|

Munkatársaink

A Dell csapata

Tudjuk, hogy kissé elfogultak vagyunk, de úgy gondoljuk, csapatunk tagjai a legcsodálatosabb emberek, akikkel valaha is találkoztunk. Tehetségük és elkötelezettségük képezi sikerünk hajtóerejét, és ha teljes erővel hozzáfognak, bármit elérhetnek. Hálásak vagyunk a nemzetközi csapatunk lehető legjobb munkakörnyezetének létrehozásával kapcsolatos folyamatos hozzájárulásukért és elkötelezettségükért.

Szeretjük a másságot. Kihasználjuk a sokféleség erejét.

A változatos összetételű munkaerő döntő jelentőségű abban, hogy új ötletek keletkezzenek, és lendületet kapjon az innováció. Csak a sokféle nézőpontból fakadó előnyök miatt remélhetjük, hogy sikerül megvalósítanunk a célunkat: hogy technológia segítségével javítsunk az emberek életminőségén. Azért van ez így, mert először meg kell értenünk az embereket – az értékeiket, az életstílusukat, az álmaikat –, hogy lehetőséget teremthessünk számukra a fejlődésre és a boldogulásra.

A Dell humánstratégiája segít magunkhoz vonzani a világ legtehetségesebb dolgozóit, és áttörő teljesítményt nyújtani ügyfeleink, a vállalat és csapatunk tagjai számára. Célunk, hogy a Dell olyan vonzó munkahely legyen, ahol csapatunk tagjai megbecsülve és a döntésekbe bevonva érzik magukat, valamint motiváltak arra, hogy a legjobbat nyújtsák.

Csapatunk tagjait az alábbi módokon támogatjuk:

 • Felvétel (egyetemi és iskolai kapcsolatok). A Dell szeretné magához vonzani a legjobb képességű és teljesítményű szakembereket, hogy a világ legjobb technológiáival elősegítsék az emberiség fejlődését.
 • Összekapcsolt munkahelyek. Az Összekapcsolt munkahelyek stratégiai üzleti kezdeményezésünk célja egy erősen mobil, együttműködő és rugalmas munkakörnyezet kialakítása.
 • Képzés és vezetőfejlesztés. Számos módszerrel támogatjuk a folyamatos tanulást és fejlődést.
 • Alkalmazotti erőforráscsoportok. 11 alkalmazotti erőforráscsoporttal rendelkezünk, amelyekhez bármelyik dolgozónk csatlakozhat a kapcsolatépítés, a képességek fejlesztése vagy a társadalmi felelősségvállalás céljából.
 • „Legjobb munkahely” elismerések. Büszkék vagyunk arra, hogy elismerik a sokszínű közösségekkel fenntartott kapcsolatainkat.
 • Tell Dell. A Tell Dell vállalati kultúránk fontos eleme. Szeretnénk, ha csapatunk minden tagja beleszólhatna, hogyan érintkezünk egymással a világon.
Álláslehetőségek a Dellnél. Találja meg a képzettségének és tapasztalatának megfelelő pozíciót. Keresés most.
Böngészés a Dell képviseletek között. Térkép megtekintése.
Explore our locations

 • Remove CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Remove careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10