|

Lehetőségek végzős hallgatók és MBA fokozattal rendelkezők számára

Hogyan fest az Ön jövője?

Jó úton halad a vezetővé válás felé. Megszerezni kívánt képesítése felkészíti Önt arra, hogy nagyban gondolkodjon és fontos, stratégiai döntéseket hozzon. A Dell sokféle lehetőséget kínál a végzős hallgatók és MBA fokozattal rendelkezők számára, amelyek az elméleti tudást a valós világ tapasztalataival egészítik ki.

Ismerje meg közelebbről gyakornoki és fejlesztési programjainkat. Ezeknek köszönhetően egy kreatív csapat tagja lehet, ami növeli a szaktudását és beindítja a karrierjét. Mutassa meg, mit tud, és mi segítünk fejlődnie! 

A Dell négy, hat, illetve nyolc hónapra szóló gyakornoki pozíciót is kínál. Ezekre akkor jelentkezhet, ha hallgató vagy végzős hallgató, és részt vesz egy főiskola vagy egyetem által akkreditált, hivatalos gyakornoki programban. Ha nálunk dolgozik, azzal krediteket is szerez. Ezek a lehetőségek az Egyesült Államokban, Kínában és Írországban érhetők el a következő területeken: mérnöki munka, biztonság, globális szolgáltatások, pénzügy, marketing stb. Gyakornoki pozíciók megtekintése ›


Pályakezdő
Connect with Dell Careers on YouTubeConnect with Dell Careers on YouTubeKapcsolatfelvétel
a Dell Álláslehetőségekkel (Angolul)

Kapcsolatfelvétel a Dell Álláslehetőségekkel Kapcsolatfelvétel a Dell Álláslehetőségekkel Kapcsolatfelvétel a Dell Álláslehetőségekkel Kapcsolatfelvétel a Dell Álláslehetőségekkel Kapcsolatfelvétel a Dell Álláslehetőségekkel
Connect to Dell on LinkedInConnect with Dell CareersConnect with Dell Careers

Jump Start fejlesztőprogram friss diplomásoknakJump Start fejlesztőprogram

A Dell fontos kötelességének tekinti, hogy segítse és fejlessze az egyetemről kikerülő fiatalokat, ezért létrehozta a „Jump Start fejlesztőprogram friss diplomásoknak” nevű programot, amely segít a nemrég végzetteknek abban, hogy könnyen beilleszkedjenek a Dell munkakultúrájába és munkahelyi környezetébe.

A Dellhez csatlakozó friss diplomások munkájuk első éve alatt elvégzik a Jump Start fejlesztőprogram tanfolyamait, ezzel megszerzik azt a tudást és megismerik azokat az erőforrásokat, amelyek a Dell vállalati kultúrájába való beilleszkedéshez, a munkahelyi és szakmai kapcsolatok kiépítéséhez, valamint a karrierterv kialakításához szükségesek.

Ez az oktató által vezetett tanfolyam és saját tempóban végezhető egyéni tanulás olyan eszközökkel és képzettséggel vértezi fel a friss diplomásokat, amely segíti fejlődésüket és boldogulásukat a Dellnél. Lehetőségük lesz kapcsolatokat kialakítani munkatársaikkal és a vezetőkkel, akik ösztönözni fogják karriercéljaik kitűzését a Dellen belül.

A Jump Start fejlesztőprogram részeként az újonnan munkába álló diplomások:

 • Beilleszkednek a Dell vállalati kultúrájába.
 • Kapcsolatokat alakítanak ki a vezetőkkel és munkatársaikkal.
 • Meghatározzák erősségeiket és pozicionálják márkájukat.
 • Létrehozzák a munkájukat és karrierjüket támogató kapcsolati hálót.

