|

Αποδοχή της διαφορετικότητας

Αποδοχή της διαφορετικότητας
Στην Dell δημιουργούμε ευκαιρίες, ώστε όλοι οι εργαζόμενοί μας να φέρνουν τις ιδέες τους στον χώρο εργασίας, σε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την ανταλλαγή ανοιχτών αντιλήψεων και εμπνέει την καινοτομία. Καλλιεργώντας την αποδοχή της διαφορετικότητας στην επιχειρησιακή μας δραστηριότητα, διασφαλίζουμε την εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας ανά την υφήλιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η στρατηγική της Dell για την αποδοχή της διαφορετικότητας οικοδομείται πάνω σε τρεις σταθερούς πυλώνες: τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος εργασίας που αποδέχεται κάθε είδους διαφορετικότητα, την καλλιέργεια σχέσεων με διάφορες κοινότητες και οργανισμούς και την ανάπτυξη ενός πολυποίκιλου εργατικού δυναμικού. Επανεξετάζουμε και αναπροσαρμόζουμε συνεχώς τη στρατηγική μας, ώστε τα μέλη της ομάδας της Dell να νιώθουν ότι ο λόγος τους εισακούγεται και γίνεται κατανοητός και σεβαστός, καθώς και ότι έχουν τη δυνατότητα να συμβάλλουν στη διαμόρφωση της κατεύθυνσης της εταιρείας μας.
Δημιουργία ενός περιβάλλοντος εργασίας με αποδοχή της διαφορετικότητας Δημιουργία ενός περιβάλλοντος εργασίας με αποδοχή της διαφορετικότητας
Στις ομάδες που αποδέχονται τη διαφορετικότητα τα μέλη αισθάνονται ότι χαίρουν αναγνώρισης, επιδεικνύουν αφοσίωση και εμπνέονται για να αποδίδουν το μέγιστο στη δουλειά τους.
Ανακαλύψτε περισσότερα ›
Διαμόρφωση της εξωτερικής μας εικόνας Διαμόρφωση της εξωτερικής μας εικόνας
Οι ισχυρές σχέσεις που δημιουργούμε με τους συνεργάτες μας βοηθούν την Dell να ενσωματώσει της στρατηγική της για αποδοχή της διαφορετικότητας στην αγορά.
Μάθετε περισσότερα ›
Ανάπτυξη ενός περιβάλλοντος εργασίας που χαρακτηρίζεται από διαφορετικότητα Ανάπτυξη ενός πολυποίκιλου εργατικού δυναμικού
Προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας, πρέπει να είμαστε πιστοί στη δημιουργία ενός πολυποίκιλου εργατικού δυναμικού που να αντικατοπτρίζει τη βάση των πελατών μας.
Μάθετε περισσότερα ›
Ομάδες εργαζομένων Ομάδες εργαζομένων
Οι ομάδες εργαζομένων δημιουργούν μια πλατφόρμα δικτύωσης, ανάπτυξης ηγεσίας, ευκαιριών εθελοντικής εργασίας σε κοινότητες και διόδων για καλύτερα επιχειρησιακά αποτελέσματα.
Δείτε τις ομάδες εργαζομένων μας ›

Θέσεις εργασίας στην Dell. Βρείτε μια θέση που ταιριάζει στις ικανότητες και την εμπειρία σας.