|

Munkatársaink | Angela Fox

AngelaMikor kezdett el a Dellnél dolgozni, és milyen munkaköröket töltött be itt?

 • 2007. január – 2009. január: vezető igazgató – Megoldások, Ausztrália és Új-Zéland
 • 2009. február – 2009. október: vezető igazgató – Megoldások, ázsiai és csendes-óceáni térség és Japán (kormányzati szektor)
 • 2009. október – 2010. szeptember: szülési szabadság
 • 2010. október – 2011. március: vezető igazgató – Megoldások, ázsiai és csendes-óceáni térség és Japán (kormányzati szektor)
 • 2011. április – 2012. november: vezető igazgató – Megoldások, ázsiai és csendes-óceáni térség és Japán (kormányzati szektor és nagyvállalati ügyfelek)
 • 2012. november – jelenleg: alelnök – Infrastruktúra és felhőalapú számítástechnika (Infrastructure & Cloud Computing, I&CC), ázsiai és csendes-óceáni térség és Japán

Jelenlegi munkaköre milyen felelősségekkel jár?

Feladatkörömbe tartozik a Dell Infrastruktúra és felhőalapú számítástechnika részlegének irányítása az ázsiai és csendes-óceáni térségben és Japánban, valamint a Szolgáltatások ügyvezető igazgatói teendőinek ellátása és az összes szolgáltatási üzletág aktivizálása a Dellnek az ügyfelei számára nyújtott támogatások maximalizálása érdekében.

Hogyan jellemezné a Dell kultúráját?

Befogadó, tiszteletteljes és innovatív. A piachoz igazodó folyamatos fejlődés és változás során a Dell szívesen fogadja az új perspektívákat, és mindenekfelett: a Dell törődik a munkatársaival.

Ön szerint mit érdemes tudnia azoknak, akik szívesen dolgoznának itt?

Egy folyamatosan változó ágazatban dolgozunk, ez pedig együtt jár a változás iránti rugalmasság igényével. A piaci és a vállalati igényekhez egyaránt alkalmazkodni kell, és olykor ezek többféle értelmezésével is meg kell birkózni.

Mi az, ami Önt a Dellhez köti?

Fellelkesít az a hatás, amelyet magam és a csapatom a vállalatunk eredményeire kifejthetünk... A nagyvállalati megoldások saját vállalati átalakulásunk lényegét alkotják. Mindazonáltal az eredmények csak munkatársaink erőfeszítései és eredményei révén valósíthatók meg, és a Dell csapatát inspirálónak, lelkesnek, versenyképesnek, ugyanakkor szerénynek tartom.

Mutasson be néhány projektet, amellyel legutóbb foglalkozott, illetve mutassa be Dell-karrierének néhány főbb állomását!

Az ázsiai és csendes-óceáni térség és Japán (APJ) kormányzati és nagyvállalati szektor (PLE) vezetői csapatának tagjaként fontos szerepet kaptam vállalatunk megoldásainak átalakításában, ami kiterjedt a tartományi erőforrások sikeres alkalmazására, az értékesítői csapat folyamatban levő fejlesztésére és a teljes körű szolgáltatási kapacitás létrehozására is.

A karrier főbb állomásai:

 • A Megoldások üzletág fejlesztése (nagyvállalati és szolgáltatási üzletág az ázsiai és csendes-óceáni térség és Japán kormányzati és nagyvállalati szektorában).
 • Az ázsiai és csendes-óceán térség és Japán Diversity Council tanácsának alapító tagja, illetve az Ausztrália és Új-Zéland régió Diversity Council tanácsának kezdeményezője.
 • Beosztottjaim és mentoráltjaim vállalati és szakmai eredményei és sikerei.

Melyek azok a pozitív hatások, amelyeket Ön a Dell stratégiaváltásának eredményeiként értelmez?

Megoldásaink átalakítása alapvetően fontos a Dell jelenlegi sikerei és általános piaci súlya szempontjából. Az átalakítás iránti elkötelezettségünket mutatják az általunk folyamatosan végzet cégfelvásárlások is (pl.: Compellent, KACE, EQL, Force10 stb.), a specializált szakemberek toborzásába történő befektetéseink, valamint az értékesítői csapatunk jelenlegi átalakítása is, ami az „Ügyfélérték létrehozása” (Creating Customer Value, CCV) és hasonló kezdeményezések globális bevezetésére támaszkodik. Mindez közvetlenül kihat az ügyfeleinkkel való foglalkozás szintjére, és arra, hogy milyen mértékben vásárolnak a Dell portfóliójából vállalati igényeik kielégítésére.

Milyen szerepet játszott Ön az ügyfelei növekedésének és fejlődésének elősegítésében?

A csapatom által fejlesztett és a régióban értékesített megoldások segítséget nyújtanak ügyfeleink számára céljaik eléréséhez. Az én elsődleges feladatom, hogy a csapatot e tevékenységében támogassam, akár közvetlenül, a területi ügyfelekkel való saját foglalkozásom révén, akár a csapat munkáját megkönnyítő kezdeményezések/programok irányításában nyújtott segítségemmel.

Mit tesz azért a Dell, hogy szívesen válasszák munkáltatóként?

A legfontosabb a munkatársainkkal kapcsolatos stratégiánk iránti elkötelezettségünk. Kiemelkedésünket különösen szolgálja, hogy nagy súlyt helyezünk munkatársaink lehető legjobb fejlődésére egy sokrétű és befogadó környezetben, illetve az a törekvésünk is, hogy mindenki számára biztosíthassuk a vezetést befolyásoló és a vállalatunk irányát formáló megszólalás lehetőségét.

Álláslehetőségek a Dellnél. Találja meg a képzettségének és tapasztalatának megfelelő pozíciót. Keresés most.
Böngészés a Dell képviseletek között. Térkép megtekintése.
Explore our locations

 • Remove CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Remove careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10