A Dell nagy örömmel alkalmaz végzős hallgatókat. Többféle területen számos gyakornoki lehetőséget kínálunk, hogy tanulóink még jobban megismerhessék a kultúránkat és a karrierlehetőségeinket. A speciális gyakornoki lehetőségekről az alábbiakban tájékozódhat:

Accounting Intern Program

Accounting Internship

Célközönség: A kiválasztott tanulók ötéves számviteli programban vagy ezzel egyenértékű képzésben vesznek részt
Hol: Egyesült Államok
Időráfordítás: 11 hét a nyár folyamán


Az Accounting Intern Program egy 11 hetes intenzív továbbképzési program olyan tanulók vagy végzős hallgatók számára, akik ötéves számviteli programban vesznek részt (vagy akiknek elegendő kreditjük van a könyvvizsgálói képesítés megszerzéséhez). A program keretében a gyakornokok valós szakmai tapasztalatokat szerezhetnek legalább egy konkrét projektben való részvétellel, melyről a nyár végén prezentációt készítenek a felső vezetés számára. A nyári gyakorlatok gyakornokokra szabott csapatépítő rendezvényeket és a felső vezetők által tartott előadásokat is magukban foglalnak. Ezenkívül a gyakornokok megismerkedhetnek a Dell munkatársaival és azokkal, akik a Dell más továbbképzési programjaiban vesznek részt.

Engineering & Computer Science Internship

Enginereing Internship

Célközönség: Bizonyos mérnöki szakképesítéssel rendelkező hallgatók, mesterképzésben részt vevők és PhD-hallgatók
Hol: Világszerte
Időráfordítás: 10–12 hét a nyár folyamán

 


A Dell mérnökgyakornokaként a következő szakterületeken valamelyikén dolgozhat:

 • Termékfejlesztés: mechanikai és elektronikai fejlesztések, technológiai vagy innovációs stratégia kidolgozása, szoftveres megoldások fejlesztése és tesztelés.
 • Gyártás: minőség-ellenőrzés, hardverfejlesztés, gyártástervezés, folyamatoptimalizálás és tesztelés.
 • MIS: szoftverfejlesztés, üzleti elemzés és technikai elemzés.
 • Ügyfélszolgálat: technikai támogatás és szolgáltatások
 • Dell.com Ecommerce honlap: szoftverfejlesztés és a felhasználói élmény fokozása.
 • Nagyvállalati szoftverfejlesztés: hálózatbiztonság, felhőalapú számítástechnika, információmenedzsment, big data, rendszerfelügyelet, szoftverfejlesztés
 • Kutatás-fejlesztés: új generációs fejlett technológiák és Dell-termékek kutatása és fejlesztése, mobilitás, adatközpont, internet és még sok minden más.
 • Biztonság: kiberbiztonság, visszaélések elleni küzdelem, hitelesítés, kódolás, kiberbűnözés
 • Felhőalapú fejlesztések: migrációs stratégiák, felhőplatform üzembe állítása, nagyvállalati alkalmazások felügyelete és fejlett adatközponti technológiák
 • Adatelemzés: adatbányászatra épülő biztonságelemzés, adatelemzés, algoritmusfejlesztés és statisztika

Finance Intern Program

Finance Internship

Célközönség: A kiválasztott hallgatók és pénzügyi MBA fokozattal rendelkező hallgatók
Hol: Egyesült Államok
Időráfordítás: 10–12 hét a nyár folyamán


A Finance Intern Program 10–12 hetes intenzív továbbképzési lehetőség végzős és még nem végzős pénzügyes hallgatók számára. A programban a gyakornokok valós szakmai tapasztalatokat szerezhetnek legalább egy konkrét projektben való részvétellel, melyről a nyár végén prezentációt készítenek a vezetőknek. A nyári gyakorlatok gyakornokokra szabott csapatépítő rendezvényeket és a felső vezetők által tartott előadásokat is magukban foglalnak. Ezenkívül a gyakornokok megismerkedhetnek a Dell Technologies munkatársaival és azokkal, akik a Dell Technologies más továbbképzési programjaiban vesznek részt.

