|

Tanulás a Dellnél

Együtt fejlődhet a Dell-lel

A karrierfejlesztés egy felfedezési folyamat, amellyel megtalálhatja saját inspirációinak és a Dell vállalati céljainak közös halmazát. A Dell egy folyamatosan fejlődő szervezet. Kultúránk részét képezi a dolgozók professzionális és személyi fejlődésének elősegítése. A Dell csapatának tagjai számára programok széles választéka áll rendelkezésre a jelenlegi munkakörükhöz kapcsolódó képességeik fokozásához, illetve vezetői képességeik fejlesztéséhez.

Álláslehetőségek a Dellnél. Találja meg a képzettségének és tapasztalatának megfelelő pozíciót. Keresés most.

Az Ön fejlődése a Dellnél

Arra törekszünk, hogy neveljük csapatunk tagjainak magabiztosságát, motivációját és ismereteit, hogy ki tudják bontakoztatni a képességeiket. A karrierfejlesztés csoportos folyamat a Dellnél: részt vesznek benne az egyes csapattagok, vezetőik, a mentorok és általánosságban a szervezet. Közösen meg tudjuk találni az egyensúlyt az Ön ambíciói és érdeklődési köre, illetve a Dell stratégiái és céljai között, és egy a célt szolgáló akciótervet követhetünk.

A Dell olyan vezetőket képez, akiknek az a célja, hogy segítsenek a csapattársaknak a maximumot kihozni magukból és a legjobb szolgáltatást nyújtani ügyfeleinknek.

A Dell nemzetközi tananyaga

Ahhoz, hogy valaki a dolgozókat inspiráló vezető legyen, sok különböző képesség szükséges: stratégiai gondolkodásmód, nyitottság mások mondandójára, problémamegoldó képesség, döntéshozás, vagy éppen mások motiválása arra, hogy a legjobbat nyújtsák. A Dell gyors iramú globális munkakörnyezete további képességeket igényel, ilyen például a földrajzilag szétszórt csapatok és távmunkások irányításának képessége vagy a kulturális diverzitás megértése.

A Dell teljes körű fejlesztőprogramokat dolgozott ki annak érdekében, hogy ezeket a vezetői képességeket szervezetünk minden szintjén kultiválhassuk, a csapattagoktól az új menedzsereken át egészen a felső vezetőkig. Ez az átfogó tananyag fejleszti a Dell stratégiáival, prioritásaival és céljaival kapcsolatos aktivitást és az erre inspiráló vezetést.

Felsővezető-képzés

Az Executive Rapid Start program testreszabott indulótervet és olyan erőforrásokat tartalmaz, amelyek segítségével az új felső vezetők gyorsíthatják a fejlődésüket. A terv és az eszközcsomag a Dell vállalati kultúrájával és szervezetével kapcsolatos erőforrásokat és iránymutatást biztosít. A felső vezetők ezenkívül a célzott vezetői programok és a felső vezetőknek szánt coaching segítségével is fejleszthetik magukat.

Menedzser- és igazgatóképzés

Foundations of Leadership programunk segítségével az új vezetők zökkenőmentesen tanulhatnak bele új szerepkörükbe. Amikor a vezetők igazgatói szerepkörbe lépnek elő, elvégzik a Director Leadership programot, amelynek célja az igazgatók üzleti éleslátásának fejlesztése, és lehetőség biztosítása a Dell senior felső vezetőktől való tanulásra. A vezetői képességek a fejlesztőprogramok elvégzése után újabb továbbképző workshopokkal és vezetők által tartott előadásokon fejleszthetők.

Szakmai továbbképzés

A Dell szakmai továbbképző kurzusai a témák széles körére terjednek ki, a technikai képzéstől kezdve a kommunikációs készségeken keresztül az értékesítési műhelyfoglalkozásokig. A tanfolyamok jelenlegi választéka igazodik az üzleti célokhoz és a stratégiához.

Arra bátorítjuk minden munkatársunkat, hogy éljen ezekkel a tanulási és képzési lehetőségekkel. Tanfolyamaink és programjaink segítenek csapattagjainknak felkészülni jelenlegi és jövőbeli feladataikra. A Dell tananyagai változatosak, és zsúfolva vannak hasznos, a kedvező élményekben gazdag pályafutást közvetlenül előmozdító ismeretekkel.