Προηγμένη προστασία επένδυσης, ευελιξία και επιλογές για τους πελάτες της Σειράς SC, με την ενσωμάτωση στο καλύτερο χαρτοφυλάκιο της κατηγορίας του, σχετικά με την διαχείριση της αποθήκευσης, την φορητότητα και την προστασία δεδομένων της Dell EMC

Η Dell EMC ανακοινώνει προηγμένες δυνατότητες για τα συστήματα αποθήκευσης της Σειράς SC, που ανήκουν στη μεσαία κατηγορία της αγοράς storage, (μέχρι πρότινος γνωστά με το όνομα Compellent ™), καθιστώντας τα διαλειτουργικά με τις κορυφαίες, παγκοσμίως, λύσεις διαχείρισης αποθήκευσης, φορητότητας και προστασίας δεδομένων, (στα Αγγλικά) που μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμες μόνο για τους πελάτες της EMC.

Μια κεντρική αρχή της στρατηγικής του χαρτοφυλακίου της Dell EMC, είναι να προσφέρει στους πελάτες το καλύτερο δυνατό εύρος επιλογών και ευελιξίας, ανεξαρτήτως του προβλήματος που επιδιώκουν να επιλύσουν. Η Dell EMC επεκτείνει, με γρήγορους ρυθμούς, καίριες δυνατότητες του Dell EMC ™ software, με στόχο να συμπεριλάβει και τη Σειρά SC, με τρόπο που να επιτρέπει στους πελάτες να συνδυάζουν προϊόντα και υπηρεσίες αποθήκευσης από την Dell και την EMC που υπάρχουν στις επιχειρήσεις τους, ενώ παράλληλα αξιοποιούν το πλεονέκτημα της κοινής εμπειρίας χρήσης, μέσα από ένα κοινό περιβάλλον διαχείρισης αποθήκευσης, κοινά χαρακτηριστικά προστασίας δεδομένων και δυνατότητες φορητότητας.

“Η στρατηγική για το χαρτοφυλάκιό μας εστιάζει στις επιλογές” σχολιάζει ο Jeff Boudreau, SVP and General Manager, Midrange Storage, Dell EMC . “Με τη σημερινή ανακοίνωση, δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες της Σειράς SC να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τα προϊόντα στα οποία έχουν επενδύσει και παράλληλα να αποκτήσουν πρόσβαση σε εντυπωσιακές νέες δυνατότητες, καθώς η Dell EMC συνεχίζει να συνδυάζει τις αποθηκευτικές μας λύσεις σε ένα ενιαίο χαρτοφυλάκιο”.

Η ενσωμάτωση περιλαμβάνει διαχείριση αποθήκευσης, προστασία δεδομένων και φορητότητα.

Η Dell EMC έχει προχωρήσει στην επέκταση της κάλυψης των παρακάτω λύσεων software και hardware, για τα αποθηκευτικά συστήματα της Σειράς SC :

Διαχείριση αποθήκευσης και φορητότητα

 • Σουίτα Dell EMC ViPR®: αποτελείται από το ViPR Controller και το ViPR Storage Resource Management (SRM) και παρέχει αυτοματοποιημένη διερεύνηση και ανάληψη δράσης, σχεδιασμένη για ετερογενείς συστοιχίες αποθήκευσης.
 • Τεχνολογία Dell EMC Intelligent Data Mobility (IDM): επιτρέπει ομαλή και ενιαία μετάβαση σε νεότερα συστήματα σε καθορισμένo, ανάλογο ρυθμό.
 • Dell EMC PowerPath® software: υψηλής απόδοσης multipath software που αυτοματοποιεί τη διαχείριση της διαδρομής των δεδομένων, της επαναφοράς από σφάλμα και της επανάκτησης, ενώ παράλληλα βελτιστοποιεί την εξισορρόπηση του φόρτου και διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα των εφαρμογών, αλλά και την απόδοση, σε αντίθεση με τις περισσότερες εγγενείς λειτουργείες των λειτουργικών συστημάτων οι οποίες περιλαμβάνουν πολλαπλές διαδρομές (MPIO).
 • Συστήματα Dell EMC VPLEX®: παρέχουν συνεχή διαθεσιμότητα και φορητότητα δεδομένων, διασφαλίζοντας την αδιάλειπτη λειτουργία για όλες τις κρίσιμες εφαρμογές, προσφέροντας πλέον, διπλάσια απόδοση, οικονομική λύση All - Flash και πλήρη υποστήριξη για τη Σειρά SC .
 • Τεχνολογία Dell EMC CloudArray: αποθήκευση ενοποιημένη με το cloud, που επεκτείνει τα τοπικά αποθηκευτικά συστήματα μέσω οικονομικής αύξησης της χωρητικότητας στο cloud .
Προστασία δεδομένων

 • Συστήματα Dell EMC Data Domain ®: Σύμφωνα με την IDC, η EMC, πριν την ένωσή της με την Dell, βρισκόταν στην 1η θέση στα εξειδικευμένα συστήματα λήψης αντιγράφων ασφαλείας (Purpose Built Backup Appliance)[i] , παρέχοντας πρωτοποριακή απόδοση και αποτελεσματικότητα, για de - duplicated backup και ανάκτηση δεδομένων σε συστήματα της Σειράς SC .
 • Dell EMC Data Protection Suitefor Backup με τεχνολογίες Avamar® και NetWorker®: παρέχει υψηλής απόδοσης backup και ανάκτηση για συστήματα της σειράς SC, περιλαμβάνοντας de - duplication backup σε Data Domain, backup σε δίσκο, backup σε ταινία και μακράς διάρκειας διατήρηση στο cloud, καθώς και ολοκληρωμένη παρακολούθηση backup, ανάλυση και αναφορά.
 • Dell EMC RecoverPoint® for Virtual Machines: μια απλή και αποδοτική λύση για επαναφορά λειτουργιών μετά από καταστροφικό συμβάν, για εφαρμογές virtualized, σε περιβάλλοντα VMware .

