|

Lehetőségek hallgatók számára

Fedezze fel, milyen jövőt kínál Önnek a Dell!

Még nem késő, hogy elkezdjen gondolkodni a pályafutásáról! Folyamatosan keressük a nagy elmék következő generációját, hogy ma és a jövőben is gondoskodjanak vállalatunk további fejlődéséről. Közösen tovább növekedhetünk életerős globális vállalatként, amely lelkesen törekszik arra, hogy innovatív termékekkel és szolgáltatásokkal segítse ügyfeleit.

Fedezze fel a hallgatóknak kínált számtalan gyakornoki lehetőséget és programot, melyek révén a tanulók egy globális, együttműködő környezetben dolgozhatnak, megismerkedhetnek felső vezetőinkkel, szakmai és egyéb kapcsolatokat alakíthatnak ki, és valós helyzetekben próbálhatják ki magukat. 

A Dell négy, hat, illetve nyolc hónapra szóló gyakornoki pozíciót is kínál. Ezekre akkor jelentkezhet, ha hallgató vagy végzős hallgató, és részt vesz egy főiskola vagy egyetem által akkreditált, hivatalos gyakornoki programban. Ha nálunk dolgozik, azzal krediteket is szerez. Ezek a lehetőségek az Egyesült Államokban, Kínában és Írországban érhetők el a következő területeken: mérnöki munka, biztonság, globális szolgáltatások, pénzügy, marketing stb. Gyakornoki pozíciók megtekintése ›

Pályakezdő
Connect with Dell Careers on YouTubeConnect with Dell Careers on YouTubeKapcsolatfelvétel
a Dell Álláslehetőségekkel (Angolul)

Kapcsolatfelvétel a Dell Álláslehetőségekkel Kapcsolatfelvétel a Dell Álláslehetőségekkel Kapcsolatfelvétel a Dell Álláslehetőségekkel Kapcsolatfelvétel a Dell Álláslehetőségekkel Kapcsolatfelvétel a Dell Álláslehetőségekkel
Connect to Dell on LinkedInConnect with Dell CareersConnect with Dell Careers

Jump Start fejlesztőprogram friss diplomásoknakJump Start fejlesztőprogram

A Dell fontos kötelességének tekinti, hogy segítse és fejlessze az egyetemről kikerülő fiatalokat, ezért létrehozta a „Jump Start fejlesztőprogram friss diplomásoknak” nevű programot, amely segít a nemrég végzetteknek abban, hogy könnyen beilleszkedjenek a Dell munkakultúrájába és munkahelyi környezetébe.

A Dellhez csatlakozó friss diplomások munkájuk első éve alatt elvégzik a Jump Start fejlesztőprogram tanfolyamait, ezzel megszerzik azt a tudást és megismerik azokat az erőforrásokat, amelyek a Dell vállalati kultúrájába való beilleszkedéshez, a munkahelyi és szakmai kapcsolatok kiépítéséhez, valamint a karrierterv kialakításához szükségesek.

Ez az oktató által vezetett tanfolyam és saját tempóban végezhető egyéni tanulás olyan eszközökkel és képzettséggel vértezi fel a friss diplomásokat, amely segíti fejlődésüket és boldogulásukat a Dellnél. Lehetőségük lesz kapcsolatokat kialakítani munkatársaikkal és a vezetőkkel, akik ösztönözni fogják karriercéljaik kitűzését a Dellen belül.

A Jump Start fejlesztőprogram részeként az újonnan munkába álló diplomások:

 • Beilleszkednek a Dell vállalati kultúrájába.
 • Kapcsolatokat alakítanak ki a vezetőkkel és munkatársaikkal.
 • Meghatározzák erősségeiket és pozicionálják márkájukat.
 • Létrehozzák a munkájukat és karrierjüket támogató kapcsolati hálót.

A Dell nagy örömmel alkalmaz végzős hallgatókat. Többféle területen számos gyakornoki lehetőséget kínálunk, hogy tanulóink még jobban megismerhessék a kultúránkat és a karrierlehetőségeinket. A speciális gyakornoki lehetőségekről az alábbiakban tájékozódhat.