Global Operations Internship

Global Operations InternshipCélközönség: MBA-jelöltek és bizonyos egyetemek hallgatói
Hol: Egyesült Államok
Időráfordítás: 10–12 hét a nyár folyamán

Csatlakozzon egy világszínvonalú globális ellátási lánchoz, ahol hosszú távra kiható változtatásokat indíthat el, és hosszú távon építheti karrierjét. A Dellnél az ellátási lánc területén dolgozó tehetséges szakértők, valamint a rendszeresen ellenőrzött folyamatok és képességek mind a vállalat átalakulási stratégiáját támogatják. A belső ellátási lánccal kapcsolatos képzéseinkkel és fejlesztési programjainkkal – melyek lehetővé teszik, hogy munkatársaink velünk közösen építsék a karrierjüket – olyan környezetet hoztunk létre, ahol munkatársaink inspirálva érzik magukat, és közös összefogással mindennap sikereket érnek el.

Global Sales & Business Operations Internship

Global Sales & Business Operations InternshipCélközönség: MBA-jelöltek és bizonyos egyetemek hallgatói
Hol: Egyesült Államok és India
Időráfordítás: 10–12 hét a nyár folyamán

A Global Sales and Business Operations Internship egy 10–12 hetes nyári program, amely betekintést nyújt a háttérben zajló projektekbe. Ezek a projektek az ügyfelek elégedettségét és az optimalizált teljes körű kiszolgálást mozdítják elő. A programban részt vevő osztályok a következők lehetnek: Global Sales Planning & Analysis, Americas Sales Finance & Operations, Data Analytics, Inside Sales Operations, Pricing Strategy & Operations, Americas Partner Sales Operations.

Global Services and Deployment Internship

Global Services and Deployment Internship

Célközönség: MBA-jelöltek és bizonyos egyetemek hallgatói
Hol: Világszerte
Időráfordítás: 10–12 hét a nyár folyamán


A Global Services and Deployment részleg globális csapatokból áll: ügyfélszolgálat, ellátási lánc és professzionális szolgáltatások; marketing és értékesítés, pénzügy, tervezés stb. A programban betöltött pozíciókban projektmenedzsmenttel és belső tanácsadással kapcsolatos feladatokat is el kell látni. A csapathoz csatlakozó gyakornokoktól elvárják, hogy jó tanácsadási képességekkel rendelkezzenek számos üzletfejlesztési területen, ideértve az egyesülést és a felvásárlást, az üzletmenet tökéletesítését, a költségcsökkentést és az üzleti folyamatok optimalizálását. 

Human Resources Internship 

Human Resources Internship

Célközönség: Egyetemi hallgatók, valamint mesterképzésben részt vevő hallgatók
Hol: Egyesült Államok
Időráfordítás: 10–12 hét a nyár folyamán


A Dell HR-gyakornoki programjában a tanulók betekintést kapnak abba, hogy mit kínál a Dell HR-osztálya, és a HR-en belüli projektekben különböző feladatokat láthatnak el olyan területeken, mint amilyen például a globális kompenzáció és juttatások, a tehetségek felkutatása és a HR-osztály működése.

IT Internship

IT Internship

Célközönség: Kiválasztott hallgatók és végzős hallgatók
Hol: Egyesült Államok, Európa, Közel-Kelet és Ázsia
Időráfordítás: 10–12 hét a nyár folyamán


A Dell IT Internship egy 10–12 hetes program, amely a kimagasló teljesítményt nyújtó, végzős vagy még nem végzős hallgatóknak készült. IT-gyakornokként kihívást jelentő, kiemelt fontosságú és operatív projektekben vehet részt. Lesz majd egy felettese, aki mindent meg fog tenni az Ön sikeréért. Kap majd tőle egy részletes projekttervet, és rendszeresen négyszemközt konzultálni fog Önnel, hogy támogassa, és segítsen kapcsolatokat kialakítania a vállalaton belül.

Marketing Internship

Marketing Internship

Célközönség: MBA-jelöltek és bizonyos egyetemek hallgatói
Hol: Világszerte
Időráfordítás: 10–12 hét a nyár folyamán

 


A Marketing Internship Program lehetőséget nyújt különböző egyetemek hallgatóinak, hogy egy 10–12 hetes szakmai gyakorlatra csatlakozzanak a Dell marketingcsapatához. A gyakornokok friss szemmel tekintenek a kiemelt fontosságú projektekre, és a programnak köszönhetően rendkívül sokat tanulhatnak, valamint karrierjüket is építhetik. Többféle területen próbálhatják ki magukat: márkaépítés, rendezvények, termékmenedzsment, közösségi hálózatok, szervezeti kommunikáció, PR, helyszíni marketing, marketingadatok gyűjtése stb.

