|

Οι άνθρωποί μας

Η ομάδα Dell

Γνωρίζουμε ότι είμαστε λιγάκι προκατειλημμένοι, όμως πιστεύουμε ότι τα μέλη της ομάδας μας είναι οι πιο εκπληκτικοί άνθρωποι που έχουμε γνωρίσει ποτέ. Το ταλέντο τους και η αφοσίωσή τους είναι αυτά που εξασφαλίζουν την επιτυχία μας: όταν βάζουν στόχους, δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορούν να επιτύχουν. Είμαστε ευγνώμονες για τη συνεχή συμβολή και δέσμευσή τους όσον αφορά τη δημιουργία του καλύτερου δυνατού περιβάλλοντος εργασίας για την παγκόσμια ομάδα μας.

Υποστηρίζουμε την ιδιαιτερότητα. Αξιοποιούμε τη δύναμη των πολλών.

Η διαφορετικότητα του ανθρώπινου δυναμικού είναι το κλειδί για την ανάπτυξη νέων ιδεών και για την έμπνευση που οδηγεί στην καινοτομία. Μόνο μέσα από τη δύναμη που προσφέρουν οι διαφορετικές οπτικές μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα επιτύχουμε τον στόχο μας για βελτίωση της ζωής των ανθρώπων μέσω της τεχνολογίας. Κι αυτό γιατί πρώτα πρέπει να καταλάβουμε τους ανθρώπους –τις αξίες τους, τον τρόπο ζωής τους, τα όνειρά τους– ώστε να μπορέσουμε να εφεύρουμε έναν τρόπο να τους βοηθήσουμε να εξελιχθούν και να ευημερήσουν.

Η στρατηγική της Dell για τους ανθρώπινους πόρους είναι σχεδιασμένη για να μας βοηθά να προσελκύουμε τα μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου και να εργαζόμαστε με ρηξικέλευθο τρόπο για τους πελάτες μας, την εταιρεία μας και τα μέλη της ομάδας μας. Στόχος μας είναι να γίνει η Dell ένας ελκυστικός προορισμός, όπου τα μέλη της ομάδας αισθάνονται ότι χαίρουν αναγνώρισης, επιδεικνύουν αφοσίωση και εμπνέονται για να αποδίδουν το μέγιστο στη δουλειά τους.

Υποστηρίζουμε τα μέλη της ομάδας μας μέσω:

 • των προσλήψεων (πρόγραμμα University Relations και συνεργασία με σχολές). Στην Dell, επιθυμούμε να προσελκύουμε τους καλύτερους και τους πιο ευφυείς, για να μπορούμε να δημιουργούμε την καλύτερη τεχνολογία στον κόσμο και να ενισχύουμε τις δυνατότητες των ανθρώπων.
 • ενός συνδεδεμένου χώρου εργασίας. Υλοποιούμε την στρατηγική επιχειρησιακή πρωτοβουλία για έναν συνδεδεμένο χώρο εργασίας, για τη δημιουργία ενός συνεργατικού και ευέλικτου περιβάλλοντος εργασίας.
 • εκπαίδευσης και ανάπτυξης ηγετών. Ενθαρρύνουμε τη συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη μέσω διάφορων εκπαιδευτικών μεθόδων.
 • των ομάδων εργαζομένων. Υπάρχουν ομάδες εργαζομένων στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν όλα τα μέλη της ομάδας, για δικτύωση, ανάπτυξη ικανοτήτων και συνεισφορά στην κοινότητα.
 • της αναγνώρισής μας ως προτιμώμενου εργοδότη. Είναι τιμή μας που αναγνωρίζονται οι συνεργασίες μας με πολυποίκιλες κοινότητες.
Θέσεις εργασίας στην Dell. Βρείτε μια θέση που ταιριάζει στις ικανότητες και την εμπειρία σας.
Εξερευνήστε τις τοποθεσίες της Dell σε όλο τον κόσμο. Δείτε το χάρτη.
Explore our locations

Related Videos

 • Κατάργηση CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Κατάργηση careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10