|

Sokszínűség és befogadás

Sokszínűség és befogadás
A Dellnél minden dolgozónak lehetőséget biztosítunk arra, hogy elhozza ötleteit egy olyan környezetbe, amely értékeli a széles látókörű gondolkodást, és motiválja az innovációt. A sokszínűség és a befogadás vállalatunkba való beágyazása révén ügyfeleinket világszerte olyan módokon szolgálhatjuk, ami a leginkább megfelel az igényeiknek.

A Dell sokszínűségi és bevonási stratégiája három tartós fókuszterületre épül: a különbségeket befogadó munkahely teremtése, külső piaci kapcsolatok kialakítása sokszínű közösségekkel és szervezetekkel, valamint a sokszínű munkaerő bővítése. Folyamatosan elemezzük és módosítjuk stratégiánkat, hogy a Dell csapatának tagjai úgy érezzék, hogy meghallgatják, megértik és megbecsülik őket, és lehetőséget kapnak a cég irányának alakítására.
Befogadó munkahely teremtése Befogadó munkahely teremtése
A sokszínű és befogadó csapatok tagjai úgy érzik, hogy megbecsülik és bevonják őket, és motiváltak arra, hogy a lehető legjobb munkát végezzék ügyfeleink szolgálatában.
Fedezze fel ›
Külső márkaimázsunk ápolása Külső márkaimázsunk ápolása
A partnereinkkel kialakított tartós kapcsolatok segítik a Dell sokszínűségi és befogadási stratégiájának a piacra való bevezetését.
Bővebben ›
Sokszínű munkahely kiépítése Sokszínű munkaerő kiépítése
Annak érdekében, hogy minél jobban kiszolgálhassuk ügyfeleink igényeit, olyan sokszínű munkaerőt kell kiépítenünk, ami tükrözi ügyfélkörünk sokszínűségét.
További részletek ›
Alkalmazotti erőforráscsoportok Alkalmazotti erőforráscsoportok
Az alkalmazotti erőforráscsoportok egy olyan platformot alkotnak, amely lehetővé teszi a kapcsolatépítést, a vezetőfejlesztést és az önkéntes munkát, valamint fokozza az üzleti eredményeket.
Tekintse meg alkalmazotti erőforráscsoportjainkat ›

Álláslehetőségek a Dellnél. Találja meg a képzettségének és tapasztalatának megfelelő pozíciót. Keresés most.