|

Munkatársaink | Mary Cay

Ismerje meg Mary Cayt!Mikor kezdett el az EMC-nél dolgozni, és milyen munkaköröket töltött be itt?

Amikor 2010 augusztusában csatlakoztam az EMC-hez, az ügyfélszolgálaton dolgoztam, ahol lehetőségem nyílt arra, hogy a Global Field Services, a Service Account Management és az Escalation Management csoport vezetője legyek. Alig több, mint egy éve kineveztek a globális ügyfélszolgálati csapat igazgatójává.

Önt mi inspirálja a vállalati kultúránkban?

Amikor felvetődött bennem, hogy otthagyom az előző vállalatomat, egy olyan vállalatot kerestem, ahol „az ügyfél mindenekelőtt” szemléletmód érvényesül. Ügyfélszolgálati munkatársként öröm olyan vállalatnál dolgozni, ahol az ügyfél az első. Mindennek és mindenkinek az a mozgatórugója, hogy az ügyfeleink elégedettek legyenek. Néhány esetben a munkatársaink több éves múltra visszatekintő kapcsolatot ápolnak egy-egy ügyféllel. És persze olyan is előfordul, hogy most először dolgoznak valakivel. Mindkét esetben lelkesedéssel és odaadással végzik a feladatukat, ami nagyon inspiráló.

Ön tagja az EMC valamelyik érdeklődési csoportjának? Milyen szerepet tölt be, és milyen hasznot merít ebből?

Utazásaim során mindig szívesen meglátogatom a helyi Women’s Leadership fórumot, és ha van, a Disability Employee Resource Groupot (DERG) is. Mindig nagy hatással van rám, amikor látom, hogy ezek a csoportok a közös cél érdekében milyen nagyszerűen együttműködnek. Lehetőséget kaptam arra, hogy én is buzdítsam és támogassam az érdeklődési csoportjainkat.

Mi fogja meg leginkább a Dellben rejlő lehetőségek közül?

Az évek folyamán a technológiai ágazatban volt jó néhány felvásárlás és összeolvadás, és sokunk a részese volt ezeknek. Néhány nem volt sikeres, mivel megfeledkeztek az egyesülés céljáról. Szerintem nekünk jó esélyünk van arra, hogy a helyes úton maradjunk, még sikeresebbé tegyük a Dellt, és arra is, hogy az ágazatban dolgozó kollégáink irigykedjenek ránk. Eléggé dúl bennem a versenyszellem, és azt akarom, hogy nyerjünk. Győzelmünk egyik kulcsa az, hogy jobb technológiákat kínálva hozzájárulunk ügyfeleink növekedéséhez. Győzelmünk másik kulcsa az, hogy lehetőségeket biztosítunk ügyfeleinknek ahhoz, hogy fejlesszék a képességeiket, és kihívások elé állítjuk őket.

Ön szerint mit érdemes tudnia azoknak, akik szívesen dolgoznának itt?

A tempó talán gyors, de ez felpörgeti az embert. Időnként talán fárasztó tempót diktálunk, de ez egy gyorsan változó közeget teremt, amely elősegíti a tanulást és a fejlődést. Ezenkívül igyekszünk bevezetni a „work hard play hard” (dolgozz keményen, játssz keményen) eleven alapuló kultúrát.

Milyen szerepet játszott Ön az ügyfelei növekedésének és fejlődésének elősegítésében?

Az ügyfélszolgálatunkon dolgozó munkatársaink az ügyfelekkel szembeni kötelességeiket nagyon komolyan veszik. Az ügyfeleink sikeréhez elengedhetetlen, hogy az adatok és a tárolásukra szolgáló környezet jó egészségi állapotban legyen, nagy rendelkezésre állást biztosítson, és optimálisan működjön. Ezért előrelátóan igyekszünk biztosítani, hogy jól működjenek, és ha mégis valamilyen fennakadás lenne, egy csapatként (ügyfelek, ügyfélszolgálati munkatársak és mérnökök) igyekszünk megoldani a problémát, hogy az ügyfél ismét zavartalanul dolgozhasson. Ahhoz is remek helyzetben vagyunk, hogy megbízható tanácsokkal lássuk el őket, és útmutatást nyújtsunk nekik a jelenlegi és a jövőbe mutató technológiákat illetően, hogy át tudják alakítani az adatközpontjukat.

Miért jó itt dolgozni?

Vezetőink tisztességesen tevékenykednek. Tudom, hogy helyesen cselekszenek és helyesen döntenek. Lehetőséget kapunk a tanulásra és a fejlődésre. És a munkatársainkra összpontosítunk. Munkatársainknak köszönhetően vagyunk képesek nagyszerű dolgokat véghez vinni, és arra ösztönözzük vezetőinket, hogy szánjanak időt az elismerésre, az ünneplésre és a szórakozásra is.

Fogalmazza meg 5 szóban az itt szerzett tapasztalatát!

Inspiráció, büszkeség, frissesség, kihívások és kimerülés (időnként).

Álláslehetőségek a Dellnél. Találja meg a képzettségének és tapasztalatának megfelelő pozíciót. Keresés most.
Böngészés a Dell képviseletek között. Térkép megtekintése.
Explore our locations

 • Remove CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Remove careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10