|

Munkatársaink | Leonor Corradine

Munkatársaink | Leonor

Mikor kezdett el a Dellnél dolgozni, és milyen munkaköröket töltött be itt?

Még 2003-ban, a panamai induló csapat tagjaként csatlakoztam a Dellhez. Az Amerikai Tranzakciók csoportban kezdtem a dolgozói vásárlási program értékesítőjeként, majd mentor, minőségi oktató és értékesítői támogatási vezető beosztásokba emelkedhettem.

2006-ban az angol karibi régió Kapcsolatok csapatában ISM munkakörébe léptem át. 2009-ben létrehoztam a Globális pénzügyi szolgáltatások (Global Financial Services, GFS) fejlesztési csapatát, és 2011. augusztusában elvállaltam vállalatunk panamai GFS irodájának vezetését.

 

Jelenlegi munkaköre milyen felelősségekkel jár?

Fő feladatom, hogy olyan inspiratív vezető legyek, aki az eredményeket a vezetői munkatársak révén képes elérni, illetve hogy velük a több mint 75 fős munkatársi állományunkat kategóriájában a legjobb csapattá kovácsoljuk.

A feladataim közé tartozó GFS-területek: követeléskezelés, hitelképesség, bevételi szolgáltatások, fizetési felszólítások, csalások és szállítókezelés.

Továbbá én képviselem Panamát a GFS munkatársi kompetenciaközpont globális kezdeményezésben is, belső tagja vagyok a panamai Pénzügyi irodai tanácsnak, vezetője vagyok a Wise Panama rendezvénybizottságának és Make a Difference Champion címmel rendelkezem.

Hogyan jellemezné a Dell kultúráját?

Tüneményes! Olyan nagyszerű, hogy ha távol vagyok, hiányzik. 2008 elején kiléptem a Delltől egy másik, ígéretes munkalehetőség miatt, de hamarosan rádöbbentem, hogy hiányzik a Dell remek, nyerő szelleme. Az a szellemiség, amely felszabadítja az emberben rejlő erőket, és lehetőséget ad a fejlődésre.

Ön szerint mit érdemes tudnia azoknak, akik szívesen dolgoznának itt?

A felső határ a csillagos ég, a teljesítményelvű berendezkedés pedig fejlődési lehetőségeket biztosít. A Dell értékeli az egyéni erőfeszítéseket és hűséget, és befektet munkatársaiba. Ezen felül a Dell törődik a közösségünkkel, gyermekeinkkel és világunkkal.

Mi az, ami Önt a Dellhez köti?

IMÁDOM a munkámat. Nap mint nap feltöltődöm energiával. Büszke vagyok rá, hogy LEHETŐSÉGEM VAN TÖBBET TENNI. Tartós kapcsolatokat építettem ki, amelyek együttműködést biztosítanak, a csapat elismerései pedig még kifizetődőbbek. Vezetőink sokat tesznek azért, hogy tudjuk, sokra becsülik a hozzájárulásunkat.

Melyek azok a pozitív hatások, amelyeket Ön a Dell stratégiaváltásának eredményeiként értelmez?

A Dell elegendő forrást biztosított ahhoz, hogy minden munkatárs megérthesse az összefüggéseket. Figyelemre méltóak azok világ minden részéből érkező munkatársi nyilatkozatok, amelyek a céljaink megélésről és a még több eredményt biztosító lehetőségekről számolnak be. Büszkeséggel tölt el, hogy egy ilyen remek vállalatnak lehetek része.

Milyen szerepet játszott Ön az ügyfelei növekedésének és fejlődésének elősegítésében?

A Dellnél betöltött pozíciómtól függetlenül mindig lehetőségünk van ügyfeleink fejlődésének támogatására, legyen szó akár az ügyfeleinkkel való közvetlen kapcsolatról és az igényeiknek megfelelő megoldások ajánlásáról, akár a belső üzleti partnereink háttértámogatásáról, amelynek révén ők aztán a Dell ügyfeleket kiszolgálhatják. Úgy gondolom, a Dell összes munkatársa főszerepet játszik ügyfeleink segítésében – elvégre ez a fő célunk. Én már a Dell céljainak átélésével is főszerepet kaptam!

Mit tesz azért a Dell, hogy szívesen válasszák munkáltatóként?

A munkatársak megtapasztalhatják, hogy milyen, ha fontos szerepük van a feléjük törődéssel, bizalommal és lehetőségek biztosításával forduló, inspiráló vezetőség által végrehajtott, átgondolt stratégiában.

Fogalmazza meg 5 szóban a Dellnél szerzett tapasztalatát.

Áldásos, megvilágosító, értékes, kielégítő és dinamikus.

Kiemelt videó: Leonor

Our People | Leonor

'I believe every Dell employee has a protagonist role in helping our customers, isn’t that what our purpose is all about? I’ve played a key role just by living Dell’s purpose!'

Álláslehetőségek a Dellnél. Találja meg a képzettségének és tapasztalatának megfelelő pozíciót. Keresés most.
Böngészés a Dell képviseletek között. Térkép megtekintése.
Explore our locations

 • Remove CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Remove careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10