Accounting Intern Program

Accounting Internship

Célközönség: A kiválasztott tanulók ötéves számviteli programban vagy ezzel egyenértékű képzésben vesznek részt
Hol: Egyesült Államok
Időráfordítás: 11 hét a nyár folyamán


Az Accounting Intern Program egy 11 hetes intenzív továbbképzési program olyan tanulók vagy végzős hallgatók számára, akik ötéves számviteli programban vesznek részt (vagy akiknek elegendő kreditjük van a könyvvizsgálói képesítés megszerzéséhez). A program keretében a gyakornokok valós szakmai tapasztalatokat szerezhetnek legalább egy konkrét projektben való részvétellel, melyről a nyár végén prezentációt készítenek a felső vezetés számára. A nyári gyakorlatok gyakornokokra szabott csapatépítő rendezvényeket és a felső vezetők által tartott előadásokat is magukban foglalnak. Ezenkívül a gyakornokok megismerkedhetnek a Dell munkatársaival és azokkal, akik a Dell más továbbképzési programjaiban vesznek részt.

Dell Financial Services Intern Program

Financial Services InternshipCélközönség: Kiválasztott hallgatók
Hol: Egyesült Államok
Időráfordítás: 11 hét a nyár folyamán


A Dell Financial Services (DFS) a technológiai termékek és szolgáltatások finanszírozásában segíti az ügyfeleket, a vállalkozásokat, valamint az oktatási és állami intézményeket. A DFS rendkívüli lehetőséget kínál a gyakornokoknak, hiszen betekinthetnek a pénzügyi világ működésébe. A DFS-nél dolgozó gyakornokok részt vesznek a Dell Finance Intern Programjában, és a DFS kihívásokkal teli, fontos projektjein dolgozhatnak többféle kulcsfontosságú területen. Ezenkívül a DFS-gyakornokok DFS-sel kapcsolatos forrásanyagokba és tevékenységekbe láthatnak bele, például a DFS igazgatói által tartott előadássorozatba.

Engineering & Computer Science Internship

Engineering & Computer Science InternshipCélközönség: Bizonyos mérnöki szakképesítéssel rendelkező hallgatók, mesterképzésben részt vevők és PhD-hallgatók
Hol: Világszerte
Időráfordítás: 10–12 hét a nyár folyamán
A Dell mérnökgyakornokaként a következő szakterületeken valamelyikén dolgozhat:

 • Termékfejlesztés: mechanikai és elektronikai fejlesztések, technológiai vagy innovációs stratégia kidolgozása, szoftveres megoldások fejlesztése és tesztelés.
 • Gyártás: minőség-ellenőrzés, hardverfejlesztés, gyártástervezés, folyamatoptimalizálás és tesztelés.
 • MIS: szoftverfejlesztés, üzleti elemzés és technikai elemzés.
 • Ügyfélszolgálat: technikai támogatás és szolgáltatások
 • Ecommerce honlap: szoftverfejlesztés és a felhasználói élmény fokozása.
 • Nagyvállalati szoftverfejlesztés: hálózatbiztonság, felhőalapú számítástechnika, információmenedzsment, big data, rendszerfelügyelet, szoftverfejlesztés
 • Kutatás-fejlesztés: új generációs fejlett technológiák és Dell-termékek kutatása és fejlesztése, mobilitás, adatközpont, internet és még sok minden más.
 • Biztonság: kiberbiztonság, visszaélések elleni küzdelem, hitelesítés, kódolás, kiberbűnözés
 • Felhőalapú fejlesztések: migrációs stratégiák, felhőplatform üzembe állítása, nagyvállalati alkalmazások felügyelete és fejlett adatközponti technológiák
 • Adatelemzés: adatbányászatra épülő biztonságelemzés, adatelemzés, algoritmusfejlesztés és statisztika

