|

Η επιμόρφωση στην Dell

Αναπτύσσεστε εσείς και μαζί σας αναπτύσσεται η Dell

Η επαγγελματική ανάπτυξη είναι μια διαδικασία εξερεύνησης που σας βοηθάει να βρείτε το σημείο τομής ανάμεσα στις φιλοδοξίες σας και τους εταιρικούς στόχους της Dell. Η Dell είναι ένας οργανισμός που βασίζεται στη μάθηση, ενώ η ενθάρρυνση της επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης αποτελεί μέρος της κουλτούρας μας. Τα μέλη της ομάδας της Dell έχουν στη διάθεσή τους μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων για την αύξηση των δεξιοτήτων τους που σχετίζονται με την τρέχουσα θέση τους, καθώς και για την ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων.

Θέσεις εργασίας στην Dell. Βρείτε μια θέση που ταιριάζει στις ικανότητες και την εμπειρία σας.

Η ανάπτυξή σας στην Dell

Επιδιώκουμε να καλλιεργούμε σε όλα τα μέλη της ομάδας μας την εμπιστοσύνη, τα κίνητρα και τις ικανότητες που θα τους επιτρέψουν να αποδώσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Η επαγγελματική ανάπτυξη στην Dell είναι μια συνεργατική διαδικασία στην οποία συμμετέχουν τα μεμονωμένα μέλη της ομάδας, οι ηγέτες τους, οι επόπτες και ο οργανισμός γενικότερα. Δουλεύοντας μαζί, μπορούμε να βρούμε την ισορροπία ανάμεσα στις φιλοδοξίες και τα ενδιαφέροντά σας από τη μια και τη στρατηγική και τους στόχους της Dell από την άλλη, καταστρώνοντας ένα λειτουργικό σχέδιο δράσης.

Η Dell διαμορφώνει ηγέτες που αφοσιώνονται στη βοήθεια των μελών της ομάδας, ώστε κάθε άτομο να αναδεικνύει τον καλύτερο εαυτό του και να προσφέρει το καλύτερο δυνατό για την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Dell παγκοσμίως

Προκειμένου να εξελιχθεί κάποιος σε ηγέτη που θα εμπνέει την ομάδα του, είναι απαραίτητο να διαθέτει μια σειρά από προσόντα, όπως στρατηγική σκέψη, ικανότητα να λαμβάνει υπόψη σχόλια και παρατηρήσεις, καθώς και ικανότητα επίλυσης προβλημάτων, λήψης αποφάσεων και παρότρυνσης των υπολοίπων να αποδώσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Η ηγεσία ειδικά στο ταχέως εξελισσόμενο διεθνές εργασιακό περιβάλλον της Dell απαιτεί πρόσθετα προσόντα, όπως η ηγεσία ομάδων που χαρακτηρίζονται από γεωγραφική διασπορά, η διαχείριση εργαζομένων που βρίσκονται σε άλλα μέρη του κόσμου και η κατανόηση διαφορετικών πολιτισμικών υποβάθρων.

Προκειμένου να καλλιεργήσει αυτές τις ηγετικές ικανότητες σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού μας, από τα μέλη των ομάδων και τους νέους στον ρόλο του People Manager έως τα ανώτερα στελέχη, η Dell έχει διαμορφώσει ολοκληρωμένα προγράμματα ανάπτυξης ικανοτήτων. Αυτό το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενισχύει την αφοσίωση και αναπτύσσει μια ηγεσία που εμπνέει στο πλαίσιο της υλοποίησης των στρατηγικών, των προτεραιοτήτων και των στόχων της Dell.

Ανάπτυξη στελεχών

Το πρόγραμμα "Γρήγορη ένταξη στελεχών" (Executive Rapid Start Program) αποτελείται από ένα προσαρμόσιμο σχέδιο υποδοχής και ένταξης, καθώς και πόρους, ώστε να διευκολύνεται η γρηγορότερη απόδοση των νεοεισερχόμενων στελεχών. Το σχέδιο και η εργαλειοθήκη παρέχουν πόρους και καθοδήγηση σχετικά με την κουλτούρα, την επιχειρησιακή δραστηριότητα και τον οργανισμό της Dell γενικότερα. Τα στελέχη μπορούν, επίσης, να επωφεληθούν από στοχευμένα προγράμματα ηγεσίας και από την παροχή καθοδήγησης με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξή τους.

Ανάπτυξη διευθυντικών στελεχών

Οι νέοι ηγέτες διαμορφώνονται μέσα από το πρόγραμμα "Θεμελίωση ηγεσίας" (Foundations of Leadership Program) για την ομαλή μετάβαση στον νέο τους ρόλο. Καθώς οι ηγέτες εξελίσσονται σε έναν διευθυντικό ρόλο, παρακολουθούν το πρόγραμμα "Διευθυντική ηγεσία" (Director Leadership Program) που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την επιχειρησιακή οξυδέρκεια των διευθυντικών στελεχών και τους δίνει τη δυνατότητα να μάθουν από ανώτερα στελέχη της Dell. Μετά την ολοκλήρωση των προγραμμάτων ανάπτυξης ικανοτήτων διατίθενται πρόσθετα εκπαιδευτικά σεμινάρια και μαθήματα από ηγέτες, με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση των ηγετικών ικανοτήτων.

Επαγγελματική ανάπτυξη

Τα σεμινάρια επαγγελματικής ανάπτυξης της Dell περιλαμβάνουν ευρύ φάσμα θεμάτων: από τεχνική εκπαίδευση έως δεξιότητες επικοινωνίας και εργαστήρια πωλήσεων. Τα τρέχοντα σεμινάρια που προσφέρονται συμβαδίζουν με τους στόχους και τη στρατηγική της εταιρείας.

Συστήνουμε σε όλα τα μέλη της ομάδας να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες μάθησης και εκπαίδευσης. Τα προσφερόμενα σεμινάρια και προγράμματα προετοιμάζουν τα μέλη της ομάδας μας για τους σημερινούς και τους μελλοντικούς ρόλους τους. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Dell είναι ολοκληρωμένο και προσφέρει πλούτο χρήσιμων γνώσεων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μιας επιτυχούς σταδιοδρομίας.