|

Munkatársaink | Madeline

Ismerje meg Madeline-t!Mikor kezdett el az EMC-nél dolgozni, és milyen munkaköröket töltött be itt?

2012-ben kezdtem az EMC-nél dolgozni, közvetlenül azután, hogy diplomát szereztem mint villamosmérnök és mérnök-informatikus. Szoftverfejlesztőként dolgozom az EMC-nél.

Önt mi inspirálja a vállalati kultúránkban?

Az EMC-nél mindennél fontosabb, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek. Éppen ezért mindig arra törekedtem, hogy minden projektben a tőlem telhető legjobbat nyújtsam. Tudom, hogy közvetlen hatással lehetek arra, hogy az ügyfeleink mennyire lesznek velünk megelégedve. Ezenkívül a vállalat számára rendkívül fontos a sokszínűség és a befogadás. Tudjuk, hogy egy sokszínű csapatban innovatív ötletek és kiváló termékek születhetnek.

Ön tagja az EMC valamelyik érdeklődési csoportjának? Milyen szerepet tölt be, és milyen hasznot merít ebből?

Tagja vagyok az EMC latin-amerikai érdeklődési csoportjának, az ELLIT-nek (EMC Leadership Latin Interest Team), ezenkívül két évig én vezettem a Community Outreach érdeklődési csoportot. Négy éve, mióta a vállalat munkatársa vagyok, rengeteg támogatást kaptam az ELLIT-től. Sok fantasztikus emberrel ismerkedhettem meg a csoportban, akik jó barátaim lettek. Továbbá a vezetői képességeimet is fejleszthettem, és így magabiztosabbá váltam a mindennapi munkavégzés során. Az ELLIT által most visszaadhatok valamit a közösségnek abból, amit kaptam, és ez szintén felemelő érzés.

Mi fogja meg leginkább a Dellben rejlő lehetőségek közül?

A Dell és az EMC egyesülése forradalmasítani fogja a technológiai ágazatot. Véleményem szerint az egyesülés ajtót nyit azok előtt, akik tele vannak ötletekkel, és képesek nyitottan gondolkodni. Ők egy olyan mozgalomhoz csatlakozhatnak, amely jobbá fogja tenni az emberek életét.

Ön szerint mit érdemes tudnia azoknak, akik szívesen dolgoznának itt?

Az EMC munkatársaként többféle szerepkört is össze tudok hangolni az életemben. Két kisgyermek boldog édesanyja vagyok, teljes munkaidős alkalmazott, és nemsokára mérnöki PhD fokozatot szerzek. Szerintem nincs még egy olyan vállalat, amely engedi, hogy a munkád közben megvalósítsd az álmaidat.
Bár a diploma megszerzése után kaptam egy ösztöndíjat, hogy folytatni tudjam a tanulmányaimat, én mégis úgy döntöttem, hogy inkább elhelyezkedem az EMC-nél. És nem is dönthettem volna ettől jobban. Az itteni munkám során megismerkedtem a legújabb technológiákkal, és a lehetőségek új világa tárult fel előttem.

Milyen szerepet játszott Ön az ügyfelei növekedésének és fejlődésének elősegítésében?

Csapatommal azon dolgozunk, hogy az ügyfelek egy olyan terméket kapjanak, amelynek minimális esélye van a meghibásodásra. Termékeinket különböző körülmények között teszteljük (például magas és alacsony hőmérséklet, rázkódás stb.). Így elmondhatjuk, hogy minden termékünk kiállja a rendkívüli körülményeket, legyen szó földrengésről vagy szélsőséges hőmérsékleti viszonyokról. Szoftvermérnökként én írom meg a sikeres teszteléshez szükséges kódot. 

Miért jó itt dolgozni?

 • Azok miatt a nagyszerű és intelligens emberek miatt, akikkel kiváltságomban áll itt együtt dolgozni. Mindenki szívesen segít a másiknak, és minden formában készek együttműködni a projektek sikere érdekében.
 • A legújabb technológiákkal dolgozhatunk.
 • Egyensúlyban tudjuk tartani a munkát és a magánéletet.
 • Van egy „babaszobánk”, amelyet a kismamák és az újdonsült anyukák rendszeresen használhatnak.

Fogalmazza meg 5 szóban az itt szerzett tapasztalatát!

 • Kiegyensúlyozottság.
 • Nyitottság.
 • Lehetőségek.
 • Nagyszerű emberek.
 • Innováció.
Álláslehetőségek a Dellnél. Találja meg a képzettségének és tapasztalatának megfelelő pozíciót. Keresés most.
Böngészés a Dell képviseletek között. Térkép megtekintése.
Explore our locations

 • Remove CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Remove careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10