Finance Intern Program

Finance InternshipCélközönség: A kiválasztott hallgatók és pénzügyi MBA fokozattal rendelkező hallgatók
Hol: Egyesült Államok
Időráfordítás: 10 hét a nyár folyamán
A Finance Intern Program 10–12 hetes intenzív továbbképzési lehetőség végzős és még nem végzős pénzügyes hallgatók számára. A programban a gyakornokok valós szakmai tapasztalatokat szerezhetnek legalább egy konkrét projektben való részvétellel, melyről a nyár végén prezentációt készítenek a vezetőknek. A nyári gyakorlatok gyakornokokra szabott csapatépítő rendezvényeket és a felső vezetők által tartott előadásokat is magukban foglalnak. Ezenkívül a gyakornokok megismerkedhetnek a Dell munkatársaival és azokkal, akik a Dell más továbbképzési programjaiban vesznek részt.

Global Operations Internship

Global Operations InternshipCélközönség: MBA-jelöltek és bizonyos egyetemek hallgatói
Hol: Egyesült Államok
Időráfordítás:  10–12 hét a nyár folyamán

Csatlakozzon egy világszínvonalú globális ellátási lánchoz, ahol hosszú távra kiható változtatásokat indíthat el, és hosszú távon építheti karrierjét. A Dell az ellátási lánc területén dolgozó tehetséges szakértők, valamint a rendszeresen ellenőrzött folyamatok és képességek mind a vállalat átalakulási stratégiáját támogatják. A belső ellátási lánccal kapcsolatos képzéseinkkel és fejlesztési programjainkkal – melyek lehetővé teszik, hogy munkatársaink velünk közösen építsék a karrierjüket – olyan környezetet hoztunk létre, ahol munkatársaink inspirálva érzik magukat, és közös összefogással mindennap sikereket érnek el.

Global Sales & Business Operations Internship

Global Sales & Business Operations InternshipCélközönség: MBA-jelöltek és bizonyos egyetemek hallgatói
Hol: Egyesült Államok és India
Időráfordítás: 10–12 hét a nyár folyamán

A Global Sales and Business Operations Internship egy 10–12 hetes nyári program, amely betekintést nyújt a háttérben zajló projektekbe. Ezek a projektek az ügyfelek elégedettségét és az optimalizált teljes körű kiszolgálást mozdítják elő. A programban részt vevő osztályok a következők lehetnek: Global Sales Planning & Analysis, Americas Sales Finance & Operations, Data Analytics, Inside Sales Operations, Pricing Strategy & Operations, Americas Partner Sales Operations.

Global Services and Deployment Internship

Global Services and Deployment InternshipCélközönség: MBA-jelöltek és bizonyos egyetemek hallgatói
Hol: Világszerte
Időráfordítás: 10–12 hét a nyár folyamán

A Global Services and Deployment részleg globális csapatokból áll: ügyfélszolgálat, ellátási lánc és professzionális szolgáltatások; marketing és értékesítés, pénzügy, tervezés stb. A programban betöltött pozíciókban projektmenedzsmenttel és belső tanácsadással kapcsolatos feladatokat is el kell látni. A csapathoz csatlakozó gyakornokoktól elvárják, hogy jó tanácsadási képességekkel rendelkezzenek számos üzletfejlesztési területen, ideértve az egyesülést és a felvásárlást, az üzletmenet tökéletesítését, a költségcsökkentést és az üzleti folyamatok optimalizálását.

Human Resources Internship

Human Resources InternshipCélközönség: Egyetemi hallgatók, valamint mesterképzésben részt vevő hallgatók
Hol: Egyesült Államok
Időráfordítás: 10–12 hét a nyár folyamán
A Dell HR-gyakornoki programjában a tanulók betekintést kapnak abba, hogy mit kínál a Dell HR-osztálya, és a HR-en belüli projektekben különböző feladatokat láthatnak el olyan területeken, mint amilyen például a globális kompenzáció és juttatások, a tehetségek felkutatása és a HR-osztály működése.

Global Sales Internship Program

Global Sales Internship ProgramCélközönség: Hallgatók
Hol: Egyesült Államok, Massachusetts állam
Időráfordítás: 12 hét a nyár folyamán

Az Inside Sales Internship egyedülálló lehetőséget nyújt a tanulóknak arra, hogy az értékesítés és a technológia területén folyamatos képzésben részesüljenek, és egyben arra is, hogy közvetlen közelről láthassák, milyen is egy értékesítésre épülő karrier.

