|

Ο χώρος εργασίας μας

Ελάτε στον χώρο εργασίας του μέλλοντος

Χάρη στην τεχνολογία, μπορεί πλέον κανείς να εργάζεται σχεδόν από οπουδήποτε. Η δημιουργία βιώσιμων και καινοτόμων επιχειρήσεων γίνεται ολοένα και πιο σημαντική. Ο σύγχρονος εργαζόμενος θέλει να εργάζεται με διαφορετικό τρόπο.

Στην Dell, μπορείτε να εργάζεστε σκληρά για τους πελάτες σας και, παράλληλα, να δημιουργήσετε μια ευτυχισμένη και επιτυχημένη ζωή εκτός γραφείου. Η μετάβαση μας προς μια πιο ευέλικτη εργασιακή κουλτούρα ξεκίνησε πριν το 2009 και έχει εξελιχθεί από τότε. Τώρα παρέχουμε στα μέλη της ομάδας μας μια ποικιλία επιλογών, οι οποίες παράγουν εξαιρετικά αποτελέσματα για την εταιρεία, χωρίς να παίζει ρόλο ο τρόπος ή ο τόπος εργασίας. Για τον λόγο αυτό, είμαστε περήφανοι που επενδύσαμε στον καινοτόμο χώρο εργασίας και σε λύσεις IT, ώστε οι ομάδες μας να μπορούν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό με τον τρόπο που θεωρούν καλύτερο.

Θέσεις εργασίας στην Dell. Βρείτε μια θέση που ταιριάζει στις ικανότητες και την εμπειρία σας.
Εξερευνήστε τις τοποθεσίες της Dell σε όλο τον κόσμο. Δείτε το χάρτη.
Explore our locations
Πρόγραμμα για έναν συνδεδεμένο χώρο εργασίας

Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό με τον τρόπο που εσείς θεωρείτε καλύτερο.

Η ευελιξία αποτελεί βασική πτυχή της επιχειρησιακής στρατηγικής της Dell που μας επιτρέπει να διεκδικούμε το καλύτερο ταλέντο. Είναι μια ευκαιρία για την προώθηση αλλαγών στην κουλτούρα μας, τις πρακτικές της ηγεσίας και τις μεθόδους εργασίας προς όφελος τόσο των ατόμων όσο και της επιχείρησης, όπως επίσης και ένας νέος τρόπος προσέγγισης της εργασίας σε σχέση με τον τρόπο, τον τόπο και τον χρόνο που αυτή πραγματοποιείται.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής μας για τους ανθρώπινους πόρους, ο συνδεδεμένος χώρος εργασίας ενθαρρύνει τους εργαζομένους να βρίσκουν νέους τρόπους εργασίας και επικεντρώνεται στην επίτευξη καλύτερων επιχειρησιακών αποτελεσμάτων και όχι στον τόπο όπου λαμβάνει χώρα η εργασία. Το πρόγραμμα για έναν συνδεδεμένο χώρο εργασίας επιτρέπει στα μέλη της ομάδας που πληρούν τις προϋποθέσεις να επιλέξουν τον τρόπο που καλύπτει τις ανάγκες τους τόσο στην εργασία όσο και στην προσωπική τους ζωή. Οι διαθέσιμες επιλογές ευέλικτης εργασίας του προγράμματος για έναν συνδεδεμένο χώρο εργασίας είναι οι εξής:

  • Μη αποκλειστική τηλεργασία: Εκτελέστε καθήκοντα πλήρους απασχόλησης από μία έως τέσσερις ημέρες την εβδομάδα, σε έναν χώρο διαφορετικό από τον κύριο χώρο εργασίας, στο πλαίσιο ενός καθορισμένου, συνεχόμενου προγράμματος ή διακανονισμού εργασίας.
  • Αποκλειστική τηλεργασία: Εκτελέστε καθήκοντα πλήρους απασχόλησης αποκλειστικά από έναν χώρο εκτός του κύριου χώρου εργασίας (δεν υπάρχει γραφείο στον χώρο εργασίας).

Σε περίπτωση που ή μη αποκλειστική τηλεργασία ή η αποκλειστική τηλεργασία δεν είναι διαθέσιμες ή δεν σας εξυπηρετούν, προσφέρουμε άλλες επιλογές ευέλικτης εργασίας που καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, όπως: το ευέλικτο ωράριο, η μερική απασχόληση, ο επιμερισμός της απασχόλησης ή η συμπιεσμένη εργάσιμη εβδομάδα.

