τη δυνατότητα να διαθέτουμε στην αγορά προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί με κύριο γνώμονα τους συνεργάτες. Αυτό θα μας ωφελήσει ώστε να εξυπηρετούμε σωστά τους πελάτες μας. Οι πελάτες αγαπούν τα προϊόντα μας. Σύμφωνα με το NPS (Net Promoter Scores), η EMC έχει μια από τις υψηλότερες βαθμολογίες σε σχέση άλλες εταιρείες, και μαζί με την Dell πιστεύω πως οι δυνατότητες μπορούν μόνο να διευρυνθούν.

Τι θεωρείς ότι πρέπει να γνωρίζουν όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν εδώ;

Ότι κινούμαστε γρήγορα και εργαζόμαστε με ταχύ ρυθμό. Τα πράγματα συνεχώς αλλάζουν, και οι αλλαγές είναι συναρπαστικές. Δεν πρόκειται για μια εταιρεία που μένει στάσιμη, και οι άνθρωποι πρέπει να προσαρμόζονται εύκολα στις αλλαγές. Επίσης, πρέπει να αγαπούν την τεχνολογία. Θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν με διαφορετικές ομάδες και σε διαφορετικά τμήματα και να επηρεάσουν τις εξελίξεις. Θα πρέπει να μπορούν να απορροφούν την εμπειρία που υπάρχει εδώ και να διαμορφώνουν νέες ιδέες.

Ποιος είναι ο ρόλος σου στην ανάπτυξη και την επιτυχία των πελατών σου;

Σε εσωτερικό επίπεδο, βοήθησα ανθρώπους να αντιληφθούν τις δυνατότητές τους. Έχω βοηθήσει νέους συναδέλφους να αισθάνονται άνετα, ενώ οι συνθήκες τους υπαγορεύουν το αντίθετο, και να θέτουν προκλήσεις στον εαυτό τους. Σε εξωτερικό επίπεδο, πιστεύω πως με την επίτευξη των στόχων και την υπέρβαση των προσδοκιών έχουμε καταφέρει πραγματικά να κρατούμε τους πελάτες ικανοποιημένους. Οι επιχειρησιακές αλλαγές βοήθησαν τους πάντες να προσαρμόζονται και να διαχειρίζονται το ρίσκο. Καταφέραμε να συμβάλουμε στην αλλαγή της κουλτούρας και να παράσχουμε μοναδικές τεχνολογίες στους πελάτες μας, βασιζόμενοι στη φιλοσοφία του «να εμπνέουμε τους πάντες να αναλαμβάνουν έξυπνα ρίσκα που υπηρετούν πρώτα το συμφέρον της εταιρείας».

Ποια στοιχεία θεωρείς ότι συνθέτουν αυτό το εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας;

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Παρακινούμαστε να κάνουμε πράγματα με διαφορετικό τρόπο κάθε μέρα, δοκιμάζοντας και αποτυγχάνοντας, μέχρι να βρούμε τον σωστό τρόπο. Όλοι είναι εδώ για να πετύχουν. Επομένως, είναι συναρπαστικό το τι μπορούμε να καταφέρουμε όλοι μαζί.

Περίγραψε την εμπειρία σου με λίγες λέξεις.

 • Συνεχείς αλλαγές.
 • Προκλήσεις.
 • Ανταμοιβή.
 • Διασκέδαση.
 • Ανθρώπινες σχέσεις.

 

Θέσεις εργασίας στην Dell. Βρείτε μια θέση που ταιριάζει στις ικανότητες και την εμπειρία σας.
Εξερευνήστε τις τοποθεσίες της Dell σε όλο τον κόσμο. Δείτε το χάρτη.
Explore our locations

Related Videos

 • Κατάργηση CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Κατάργηση careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10