A szakmai gyakorlat egy háromhetes programmal indul, amely az ügyfelekkel történő kommunikáció fejlesztésében segít. Értékes technikai, értékesítési és üzleti szaktudásra tehet szert. A háromhetes programot követően sok keresletgenerálási tevékenységben is részt fog venni. Sokan, akik sikeresen elvégzik a programot, a diploma megszerzése után teljes munkaidős állást kapnak a vállalatnál.

IT Internship

IT InternshipCélközönség: Kiválasztott hallgatók és végzős hallgatók
Hol: Egyesült Államok, Európa, Közel-Kelet és Ázsia
Időráfordítás: 10–12 hét a nyár folyamán

A Dell IT Internship egy 10–12 hetes program, amely a kimagasló teljesítményt nyújtó, végzős vagy még nem végzős hallgatóknak készült. IT-gyakornokként kihívást jelentő, kiemelt fontosságú és operatív projektekben vehet részt. Lesz majd egy felettese, aki mindent meg fog tenni az Ön sikeréért. Kap majd tőle egy részletes projekttervet, és rendszeresen négyszemközt konzultálni fog Önnel, hogy támogassa, és segítsen kapcsolatokat kialakítania a vállalaton belül.

Marketing Internship

Marketing InternshipCélközönség: MBA-jelöltek és bizonyos egyetemek hallgatói
Hol: Világszerte
Időráfordítás: 10–12 hét a nyár folyamán

A Marketing Internship Program lehetőséget nyújt különböző egyetemek hallgatóinak, hogy egy 10–12 hetes szakmai gyakorlatra csatlakozzanak a Dell marketingcsapatához. A gyakornokok friss szemmel tekintenek a kiemelt fontosságú projektekre, és a programnak köszönhetően rendkívül sokat tanulhatnak, valamint karrierjüket is építhetik. Többféle területen próbálhatják ki magukat: márkaépítés, rendezvények, termékmenedzsment, közösségi hálózatok, szervezeti kommunikáció, PR, helyszíni marketing, marketingadatok gyűjtése stb.

A Dell végig Ön mellett áll karrierje építése közben. Friss diplomás munkatársainknak számos fejlesztési és rotációs programot kínálunk. Ha szeretné megtudni, hogy melyik fejlesztési program a legmegfelelőbb Önnek, olvassa el a továbbiakat.

Accounting Development Program

Accounting Development Program

Célközönség: Belépő szintű könyvelők
Hol: Világszerte
Időráfordítás:  Háromszor egy év rotációs rendszerben
Szint: Belépő szint

 

 


A Dell Accounting Development Program (ADP) célja a Dell vezető könyvelők következő generációjának kinevelése. Ezt a program úgy éri el, hogy a résztvevők különböző nagy kihívást jelentő pozíciók között rotálhatnak, miközben fejlett könyvelői képzésen vehetnek részt, és kapcsolatépítési lehetőségeket használhatnak ki. A program három egymás utáni, egyenként 1 évig tartó pozíciót kínál különböző könyvelési területeken, és a résztvevőknek lehetősége van 6 hónapot egy globális pozícióban tölteni.

Business Operations Leadership Development Program

Business Operations Leadership Development ProgramCélközönség: Friss diplomások
Hol: Egyesült Államok, Massachusetts állam (egyesült államokbeli tanulók); több helyszín (európai, közel-keleti és ázsiai tanulók)
Időráfordítás: 2,5–3 év
Szint: Belépő szint
A Business Operations Leadership Development Program (BOLD) egy két év öt hónaptól három évig tartó rotációs program, amely átfogó képzési tantervet, folyamatos mentorálást és számos hálózatépítési lehetőséget foglal magában. A programban részt vevők a Business Operations területén számos különböző megbízatást látnak el rotációs rendszerben (pl. pénzügyi tervezés és elemzés, adattudomány és analitika, árképzés, értékesítés és piacra lépési stratégia. Lelkes, együttműködő, eredményorientált munkatársakat keresünk, kivételes analitikai és problémamegoldó képességgel. A BOLD Program sikeres elvégzése megköveteli, hogy a programban részt vevő jól teljesítsen egy folyamatosan, gyors ütemben változó környezetben.