A Dell segíti a karrier során való fejlődést, és számos fejlesztő- és rotációs programot kínál a felvett friss diplomásoknak. Az alábbiak elolvasásával megtalálhatja az Önnek megfelelő fejlesztőprogramot:

Global Business Services Graduate Leadership Development Program
Global Business Services Graduate Leadership Development ProgramKiknek: Olyan, a diplomájukat a közelmúltban megszerzett dolgozóknak, akik beszélnek egy második európai nyelvet
Hol: Írország
Időráfordítás: 24 hónap
Szint: Belépő szint
A GBS Graduate Leadership Development Program lehetővé teszi, hogy a friss diplomások megtapasztalják a pénzügyi és szolgáltató részlegek nagy tempóját. Széles körű fejlesztőtanfolyamokon vesznek részt, köztük a Lean Six Sigma & Toastmasters tanfolyamon. A friss diplomások üzleti segédelemzőként csatlakoznak az EMC-hez, ahol különböző operációs, elemzési és pénzügyi területeken szereznek tapasztalatot, és betekintést nyernek a felső vezetésbe, valamint a keresztfunkcionális projektmunkákba.

Az 5 különböző pozíciót magában foglaló, 2 éves rotációs program elvégzése után a friss diplomások az EMC GBS szervezetébe kerülnek át, figyelembe véve az üzleti igényeket, a képességeiket, valamint személyes preferenciáikat.

Global Enterprise Leadership Development Program
Global Enterprise Services Leadership Development ProgramKiknek: Egyetemi vagy MBA diplomával rendelkező friss végzősöknek
Hol:
világszerte (Hopkinton, Massachusetts; Brentford, Egyesült Királyság; Sanghaj, Kína)
Időráfordítás: 2 év
Szint: Belépő szint
A Global Enterprise Leadership Development Program (GSLDP) egy rotációs képzés, amely négy, egyenként 6 hónapos képzésből áll. Ezekben a szerepkörökben a résztvevők megismerhetik a Global Enterprise Services sokszínű területeit, például a Customer Service, a Professional Service, a Strategy and Operations, valamint a Go To Market szervezetet. A cél a jövő vezetőinek kitermelése a GES stratégiai területeinek megismerése, az alapozó vezetői tanfolyam elvégzése, valamint a professzionális hálózatépítő képességek fejlesztése révén. A program előmozdítja a munkatársak karrierjét, és kiválóan teljesítő és stratégiában gondolkodó vezetőket ad a vállalatnak. Olyan jelentkezőket keresünk, akik képesek a stratégiai gondolkodásra és a problémamegoldásra. A program sikeres teljesítéséhez fontos, hogy a jelentkező képes legyen egyszerre több feladatot ellátni egy nagy tempójú és gyorsan változó technikai környezetben, valamint hogy úttörő szerepet vállaljon intellektuálisan.

Global Services Associate Program
 

Global Services Associate Program Kiknek: Belépő szintű, legfeljebb 5 év tapasztalattal rendelkező pályakezdőknek
(a programban betöltött szerepkörtől függően)
Hol: világszerte
Időráfordítás: 18–30 hónap (a programban betöltött szerepkörtől függően)
Szint: Belépő szinttől közepes szintig
A Global Services Associate Program (GSAP) helyben toborozza és veszi fel a jelölteket, majd központilag, 10 globális képzőközpontunk valamelyikében képzi őket. A GSAP Associate pozícióban Ön egy többhetes táborban vehet részt. A jól felépített program kombinálja az intenzív elméleti képzést és a gyakorlati oktatást. Ez a kiképzőtábor bevezetést nyújt az adattárolási iparba, a bevált gyakorlatokba és módszerekbe, valamint az Dell EMC üzletmenetébe. A kiképzés során gyakorlatra tehet szert az Dell EMC termékeivel és platformjaival, valamint az adattárolási infrastruktúra eszközeivel kapcsolatban. Megszerezheti azokat az alapokat is, amelyek a technikai minősítések (Dell EMC és nem Dell EMC) megszerzéséhez szükségesek.