Οι πρακτικές ευέλικτης εργασίας βοηθούν επίσης στην εξοικονόμηση φυσικών πόρων και ενέργειας, στη μείωση της ρύπανσης που σχετίζεται με τα μέσα μεταφοράς, στην ενίσχυση της δημόσιας ασφάλειας και στη μείωση της επιβάρυνσης στα συστήματα μεταφοράς. Επιπλέον, μας επιτρέπουν να αξιοποιούμε στο μέγιστο τη χρήση του χώρου των γραφείων μας, υποστηρίζοντας τη δυνατότητα των μελών της ομάδας μας να εργάζονται όπου και όποτε είναι περισσότερο παραγωγικοί και μειώνοντας τα λειτουργικά μας έξοδα και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Κατανοούμε ότι τα εργαλεία, η τεχνολογία και η εκπαίδευση είναι απολύτως απαραίτητα για τα μέλη της ομάδας που απασχολούνται με μη αποκλειστική ή αποκλειστική τηλεργασία, προκειμένου να καλλιεργούν προσωπικές επαφές, να οικοδομούν ισχυρές ομάδες και να διαχειρίζονται ένα ανθρώπινο δυναμικό που βρίσκεται διάσπαρτο σε όλον τον κόσμο. Επομένως, συνεχίζουμε να επενδύουμε και να ενθαρρύνουμε τα μέλη της ομάδας να χρησιμοποιούν τους πόρους που είναι διαθέσιμοι, όπως τα ηλεκτρονικά εκπαιδευτικά σεμινάρια και την αξιόπιστη υποδομή IT.

Αποδοχή της διαφορετικότητας στον χώρο εργασίας

Στην Dell, γνωρίζουμε ότι δραστηριοποιούμαστε σε έναν κόσμο που εξελίσσεται συνεχώς. Κατανοούμε ότι η διαχείριση της διαφορετικότητας και η προώθηση μιας κουλτούρας αποδοχής είναι σημαντικά στοιχεία για τη συλλογική επιτυχία μας. Για τη δημιουργία ισχυρών σχέσεων, οφείλουμε να δημιουργήσουμε έναν φιλόξενο χώρο εργασίας, στον οποίο άνθρωποι από διάφορα υπόβαθρα θα μπορούν να συνυπάρχουν και να αποδίδουν τα μέγιστα στη δουλειά τους. Αγκαλιάζοντας και αξιοποιώντας ενεργά τη διαφορετικότητα κάθε ατόμου, επιτρέπουμε στα μέλη της ομάδας μας να αποδίδουν στον μέγιστο βαθμό, προωθούμε την καινοτομία και παρέχουμε ένα περιβάλλον όπου η παγκόσμια ομάδα μας θα δίνει τον καλύτερό της εαυτό και θα ικανοποιεί τις προσδοκίες των πελατών μας.

Δύο τρόποι υπογραμμίζουν τη δέσμευσή μας για αποδοχή της διαφορετικότητας:

Ομάδες εργαζομένων
Οι ομάδες εργαζομένων δημιουργούν μια πλατφόρμα δικτύωσης, ανάπτυξης ηγεσίας, ευκαιριών εθελοντικής εργασίας σε κοινότητες και διόδων για καλύτερα επιχειρησιακά αποτελέσματα. Στην Dell υπάρχουν ομάδες εργαζομένων με επίκεντρο: τις γυναίκες, τους μαύρους, τους ισπανόφωνους, τους Αμερικανούς ασιατικής καταγωγής, την κοινότητα ΛΟΑΔ (λεσβιακά, ομοφυλοφυλικά, αμφισεξουαλικά, διεμφυλικά άτομα), τα άτομα με αναπηρία, τις γενεές, το περιβάλλον, τους βετεράνους, την πολυπολιτισμικότητα και τους εργαζομένους εξ αποστάσεως.

Εκπαίδευση στην πολιτιστική συνείδηση

Στο πλαίσιο της δέσμευσής μας για αμοιβαίο σεβασμό και εκτίμηση μεταξύ των ομάδων μας σε όλον τον κόσμο, ζητάμε από όλα τα μέλη της ομάδας μας να παρακολουθήσουν εκπαίδευση στην πολιτιστική συνείδηση, η οποία ενισχύει την αυτογνωσία. Τα μέλη της ομάδας εκτίθενται σε παραγωγικές και μη παραγωγικές συμπεριφορές για τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος αποδοχής της διαφορετικότητας και, ταυτόχρονα, λαμβάνουν εργαλεία που βοηθούν την αμοιβαία υποστήριξη για την ανάπτυξη πνεύματος συνεργασίας στο εργασιακό περιβάλλον.