Client Development Program

Client Development Program

Célközönség: Friss diplomások
Hol: Egyesült Államok, Oklahoma állam, Oklahoma City; Texas állam, Round Rock
Időráfordítás: 12 hónapos, teljes munkaidős program
Szint: Belépő szint


A Client Development Program egy 12 hónapos program, melynek célja, hogy segítsünk munkatársainknak és közösségünknek fejlődni, előrehaladni. Ez a program olyan eszközökkel látja el a friss diplomásokat, melyekkel szilárdan megalapozhatják a karrierjüket, kihívásokkal teli, fontos megbízatásokat látva el a Client Support szervezetében. A program magában foglal adatelemzést, vezetői képzést, valamint vezetői és munkatársi mentorálást. A résztvevők előtt hatékony hálózatépítési lehetőségek nyílnak, valamint jelen lehetnek közhasznú eseményeken és vezetők által tartott előadásokon

Engineering Leadership Development Program

Engineering Leadership Development ProgramCélközönség: Hallgatók
Hol: Világszerte
Időráfordítás: 27 hónap
Szint: Belépő szint
A Core Technologies Engineering Leadership Development Program (ELDP) a jövő technikai vezetőit képzi ki. Friss diplomásokból álló sokszínű csapatot alkalmazunk, akik technikai tudással és magas szintű vezetői képességekkel rendelkeznek. Az ELDP-tagok háromszor kilenc hónapot töltenek el rotációs rendszerben a tervezéstől a marketingen át egészen a teljesítésig. Ennek a széles üzleti látószögnek köszönhetően fejleszthetik szaktudásukat, szemléletmódjukat és kapcsolataikat, hogy idővel megoldástervezők, stratégiai vezetők és technológiai igazgatók lehessenek. Mindemellett egyedülálló szemléletmódjukkal és szerteágazó üzleti kapcsolataikkal hasznára lehetnek azoknak a csoportoknak, amelyekben a rotálásuk során megfordulnak. Az ELDP vonzza és fejleszti a tehetségeket, támogatva őket a karrierjükben, hogy idővel technológiai vagy termékvezetőkké válhassanak.

Finance Training & Development Program

Finance Training & Development ProgramCélközönség: Friss diplomás pénzügyi szakértők
Hol: Világszerte
Időráfordítás: Változó
Szint: Belépő szint
A Dell Finance Training and Development Program lehetőséget ad a friss diplomás pénzügyi munkatársaknak, hogy beindítsák pénzügyi karrierjüket. A program rotációs rendszerben ellátandó globális pénzügyi megbízatásokat foglal magában, nagy hangsúlyt fektet a valós, első kézből szerzett tapasztalatokra, és jól megalapozott szaktudást nyújt pénzügyi és üzleti területen.

A részt vevők a rotálásuk során általában vállalati, üzleti, működési és könyvelési pozíciókban szereznek tapasztalatot.

Finance Graduate Program

Finance Graduate Program

Célközönség: Kiválasztott végzős hallgatók, akik érdeklődnek a vállalati pénzügyek iránt
Hol: Panama
Időráfordítás: Hat hónap
Szint: Belépő szint


A Finance Graduate Program célja, hogy az analitikai képességeken túl tehetségeket fejlesszen, méghozzá úgy, hogy a kulcsfontosságú szociális és interperszonális készségekre összpontosít, melyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy valaki sikeres legyen a Dellnél. Ez a program hivatott kinevelni a Dell leendő vezetőit.

A program tanterve minden olyan fejlesztési területre kiterjed, amelyre a friss diplomásoknak szüksége van ahhoz, hogy egy nemzetközi pénzügyi szervezetnél elkezdhessék építeni a karrierjüket. A fejlesztés egyéni és csoportos képzéseken zajlik, melyek a pénzügyi, technikai és szociális készségeket veszik célba. A sikeres jelentkező jól tud angolul, és megvan benne a vágy, hogy szeretne karriert építeni a vállalati pénzügyek területén.

