|

Munkatársaink | Deepa S

Ismerje meg Deepát!Mikor kezdett el az EMC-nél dolgozni, és milyen munkaköröket töltött be itt?

Miután 2008-ban csatlakoztam a vállalathoz, marketing és kommunikáció lett a szakterületem. A Center Of Excellence kreatív csapatát vezettem, valamint belső márkaépítéssel is foglalkoztam. 2015-től én vezetem a vállalat Indiára és Kínára kiterjesztett sokszínűségi és bevonási stratégiáját. Megteremtem a lehetőségét annak, hogy cégünknél teret kaphasson a sokszínű tehetség. Bizonyos programok támogatása által a globális sokszínű csapatunk bővítésében is részt veszek, hozzájárulva ezzel egy befogadó munkahely megteremtéséhez. 

Önt mi inspirálja a vállalati kultúránkban?

Az EMC nyitott munkakörnyezetet biztosít, melyben állandó kapcsolatot tarthat fenn a felettesével, sőt a magasabb beosztásban dolgozókkal is. A vállalat egy igazán befogadó környezetben hozzásegíti Önt ahhoz, hogy megvalósíthassa a céljait, önmaga lehessen, és azzal foglalkozhasson, amihez ért. Az EMC-nek köszönhetően úttörő szerepet játszhattam a fogyatékkal élők alkalmazásában, és felfedezhettem, mely különleges képességeikkel tudják támogatni az EMC-t.

Ön tagja az EMC valamelyik érdeklődési csoportjának? Milyen szerepet tölt be, és milyen hasznot merít ebből?

Tagja vagyok a Women’s Leadership Forum fórumnak és a Disability Employee Resource Group (DERG) érdeklődési csoportnak. Fontos szerepem volt abban, hogy a DERG 2012-ben Indiában is megkezdte a tevékenységét. 3 és fél évig voltam az elnöke. A Global Network Advising and Sharing Groupnak is tagja vagyok. Ebből nagyon sok hasznot merítek, mert elmélyíthetem a tudásomat, és magabiztosabb vezetővé válhatok.

Mi fogja meg leginkább a Dellben rejlő lehetőségek közül?

Sok mindent tanulok a Delltől, hiszen a Diversity Inc. felmérése szerint sokszínűség szempontjából a Dell benne van az első tíz vállalatban. Úgy vélem, hogy az új vállalatnak köszönhetően szélesebb közönséget tudunk megszólítani, és így nagy változtatásokra leszünk képesek.

Ön szerint mit érdemes tudnia azoknak, akik szívesen dolgoznának itt?

Emberközpontú vállalatot alkotunk. Megbízható munkakörnyezetet teremtünk, ahol a munkatársak könnyen megközelíthetőek és nyitottak a gondolatcserére. Munkakultúránk szilárd alapokkal bír, és számtalan előnyt kínál.

Milyen szerepet játszott Ön az ügyfelei növekedésének és fejlődésének elősegítésében?

A vállalaton belül segítek a vezetőknek, hogy szélesebb látószöggel, befogadóbb szemléletmóddal alakítsanak ki egy-egy csapatot. A vállalat más munkatársainak is segítek, hogy felszínre tudják hozni a bennük rejlő lehetőségeket. Többször tapasztaltam, hogy más vállalatok a mi segítségünkkel próbáltak csiszolni sokszínűségi és befogadási stratégiájukon. Éppen ezért büszke vagyok az általunk végzett munkánkra.

Miért jó itt dolgozni?

Rendkívül befogadóak vagyunk. Egy olyan nagy vállalatot alkotunk, amely a futurisztikus technológiát képviseli, és számtalan lehetőséget kínál a kreativitásra.

Fogalmazza meg 5 szóban az itt szerzett tapasztalatát!

Nagyon kedvelem az EMC-t.

Álláslehetőségek a Dellnél. Találja meg a képzettségének és tapasztalatának megfelelő pozíciót. Keresés most.
Böngészés a Dell képviseletek között. Térkép megtekintése.
Explore our locations

 • Remove CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Remove careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10