Διαθεσιμότητα

Η σειρά προϊόντων διαχείρισης αποθήκευσης, προστασίας δεδομένων και φορητότητας της Dell EMC, που αναφέρονται παραπάνω, είναι άμεσα διαθέσιμη για τη Σειρά SC, εκτός από τα ViPR SRM και PowerPath, η υποστήριξη των οποίων αναμένεται μέχρι το τέλος του 2016.

Δήλωση αναλυτή

Scott Sinclair, Senior Analyst, Enterprise Strategy Group

“Αυτό είναι ένα ισχυρό παράδειγμα των πλεονεκτημάτων που προκύπτουν από μια ενιαία Dell EMC για τους πελάτες, ώστε να είναι σε θέση να εκσυγχρονίσουν τα δικά τους data centers . Είτε πρόκειται για μεγάλες ή μικρότερες, είτε ο πελάτης έχει την ανάγκη για τα πιο αποδοτικά συστήματα DSSD rack - scale flash, ή από εισαγωγικά αποθηκευτικά συστήματα της Σειράς SC, η Dell EMC μπορεί να παράσχει το κατάλληλο αποθηκευτικό σύστημα που ταιριάζει σε κάθε περίπτωση”.

Επιπλέον πηγές:

 • Αποθηκευτικές συστοιχίες Dell EMC Σειράς SC (στα Αγγλικά)
 • Dell EMC Pulse blog (στα Αγγλικά) – σχετικά με την κοινή χρηστική εμπειρία στη σειρά SC
 • Συνδεθείτε με την Dell EMC μέσω Twitter (στα Αγγλικά), Facebook (στα Αγγλικά), YouTube (στα Αγγλικά), LinkedIn (στα Αγγλικά) και ECN (στα Αγγλικά). Για τα τελευταία νέα από την Dell EMC, ακολουθήστε το @ DellEMCNews (στα Αγγλικά) στο Twitter,

Σχετικά με την Dell EMC

Η Dell EMC (στα Αγγλικά), τμήμα της Dell Technologies (στα Αγγλικά), επιτρέπει στους οργανισμούς να εκσυγχρονίζουν, να αυτοματοποιούν και να μετασχηματίζουν τα data centres τους, χρησιμοποιώντας κορυφαίες λύσεις σε converged υποδομές, servers, συστήματα storage και τεχνολογίες προστασίας δεδομένων. Παρέχει, έτσι, ένα αξιόπιστο υπόβαθρο για τις επιχειρήσεις, ώστε να μετασχηματίσουν τις δομές Πληροφορικής, μέσω της δημιουργίας υβριδικών λύσεων cloud και να μετασχηματίσουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες μέσω της δημιουργίας εφαρμογών cloud και λύσεων big data . Η Dell EMC εξυπηρετεί πελάτες σε 180 χώρες – μέσα στις οποίες συγκαταλέγεται ποσοστό 98 τοις εκατό των εταιρειών Fortune 500 – με το πληρέστερο και πλέον καινοτομικό χαρτοφυλάκιο λύσεων, από τις συσκευές για περιφερειακά συστήματα και κεντρικές υποδομές ΙΤ, έως τις λύσεις στο cloud .

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:
Σπύρος ΠαπαδάτοςDell210 8129890Spyros_Papadatos@Dell.com
Μάριος ΤζαβάραςBrilliantPR210 7222391marios.tzavaras@brilliantpr.gr

Τα ονόματα και τα λογότυπα Dell και EMC είναι εμπορικά σήματα της Dell Technologies Inc. H Dell αποποιείται κάθε ενδιαφέρον στα σήματα και τις ονομασίες άλλων.

Ειδική σημείωση σχετικά με τις δηλώσεις μελλοντικών εκτιμήσεων

Οι δηλώσεις σε αυτό το δελτίο τύπου που αφορούν σε μελλοντικά αποτελέσματα και συμβάντα είναι δηλώσεις μελλοντικών προβλέψεων. Τα πραγματικά αποτελέσματα και συμβάντα στο μέλλον ενδέχεται να διαφέρουν σημαντικά από αυτά που εκφράζονται ή εννοούνται με αυτές τις μελλοντικές εκτιμήσεις λόγω μιας σειράς κινδύνων, αβεβαιοτήτων ή άλλων παραγόντων. Κίνδυνοι, αβεβαιότητες και εκτιμήσεις περιλαμβάνουν την πιθανότητα ότι τα εκτιμώμενα πλεονεκτήματα ενδέχεται να μην υλοποιηθούν όπως αναμένεται, οτι η Dell Technologies δεν είναι ικανή να εκτελέσει με επιτυχία τα σχέδια, τις στρατηγικές και τους στόχους, συμπεριλαμβανομένης της εκτέλεσης των στρατηγικών ενοποίησης και άλλων κινδύνων που περιγράφονται στις αναφορές της Dell στην επιτροπή κεφαλαιαγοράς Securities and Exchange Commission. Η Dell Technologies δεν αναλαμβάνει την υποχρέωση για επικαιροποίηση αυτών των δηλώσεων για μελλοντικές εκτιμήσεις.i IDC Purpose Built Backup Appliance (PBBA) Tracker 2016Q2. Η κατάταξη αφορά τα έσοδα πωλητή κατά το 2016Q2