A Finance Graduate Program Panamában érhető el, és minden friss diplomás előtt nyitva áll. Ha szeretne jelentkezni a programra, vagy szeretne még többet megtudni róla, küldje el az önéletrajzát. A tárgysorban tüntesse fel, hogy „Finance Graduate Program – Panama”.

Global Services Associate Program

Global Services Associate ProgramCélközönség: Friss diplomások legfeljebb öt év tapasztalattal (a programban betöltött pozíciótól függően)
Hol: Világszerte
Időráfordítás: 18–30 hónap (a programban betöltött pozíciótól függően)
Szint: Belépő szinttől középszintigA Global Services Associate Program (GSAP) helyben toborozza és veszi fel a jelölteket, majd központilag, 10 globális képzőközpontunk valamelyikében képzi őket. A GSAP Associate pozícióban Ön egy többhetes táborban vehet részt. A jól felépített program kombinálja az intenzív elméleti képzést és a gyakorlati oktatást. A tábor bepillantást enged a tárolóeszköz-iparágba, a legjobb gyakorlatokba és módszerekbe, és abba is, hogy hogyan is működik az Dell EMC. A képzés részeként gyakorlati tapasztalatra tehet szert az Dell EMC-termékekkel és -platformokkal, valamint a tárolóeszköz-infrastruktúrához tartozó eszközökkel kapcsolatban. Olyan alapot is szerezhet, amely elengedhetetlen a műszaki szakképesítésekhez (Dell EMC- és nem Dell EMC-szakképesítésekhez egyaránt).

Ehhez a technikai képzéshez kiterjedt szaktudás és az egyes pozíciókra specializált képzések kapcsolódnak. Végül a képzést nyújtó táborból kikerülve betöltheti a munkakörét. Ekkor a munkájával járó napi feladatait a mentora vezetésével fogja ellátni, és törekszik majd a tábor utáni fejlesztési lehetőségeket is kihasználni, hogy szaktudása mindig lépést tartson a vállalat és az IT-ipar igényeivel. Teljesítményét kétévente felmérik, és minden felmérés alkalmával jogosult lehet fizetésemelésre. Miután sikeresen teljesítette a programot, az adott üzleti egységen belül a következő szintre léphet.

Global Enterprise Services Leadership Development Program

Global Enterprise Services Leadership Development ProgramCélközönség: Friss diplomások hallgatók folyamatban lévő vagy már megszerzett MBA-fokozattal
Hol: Világszerte (Egyesült Államok, Massachusetts állam, Hopkinton; Egyesült Királyság, Brentford; Kína, Sanghaj)
Időráfordítás: 2 év
Szint: Belépő szint


A Global Enterprise Services Leadership Development Program (GESLDP) egy rotációs képzés, amely négy, egyenként 6 hónapos képzésből áll. A program során ellátott feladatok a Global Enterprise Services minden területére betekintést nyújtanak, többek között a következő szervezetek működésébe: Customer Service, Professional Service, Strategy and Operations, valamint Go To Market. Az a célunk, hogy a GES-nél szerzett tapasztalatok, a vezetői alapképzések és a professzionális hálózatépítési készségek fejlesztése által kiképezzük a jövő vezetőit. A program lendületet ad munkatársaink karrierjének, valamint jó teljesítményre és stratégiai gondolkodásra ösztönzi őket. Olyanokat keresünk, akik elsajátították a stratégiai gondolkodást, és jó a problémamegoldó képességük. Ha valaki szeretne sikeres lenni ebben a program, képesnek kell lennie arra, hogy egyszerre több feladatot is ellásson egy gyorsan változó technikai környezetben, és arra is, hogy meggondoltan cselekedjen vezetőként.

Inside Sales Development Program

Inside Sales Development ProgramCélközönség: BSc-diplomások
Hol: Egyesült Államok, Massachusetts állam
Időráfordítás: 2,5–3 év
Szint: Belépő szint
Az Inside Sales egy világszínvonalú, innovatív, hatékony értékesítési szervezet. A program elsődleges célja, hogy kiképezze és fejlessze a jövő értékesítési vezetőit, akik képesek a kereslet és a forgalom növelésére.

