|

Karrierfejlesztési programok

A Dell hozzájárul a fejlődéséhez

Miközben Ön is nap mint nap azon fáradozik, hogy olyan technológiákat és megoldásokat biztosítson az embereknek, amelyeknek köszönhetően többre lesznek képesek, a Dell olyan programokról gondoskodik, amelyek hatékonyan támogatják a karrierjét és a szakmai fejlődését. Programjaink segítenek munkatársainknak abban, hogy mentorálás, az ösztönzés, valamint a jutalmak és kihívások legmegfelelőbb elegyét képező lehetőségek révén vezetőkké váljanak.

Befektetünk munkatársainkba, és kifejlesztettünk egy speciális programsorozatot, amelynek köszönhetően ambícióit és lehetőségeit kiteljesítő karrierre törekedhet. A személyes mentori beszélgetésektől a rendszeres 360 fokos visszajelzésekig és a hosszú távú karriertervekbe történő rutinszerű bejelentkezésekig számos lehetősége nyílik arra, hogy vezetővé képezze magát. 

Még tanul? Ha szeretne többet megtudni arról, hogy a Dell miként támogatja a karrierjét már a kezdetektől, olvassa el a Csatlakozás az egyetemről részt. Ha csatlakozik hozzánk, olyan programokban vehet részt, melyek segítenek Önnek, hogy az ellátási lánctól a pénzügyön és az üzemeltetésen keresztül a vezetésig számos területen fejlessze a szakmai tudását, a kezdő szinttől egészen a felső vezetői szintig.

Álláslehetőségek a Dellnél. Találja meg a képzettségének és tapasztalatának megfelelő pozíciót. Keresés most.
Böngészés a Dell képviseletek között. Térkép megtekintése.
Explore our locations