|

Οι παροχές μας

Παροχές. Ανταμοιβές. Ισορροπία. Βρείτε τα όλα στην Dell.

Οι άνθρωποί μας είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία μας. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη πόσο χρόνο και προσπάθεια αφιερώνουμε στο να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο παροχών για όλα τα μέλη της ομάδας μας. Προσπαθούμε να παρέχουμε την καλύτερη επιλογή και τη μεγαλύτερη αξία με το μικρότερο κόστος. Τα πακέτα μας είναι ανταγωνιστικά στην αγορά και προσαρμοσμένα στις διάφορες χώρες όπου δραστηριοποιούμαστε.

Είμαστε εδώ για να ανταμείβουμε τα επιτεύγματά σας.

Είναι απλό. Πιστεύουμε στην αξία της ανταμοιβής των μελών της ομάδας μας όταν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Όλοι οι εργαζόμενοί μας λειτουργούν ως απαραίτητα μέλη μιας ομάδας. Οι άνθρωποί μας σημειώνουν επιτυχίες καθώς ανταποκρίνονται σε σαφώς καθορισμένους και μετρήσιμους στόχους – και συχνά τους υπερβαίνουν. Όσον αφορά τις ανταμοιβές, η Dell δεσμεύεται να παραμένει ανταγωνιστική στην αγορά. Εξετάζουμε διαρκώς τις νέες τάσεις του κόστους εργασίας για να δημιουργούμε ελκυστικά πακέτα μισθοδοσίας.

Πολλά τμήματα διαθέτουν προγράμματα μπόνους και κινήτρων πωλήσεων, προκειμένου να ανταμείβουν την απόδοση σε επίπεδο εταιρείας, επιχειρησιακής μονάδας ή ατόμου στη διάρκεια του οικονομικού έτους. Υπάρχουν επίσης μακροπρόθεσμα προγράμματα κινήτρων για την ανταμοιβή των εργαζομένων με βάση τη βαθμίδα και την απόδοση.

Θέστε έναν στόχο κι εμείς θα σας βοηθήσουμε να τον επιτύχετε.

Ως εργοδότες, παραμένουμε πιστοί στη δημιουργία ενός επαγγελματικού περιβάλλοντος όπου ο καθένας μπορεί να αναπτυχθεί και να διακριθεί. Βελτιώνουμε την εκπαίδευσή μας με εξατομικευμένα προγράμματα ανάπτυξης που περιλαμβάνουν αξιολόγηση 360 μοιρών, εποπτεία, δικτύωση, εργασίες προόδου και ευκαιρίες ανάπτυξης σε τακτική βάση. Το 45% του συνόλου των θέσεων καταλαμβάνονται εσωτερικά.

Είμαστε υπερήφανοι για την κουλτούρα κινητικότητας που έχουμε υιοθετήσει και είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε μαζί ως μια δυνατή ομάδα, όπου ο ένας ενθαρρύνει τον άλλον προκειμένου να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα.  

Θέσεις εργασίας στην Dell. Βρείτε μια θέση που ταιριάζει στις ικανότητες και την εμπειρία σας.
Εξερευνήστε τις τοποθεσίες της Dell σε όλο τον κόσμο. Δείτε το χάρτη.
Explore our locations