|

Csatlakozzon a Dell csapatához!

A Dellnél képzeli el a karrierjét?

A Dell Technologies csoporthoz tartozó Dellnél számtalan különböző kihívással nézhet szembe, természetesen megfelelő javadalmazásért. Lehetőségek a világ minden pontján. A munkatársak együttműködéstől hajtott csapata. Az innovációt, az értékeket, valamint a sokszínű, befogadó munkakörnyezetet elősegítő kultúra. Vállalatunknál határozott, intelligens emberek dolgoznak, akiknek elsődleges célja, hogy kiváló eredményeket, ügyfeleink számára pedig sikereket érjenek el.

Vállalatunk értékesítési, marketinges, beszerzési, mérnöki, pénzügyi, jogi, vezetési, üzemeltetési, HR- és egyéb osztályai egyaránt várják a jelentkezőket. Elsődleges profilunk természetesen a technológia, de cégünk nem működhet kiváló alkalmazottak nélkül. 

Keressen Dell-munkalehetőségeket még ma! (Angolul)

Üdvözöljük a Dell világában!
Üdvözöljük a Dell világában!
Ismerje meg a Dell világát az alkalmazottak szemszögéből, akiknek a munkája az innovációt és a digitális átalakulást szolgálja.
Csatlakozzon Ön is a Dell-család tehetséges emberekből álló, elkötelezett és motivált csapatához! Jelentkezését a Jobs.dell.com (Angolul) weboldalon nyújthatja be.


Munkatársaink                 Munkahelyünk               Vállalatunk története  
  Munkatársaink
A Dell elkötelezett a sokoldalú munkaerő-állomány kialakítása és a mindenkit megbecsülő és felkaroló, pozitív, együttműködő környezet létrehozása iránt.
                Munkahelyünk
Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy minden csapattagunknak jobb munkaélményt nyújtsunk. Ez azt jelenti, hogy gondoskodunk számukra a legjobb teljesítményt biztosító eszközökről és rugalmasságról.
                Vállalatunk története
A Dell közel három évtizede nemzetközi szinten pozitív, egyenletes növekedést ér el.
 

Kulturális kódexünk         Alkalmazotti juttatások és egyéb előnyök         Állásra jelentkezés
Kulturális kódexünk
Kultúránk előírja, hogy mi mindent tartunk fontosnak, mely dolgokba szeretnénk beruházni, továbbá hogy mely szabályok érvényesek ránk mint csapatra.
        Alkalmazotti juttatások és egyéb előnyök
Arra törekszünk, hogy a legjobb választást és értéket nyújtsuk, a legjobb áron. Csomagjaink versenyképesek a piacon, és jellemzők a működési területeinket képező különböző országokra.
        Állásra jelentkezés
A Dell elérhető álláslehetőségeire történő jelentkezéshez Önnek először egy felhasználói profilt kell létrehoznia, és válaszolnia kell néhány kérdésre.

  Lehetőségek hallgatók számára                 Lehetőségek pályakezdők számára                 Toborzási rendezvények  
  Lehetőségek hallgatók számára
A Dell nagy örömmel alkalmaz hallgatókat. Többféle területen számos gyakornoki lehetőséget kínálunk, hogy tanulóink még jobban megismerhessék a kultúránkat és a karrierlehetőségeinket.
                Lehetőségek pályakezdők számára
A Dell végig Ön mellett áll karrierje építése közben. Friss diplomás munkatársainknak számos fejlesztési és rotációs programot kínálunk.
                Toborzási rendezvények (Angolul)
Itt a lehetőség, hogy találkozhasson a Dell toborzóival, és beszélgessenek a jövőjéről. Ismerje meg az Ön városában a közeljövőben tartandó toborzási és diverzitási rendezvényeket.
 


Connect with Dell Careers on YouTubeConnect with Dell Careers on YouTubeKapcsolatfelvétel
a Dell Álláslehetőségekkel (Angolul)

Kapcsolatfelvétel a Dell Álláslehetőségekkel Kapcsolatfelvétel a Dell Álláslehetőségekkel Kapcsolatfelvétel a Dell Álláslehetőségekkel Kapcsolatfelvétel a Dell Álláslehetőségekkel Kapcsolatfelvétel a Dell Álláslehetőségekkel
Connect to Dell on LinkedInConnect with Dell CareersConnect with Dell Careers