|

Sajtóközlemények

Legyen naprakész a Dell-lel kapcsolatos legfrissebb hírek, például a megjelenő termékek, a környezetvédelmi programok és a technológiai bejelentések terén.

18 ápr. 2019

A Dell EMC továbbfejleszti a világ legsikeresebb szerverportfólióját

A Dell EMC bejelentette a világ legsikeresebb2 szerverportfóliójának legújabb fejlesztéseit. A Dell EMC PowerEdge-szerverek megnövelt felügyeleti lehetőségeket, biztonságot, teljesítményt és skálázhatóságot kínálnak az ügyfelek mindennapi és nagy kapacitásigényű terheléseihez.

02 ápr. 2019

A Dell EMC bővíti adatvédelmi képességeit

A Dell EMC bemutatta a Dell EMC Data Domain és az Integrated Data Protection Appliance (IDPA) adatmentési tároló eszközök portfóliójának új és továbbfejlesztett képességeit, amelyek tényleges rugalmasságot és értékeket kínálnak a vállalkozásoknak, bővített többfelhős képességekkel és hatékonyabb teljesítménnyel.

25 márc. 2019

Global Data Protection Index: Hogy vagy, adatvédelem?

A Dell EMC bejelentette a harmadik Global Data Protection Index eredményeit, mely 2016-hoz képest az adatok robbanásszerű, 569 százalékos növekedési üteméről és az adatvédelmet „bevezető” vállalatok közel 50 százalékpontos kiemelkedő növekedéséről számol be.

25 febr. 2019

Az új Dell interaktív monitor és számítógépek színt visznek a tanulásba

A Dell Technologies bemutatta az általános és középiskolai diákok és tanárok számára készült portfóliójának új tagjait.

19 dec. 2018

2019: Az adatvezérelt digitális rendszerek éve

Technológiai újításokból az elmúlt évben sem volt hiány, és hamarosan belépünk az innováció következő évtizedébe: megkezdődik az ember és gép közötti partnerség következő korszaka, amelyet az intelligens lakókörnyezet és az okos munkahely jellemez.

Sajtókapcsolat

Karnevál Adrienn
Morpho Communications
Hungary
+36 30 653 9870
karneval.adrienn@morpho.hu