|

Sajtóközlemények

Legyen naprakész a Dell-lel kapcsolatos legfrissebb hírek, például a megjelenő termékek, a környezetvédelmi programok és a technológiai bejelentések terén.

25 márc. 2019

Global Data Protection Index: Hogy vagy, adatvédelem?

A Dell EMC bejelentette a harmadik Global Data Protection Index eredményeit, mely 2016-hoz képest az adatok robbanásszerű, 569 százalékos növekedési üteméről és az adatvédelmet „bevezető” vállalatok közel 50 százalékpontos kiemelkedő növekedéséről számol be.

25 febr. 2019

Az új Dell interaktív monitor és számítógépek színt visznek a tanulásba

A Dell Technologies bemutatta az általános és középiskolai diákok és tanárok számára készült portfóliójának új tagjait.

19 dec. 2018

2019: Az adatvezérelt digitális rendszerek éve

Technológiai újításokból az elmúlt évben sem volt hiány, és hamarosan belépünk az innováció következő évtizedébe: megkezdődik az ember és gép közötti partnerség következő korszaka, amelyet az intelligens lakókörnyezet és az okos munkahely jellemez.

03 dec. 2018

A Z generáció nem robotokból áll

A Z generáció hamarosan egy technológiát előtérbe helyező mentalitással lép be a munkaerőpiacra, így a vállalkozásoknak a jövőben még jobban kell alkalmazkodniuk a digitális kor kihívásaihoz.

14 nov. 2018

Strapabíró Rugged notebookok a világ legkeményebb munkáihoz

A Rugged rendszerek tudatosan strapabíróra tervezett eszközök, amelyeket a legvégső határokig tesztelnek, hogy kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújthassanak azoknak az extrém ügyfeleknek mint amilyen Mike Libecki a National Geographicnak dolgozó felfedező és úttörő hegymászó vagy például a McLaren.

Sajtókapcsolat

Zhanna Boguslavskaya
Dell Inc.
Hungary
Zhanna_Boguslavskaya@Dell.com