|

Οι άνθρωποί μας | Vanice Hayes

VaniceΠότε ξεκίνησες να εργάζεσαι στην Dell και σε τι θέσεις έχεις εργαστεί μέχρι τώρα;

Ξεκίνησα να εργάζομαι στην Dell τον Ιούλιο του 1999 και έχω εργαστεί σε διάφορες θέσεις εκπαίδευσης και ανάπτυξης πωλήσεων, όπως εκπαιδεύτρια πωλήσεων, σύμβουλος εκπαίδευσης, υπεύθυνη εκπαίδευσης, υπεύθυνη παγκόσμιων λειτουργιών εκπαίδευσης, διευθύντρια εκπαίδευσης και τώρα ανώτερη σύμβουλος ενίσχυσης πωλήσεων.

Ποια καθήκοντα περιλαμβάνει η θέση στην οποία βρίσκεσαι τώρα;

Στη θέση που βρίσκομαι τώρα, τα καθήκοντά μου αφορούν τη συνεργασία με ομάδες από διάφορα τμήματα με σκοπό την ανάπτυξη των δυνατοτήτων των πωλητών και των υπεύθυνων πωλήσεων.

Πώς θα περιέγραφες την κουλτούρα της Dell;

Θα περιέγραφα την κουλτούρα της Dell ως ανοιχτή και συνεργατική.

Τι θεωρείς ότι πρέπει να γνωρίζουν όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν στην Dell;

Όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν στην Dell πρέπει να γνωρίζουν πως οτιδήποτε κάνουμε έχει τους πελάτες μας στο επίκεντρο.

Τι σε κρατάει στην Dell;

Οι άνθρωποι και η δουλειά με κρατούν εδώ στην Dell.

Μπορείς να αναφέρεις μερικά έργα στα οποία έχεις πάρει μέρος πρόσφατα και ορισμένα ορόσημα της σταδιοδρομίας σου στην Dell;

Πρόσφατα πήρα μέρος σε εθελοντικές εκδηλώσεις με την ομάδα μου. Μερικά από τα ορόσημα της σταδιοδρομίας μου ήταν όταν αντιπροσώπευσα την Dell σε συνέδρια επαγγελματικής εκπαίδευσης, όταν επιλέχθηκα να πάρω μέρος σε προγράμματα ανάπτυξης ηγετικών ικανοτήτων και όταν κέρδισα την πιστοποίηση Green Belt.

Ποια είναι τα θετικά αποτελέσματα που προκύπτουν από τη στρατηγική της Dell κατά τη γνώμη σου;

Χάρη στη στρατηγική της Dell, οι πελάτες μας επωφελούνται και μπορούν να επιτυγχάνουν πιο εύκολα τους στόχους τους. Χάρη στη στρατηγική για τους ανθρώπους της Dell, τα μέλη της ομάδας μας νιώθουν ότι εμπνέονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και θεωρούν την Dell εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον.

Ποιος ήταν ο ρόλος σου στην ανάπτυξη και την επιτυχία των πελατών σου;

Οι πελάτες μου είναι οι πωλητές μας και οι υπεύθυνοί τους. Τους βοήθησα να αναπτυχθούν και να επιτύχουν παρέχοντας αποτελεσματικά προγράμματα εκπαίδευσης με σκοπό την ανάπτυξή τους για την τρέχουσα θέση τους αλλά και την προετοιμασία τους για μελλοντικές θέσεις.

Πώς διαφοροποιείται από άλλες εταιρείες η Dell ως εργοδότης;

Η Dell προσφέρει ευέλικτες λύσεις εργασίας που επιτρέπουν στα μέλη της ομάδας να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους με έναν τρόπο που είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός για τα άτομα.

Μπορείς να περιγράψεις την εμπειρία σου στην Dell με λίγες λέξεις;

Δυναμική, συναρπαστική, ικανοποιητική και διασκεδαστική.

Προτεινόμενο βίντεο: Vanice

Our People | Vanice

"Dell provides flexible work solutions that allow team members to do their best work in a way that’s most effective for the individual."

Θέσεις εργασίας στην Dell. Βρείτε μια θέση που ταιριάζει στις ικανότητες και την εμπειρία σας.
Εξερευνήστε τις τοποθεσίες της Dell σε όλο τον κόσμο. Δείτε το χάρτη.
Explore our locations

Related Videos

 • Κατάργηση CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Κατάργηση careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10