|

Sajtóközlemények

Legyen naprakész a Dell-lel kapcsolatos legfrissebb hírek, például a megjelenő termékek, a környezetvédelmi programok és a technológiai bejelentések terén.

19 dec. 2018

2019: Az adatvezérelt digitális rendszerek éve

Technológiai újításokból az elmúlt évben sem volt hiány, és hamarosan belépünk az innováció következő évtizedébe: megkezdődik az ember és gép közötti partnerség következő korszaka, amelyet az intelligens lakókörnyezet és az okos munkahely jellemez.

03 dec. 2018

A Z generáció nem robotokból áll

A Z generáció hamarosan egy technológiát előtérbe helyező mentalitással lép be a munkaerőpiacra, így a vállalkozásoknak a jövőben még jobban kell alkalmazkodniuk a digitális kor kihívásaihoz.

14 nov. 2018

Strapabíró Rugged notebookok a világ legkeményebb munkáihoz

A Rugged rendszerek tudatosan strapabíróra tervezett eszközök, amelyeket a legvégső határokig tesztelnek, hogy kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújthassanak azoknak az extrém ügyfeleknek mint amilyen Mike Libecki a National Geographicnak dolgozó felfedező és úttörő hegymászó vagy például a McLaren.

25 okt. 2018

A Dell innovatív megoldásokkal bővíti az UltraSharp monitorcsaládot

A Dell a világ első számú monitorgyártójaként az új UltraSharp monitorcsaláddal a jövő munkavállalóinak igényeit elégíti ki. Olyan technológiát és innovatív dizájnelemeket vezet be, amely maximális teljesítménnyel és kiemelkedő felhasználói élménnyel növelik a munka hatékonyságát.

25 szept. 2018

Dell EMC PowerEdge MX: moduláris infrastruktúra az informatikai átalakuláshoz

A Dell EMC bemutatta a Dell EMC PowerEdge MX-et, az iparág legújabb, nagy teljesítményű, moduláris infrastruktúráját, amely az adatközpontok hagyományos és új típusú terheléseit egyaránt képes kezelni.

Sajtókapcsolat

Zhanna Boguslavskaya
Dell Inc.
Hungary
Zhanna_Boguslavskaya@Dell.com