|

Munkatársaink | Aisling Keegan

Munkatársaink | Aisling

Mikor kezdett el a Dellnél dolgozni, és milyen munkaköröket töltött be itt?

1999-ben léptem be a Dellhez, és számos értékesítési vezetői posztot töltöttem be a fogyasztói és KKV, illetve a kormányzati és nagyvállalati üzletágban. Jelenleg az Egyesült Királyságban a Kiemelt ügyfelek részleg ügyvezető igazgatói és vezérigazgatói pozícióját töltöm be.

Jelenlegi munkaköre milyen felelősségekkel jár?

Jelenlegi munkakörömben egy több mint 100 értékesítési szakemberből álló csapat irányítása a feladatom, akik nagyvállalati piacra viteli stratégiánk átalakítását hajtják végre.

Hogyan jellemezné a Dell kultúráját?

Befogadó, támogató és energikus környezetként jellemezném, amelyben nyílt, közvetlen és bizalmi kapcsolatok virágzanak, belül és kívül egyaránt.

Ön szerint mit érdemes tudnia azoknak, akik szívesen dolgoznának itt?

Azt, hogy a Dell nagyszerű, ügyfélközpontú vállalat, amely mindig szívén viseli munkatársai legfőbb érdekeit. Olyan vállalatról van szó, amely elismeri a tehetséget, és állandóan törekszik munkatársai támogatására és fejlesztésére.

Mi az, ami Önt a Dellhez köti?

A pozitív, hiteles vezetői környezet, a csapatok, amelyekkel dolgozom, az elmúlt évtized során kapott folyamatos támogatás és a nyílt légkör.

Melyek azok a pozitív hatások, amelyeket Ön a Dell stratégiaváltásának eredményeiként értelmez?

Új képességeket szereztünk és fejlesztettünk, portfóliónkat pedig annak az egységes és egyesült erőfeszítésnek jegyében bővítettük ki, hogy ügyfeleink számára a teljes körű megoldások szállítójává válhassunk.

Milyen szerepet játszott Ön az ügyfelei növekedésének és fejlődésének elősegítésében?

Az értékesítői csapatot az „Ügyfélérték létrehozása” (Creating Customer Value) módszertannal képeztem, hogy részletesen megismerhessék az ügyfelek vállalkozásait és az általuk tapasztalt problémákat, aminek révén pedig a Dell számára nyílik lehetőség az ügyfelek számára megfelelő megoldások testre szabására, az ügyfél lehetőségeinek teljes körű biztosítása mellett.

Mit tesz azért a Dell, hogy szívesen válasszák munkáltatóként?

A Dell az ügyfeleire és a munkatársaira is figyelmet fordít. A Dell az ügyfelek támogatására, a munkatársak eredményességére és a folyamatos ügyfél- és munkatársi érték létrehozására törekszik.

Fogalmazza meg 5 szóban a Dellnél szerzett tapasztalatát.

Kivételesen izgalmas, élvezetes utazás

Álláslehetőségek a Dellnél. Találja meg a képzettségének és tapasztalatának megfelelő pozíciót. Keresés most.
Böngészés a Dell képviseletek között. Térkép megtekintése.
Explore our locations

 • Remove CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Remove careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10