A technikai képzéshez professzionális képességek és szerepkör-specifikus oktatás is párosulnak. Végül a képzést nyújtó táborból kikerülve betöltheti a munkakörét. Ezen a ponton Ön a mentora segítségével megkezdi a munkaköréhez kapcsolódó napi feladatait, és folytatja a kiképzőtábor utáni fejlődést, hogy a képességei lépést tartsanak a céggel és az IT iparággal. Teljesítményét kétévente felmérik, és minden felmérés alkalmával jogosult lehet fizetésemelésre. Miután sikeresen teljesítette a programot, az adott üzleti egységen belül a következő szintre léphet.

HR Rotation Program
Human Resources Rotation ProgramKiknek: Humán erőforrás területen Bachelor és Master diplomával rendelkezők
Hol: világszerte
Időráfordítás: 2–3 év
Szint: Belépő szintA Dell Human Resources Rotation Program célja egy jól felkészült HR-csapat kialakítása, amely olyan szakemberekből áll, akik képesek az innovációra és a stratégiai gondolkodásra, képesek erős kapcsolatokat kiépíteni az ügyfelekkel, ügyfélközpontúak, gyorsan dolgoznak, valamint képesek irányítani a HR-terület jövőjét a Dellnél.

A jelentkezők jellemzően a következő szerepkörökben rotálva szereznek tapasztalatot: dolgozhatnak üzleti HR területen, valamelyik speciális HR területen (például fizetések, toborzás vagy juttatások), valamint egy fontos stratégiai projekten vagy feladaton.

IT MBA Leadership Program

IT MBA Leadership ProgramKiknek: Egyes MBA diplomásoknak
Hol: Bangalore, India
Időráfordítás: 2 év
Szint: MBA diploma (középső karrierszint)
A Global IT MBA Leadership Program révén a tehetséges és ambiciózus MBA diplomások az iskolában szerzett tudásukat, igazolt vezetői képességeiket, valamint a technológia iránti szenvedélyüket olyan technikai, üzleti és tanácsadási képességek fejlesztésére használhatják, amelyekre a mai technológiai vezetőknek szükségük van.

Az IT Leadership Program tagjaként az IT szervezetben a négy különböző 6 hónapos rotációban tapasztalatot szerezhet, bepillantást nyerhet a vezetésbe, valamint lehetősége lesz komoly szakmai kapcsolatrendszert kiépítésére. Az IT Leadership Program robusztus oktatási programot is biztosít a program tagjainak, akik az aktuális tudásukon túlmutató feladatokat végezhetnek el, és való életbeli üzleti problémákat oldhatnak meg globális csapatmunkával.

Marketinges fejlesztőprogram

Marketing Development Program (MDP)Kiknek: MBA marketinges friss diplomásoknak
Hol: Egyesült Államok
Időráfordítás: 9–12 hónap
Szint: Közepes szint (4–6 év releváns tapasztalat)

Ön az MBA diploma megszerzése és a marketing területen kapott teljes munkaidős ajánlat elfogadása utáni egy éven belül 9–12 hónapra a Marketing Development Programban kerül elhelyezésre. Stratégiai feladatokon fog dolgozni a szervezet különböző részein, különböző csapatokban, mint például a marketingműveletek, a termékmarketing vagy a regionális marketing. Strukturált, exkluzív tanfolyamokon vehet részt, és a mentorprogramok és rendezvények révén bepillantást nyerhet a vezetésbe. Kapcsolatokat építhet ki saját programján belül és a többi fejlesztőprogramban részt vevőkkel, közszolgálati projekteken dolgozhat, bekerülhet az MDP programot korábban elvégzettek egyre bővülő hálózatába, valamint megtalálhatja az Önnek ideális munkakört a Dell-len belül.