|

Ανακύκλωση Dell

Δέσμευση στους πελάτες, δέσμευση στο περιβάλλον

Σύμφωνα με την πρωτοβουλία StEP (Solving the E-Waste Problem), υπολογίζεται ότι 65,1 εκατομμύρια τόνοι κατεστραμμένων, άχρηστων ή απλώς ανεπιθύμητων ηλεκτρονικών συσκευών απορρίφθηκαν ως ηλεκτρονικά απορρίμματα το 2012. Ένα μεγάλο μέρος αυτού που ονομάζουμε "ηλεκτρονικά απορρίμματα" δεν είναι καθόλου σκουπίδια αλλά ηλεκτρονικός εξοπλισμός στο σύνολό του ή εξαρτήματα που μπορούν να αποκτήσουν μια νέα ζωή μέσω της επαναχρησιμοποίησης ή της ανακύκλωσης. Ως παγκόσμιος κατασκευαστής προϊόντων υπολογιστών, πολίτης των τοπικών κοινοτήτων που εξυπηρετούμε και διαχειριστής του πλανήτη που μοιραζόμαστε, η Dell έχει ευθύνη να ανακτά τα χρησιμοποιημένα ηλεκτρονικά είδη και να τα ανακυκλώνει σωστά. Ανακυκλώνοντας τα προϊόντα με ασφάλεια, προστατεύουμε την υγεία των ανθρώπων και του πλανήτη. Η Dell παρέχει πολλές πρακτικές επιλογές ανακύκλωσης προκειμένου οι πελάτες να απορρίπτουν με ασφάλεια τον εξοπλισμό υπολογιστών τους που έχει ολοκληρώσει τον κύκλο ζωής του και να μειώνουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα. 
 
Μεταπώληση και ανακύκλωση πόρων DellΜεταπώληση και ανακύκλωση πόρων Dell
Ανεξάρτητα από το αν η επιχείρησή σας έχει ιδιόκτητο ή μισθωμένο εξοπλισμό και επιθυμεί να τον μεταπωλήσει ή να τον ανακυκλώσει, η Dell παρέχει πρακτικές, ασφαλείς και περιβαλλοντικά υπεύθυνες λύσεις που συμμορφώνονται με την οδηγία WEEE για τον χρησιμοποιημένο εξοπλισμό τεχνολογίας πληροφορικής σας.
Δωρεάν υπηρεσίες επιστροφής καταναλωτικού εξοπλισμού Δωρεάν υπηρεσίες επιστροφής καταναλωτικού εξοπλισμού
Η Dell προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες ανακύκλωσης για εξοπλισμό Dell και άλλων κατασκευαστών.
Ανακύκλωση αναλωσίμων εκτυπωτώνΑνακύκλωση αναλωσίμων εκτυπωτών
Το Πρόγραμμα ανακύκλωσης κασετών μελάνης και γραφίτη της Dell σάς επιτρέπει να ανακυκλώνετε τα χρησιμοποιημένα αναλώσιμα του εκτυπωτή σας, με εύκολο και περιβαλλοντικά αποδεκτό τρόπο.
Οδηγία WEEEΟδηγία WEEE
Για πληροφορίες σχετικά με την Οδηγία WEEE (Οδηγία για τα απόβλητα ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού) κάντε κλικ στις παρακάτω συνδέσεις:
Πιο φιλική προς το περιβάλλον απόρριψη συσκευασιώνΠιο φιλική προς το περιβάλλον απόρριψη συσκευασιών
Οι καινοτόμες λύσεις συσκευασίας της Dell εστιάζουν στη μείωση του όγκου της συσκευασίας και στην αύξηση της χρήσης περιβαλλοντικά υπεύθυνου περιεχομένου, ενώ σας διευκολύνουν να απορρίψετε υπεύθυνα τη συσκευασία μέσω της ανακύκλωσης.
Ανακύκλωση μπαταριώνΑνακύκλωση μπαταριών
Μάθετε περισσότερα για το πώς να ανακυκλώνετε κάθε μάρκα και τύπο μπαταρίας με ασφαλή και υπεύθυνο τρόπο με την Dell.
Global Takeback Leadership Global Takeback Leadership(Στα Αγγλικά)
Dell is committed to creating the most effective Global Takeback program possible. We’re managing the impact of our products through legislative advocacy, convenient volunteer programs and demonstrated industry leadership while serving communities around the world. 
Dell Global Takeback Programs Dell Global Takeback Programs(Στα Αγγλικά)
We offer global takeback programs and services in 83 countries and territories and have recovered more than 1.6 billion pounds of used electronics since 2007. 
Σημεία προόδου FY13 
BulletΕπίτευξη του στόχου της συλλογής 1 δισεκατομμυρίου λιβρών ηλεκτρονικών απορριμμάτων ένα έτος πριν από την προθεσμία 
BulletΑύξηση του αθροιστικού παγκόσμιου όγκου ανάκτησης κατά 18,3% 
BulletΔιεύρυνση των επιλογών ανακύκλωσης στην Αυστραλία, τον Καναδά, την Κίνα, την Ινδία και τη Λατινική Αμερική 
  Dell Legacy of Good Plan 2020 (Στα Αγγλικά) 
Πόροι
BulletIndividual producer responsibility policy (Στα Αγγλικά) 
BulletEnvironmental partner performance standard (Στα Αγγλικά) 
BulletWaste and electronic equipment end-of-life instructions (Στα Αγγλικά) 
BulletPolicies and positions (Στα Αγγλικά) 
Μάθετε περισσότερα
BulletDell Global Recycling Programs (Στα Αγγλικά) 
BulletAwards en erkenning (Στα Αγγλικά)