|

Munkatársaink | Nikki

Ismerje meg Nikkit!Mikor kezdett el az EMC-nél dolgozni, és milyen munkaköröket töltött be itt?

2009 márciusában lettem a nagy-britanniai SE csapat tagja, és a központi RSA SE termékekkel foglalkozom. 2001-ben, amikor felvásároltuk az Archert, a Governance Risk and Compliance részlegre kerültem, nemrég pedig előléptettek. Jelenleg igazgatóként felügyelem az Európában, valamint Közép- és Kelet-Afrikában dolgozó rendszergazdáinkból álló csapatot.

Önt mi inspirálja a vállalati kultúránkban?

Az, hogy nagyon befogadó és nyitott. Itt mindenkit arra ösztönöznek, hogy próbáljanak ki új dolgokat, álljanak elő új ötletekkel, hibázzanak, és tanuljanak a hibáikból. Kultúránk működőképes, nyitott, befogadó, és a partnereinket helyezi előtérbe.

Ön tagja az EMC valamelyik érdeklődési csoportjának? Milyen szerepet tölt be, és milyen hasznot merít ebből?

Nemrég csatlakoztam a Women’s Leadership fórumhoz, és már alig várom, hogy új embereket ismerjek meg, lássam, mivel foglalkoznak, és bővítsem a kapcsolati hálómat. Májusban részt veszek a Managing Success Now programban, és alig várom, hogy halljam a vállalat női vezetőit. Régebben többekkel együtt dolgoztam a Global Services Associate programban, és láttam, mennyire sikeresek. A STEM- (Science, Technology, Engineering and Math/tudomány, technológia, tervezés és matematika) rendezvényeken is részt vettem, melyek egyetemeken tartott előadásokkal és munkatársaink közreműködésével arra buzdították a nőket, hogy építsenek karriert ebben az ágazatban. Szerintem ez nagyszerű.

Mi fogja meg leginkább a Dellben rejlő lehetőségek közül?

Szerintem minden eszközünk megvan ahhoz, hogy fejlesszük a vállalatot és terjeszkedjünk, különösen ha arra gondolunk, hogy milyen területeken nyújt a Dell kimagasló teljesítményt. Olyan termékeket tudunk majd piacra dobni, amelyek megalkotásakor ügyfeleink igényeit tartottuk szem előtt. Így megengedhetjük magunknak, hogy tiszteletben tartsuk ügyfeleink jogait. Ügyfeleink kedvelik a termékeinket. Az NPS (Net Promoter Scores) szerint az EMC kapta az egyik legmagasabb pontszámot az összes szervezet közül, és a Dell-lel közösen szerintem még többre lesznek képesek.

Ön szerint mit érdemes tudnia azoknak, akik szívesen dolgoznának itt?

Azt, hogy komoly tempót diktálunk. A dolgok folyton változnak, és a változás izgalmas. Ez nem egy egy helyben álló szervezet, és a munkatársainknak alkalmazkodni kell ehhez. Ezenkívül szeretni kell a technológiát. Lehetősége lesz több csoportban, csapatban dolgozni, és arra is, hogy újításokat vessen fel. Képesnek kell lennie arra, hogy kamatoztassa az itt szerzett tapasztalatait, és új ötletekkel álljon elő.

Milyen szerepet játszott Ön az ügyfelei növekedésének és fejlődésének elősegítésében?

A vállalatnál többeknek segítettem felismerni a bennük rejlő lehetőségeket. Segítettem az új kollégáknak, hogy fogadják el a nehézségeket, és vállalják a kihívásokat. Ami pedig az ügyfeleket illeti, mivel nem csupán teljesítjük, hanem túl is szárnyaljuk az elvárásaikat, mindig elégedettek velünk. A működés átalakításának köszönhetően mindenki megbarátkozott a kockázatokkal, és megtanulta kezelni őket. Kockázatkezelési stratégiánk révén mindenki másnál hatékonyabban tudtunk segíteni ügyfeleinknek a kultúra megváltoztatásában és a technológiai megoldások megvalósításában.

Miért jó itt dolgozni?

A megvalósítás ellensége a tökéletesség. Itt arra ösztönöznek minket, hogy nap mint nap új dolgokat próbáljuk ki, és a nehézségek, hibák ellenére addig próbálkozzunk, amíg nem sikerül. Mindenki a győzelemért van itt, és elképesztő, hogy közösen mi mindenre vagyunk képesek.

Fogalmazza meg 5 szóban az itt szerzett tapasztalatát!

 • Változások.
 • Kihívások.
 • Jutalmak.
 • Szórakozás.
 • Kapcsolatok.

 

Álláslehetőségek a Dellnél. Találja meg a képzettségének és tapasztalatának megfelelő pozíciót. Keresés most.
Böngészés a Dell képviseletek között. Térkép megtekintése.
Explore our locations

 • Remove CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Remove careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10