Intenzív termék- és értékesítési képzésben, valamint nagyszerű mentorálásban lesz része. Feladata lesz, hogy felhívja a leendő és meglévő ügyfeleinket, segítve őket abban, hogy a stratégiáink és a megoldásaink által meg tudják oldani az IT-problémákat. A második vagy harmadik év végén csatlakozhat az értékesítési szervezetünkhöz vagy a belső értékesítési vezetők csapatához.

HR Rotation Program

HR Rotation ProgramCélközönség: HR-es egyetemi hallgatók és HR-mesterképzésen részt vevők
Hol: Világszerte
Időráfordítás: 2–3 év
Szint: Belépő szint
A Dell Human Resources Rotation Program célja, hogy egy jól képzett HR-es szakemberekből álló csapatot állítson össze, akik képesek az innovatív, stratégiai gondolkodásra, jó kapcsolatot tudnak kialakítani az ügyfelekkel, mindig szem előtt tartják az ügyfelek érdekeit, hatékonyak, és kézben tartják a HR jövőjét a Dell Technologiesnál.

A részt vevők általában a következő pozíciókat töltik be rotációs rendszerben: üzleti HR-pozíció, HR-specialista, olyan területeken, mint például javadalmazás, tehetségek felkutatása vagy juttatások, esetleg egy kiemelt fontosságú projekt vagy tevékenység.

IT Development Program

IT Leadership Development ProgramCélközönség: Kiválasztott friss diplomások
Hol: Világszerte
Időráfordítás: 2–3 év
Szint: Belépő szint
Az IT Development Program lehetőséget ad a tehetséges és ambiciózus friss diplomásoknak, hogy hasznosítsák a kapott oktatást, a vezetői képességeiket és a technológia iránti szenvedélyüket, ezzel fejlesztve technikai, üzleti és tanácsadói képességeiket, amelyek elengedhetetlenek a jövő technológiai vezetői számára. A 2–3 éves programban a friss diplomásoknak lehetőségük van rotálni, de arra is, hogy az IT-ágazat valamelyik területére specializálódjanak. Az IT-program összes résztvevője komoly szakmai kapcsolatrendszert építhet ki, kiterjedt képzésben csiszolhatja szaktudását, valamint kihívást jelentő feladatokkal nézhet szembe, és így a globális csapatunk részeként valós üzleti problémákat oldhat meg.

Supply Chain Development Program

Supply Chain Development Program

Célközönség: Az ellátási láncot tanító legjobb iskolákból jövő friss diplomások
Hol: Egyesült Államok, Texas állam, Austin
Időráfordítás: Három év


A Supply Chain Development Program (SCDP) lehetőséget ad a friss diplomásoknak, hogy beindítsák karrierjüket az ellátási lánc területén. A program három különböző egyéves, rotációban elvégezhető megbízatásból áll (logisztika, működés, beszerzés), és nagy hangsúlyt fektet a megbízható ellátási lánc kiépítéséhez szükséges elméleti tudásra, valamint az üzleti tapasztalatra. A programban részt vevőknek vannak mentoraik és tanácsadóik, akik támogatják őket a karrierjük építésében. Ez a program 2014 júniusában indult el Austinban rendkívül tehetséges egyetemi hallgatók bevonásával.

Marketing College Hire Program
Marketing College Hire ProgramKiknek: Friss Bachelor diplomásoknak (marketing vagy más releváns szak)
Hol: Egyesült Államok
Időráfordítás: 2 év
Szint: Belépő szint
Ön a Bachelor diploma megszerzése és a marketing területen kapott teljes munkaidős ajánlat elfogadása utáni 18 hónapon belül 2 évre a Marketing College Hire Programban kerül elhelyezésre. Ezalatt a 2 év alatt két egyéves rotációban dolgozhat valamelyik alapvető marketing munkakörben (Global Communications, Field & Partner Marketing, Digital Experience, Global Events), illetve a termékmarketing divíziók valamelyik munkakörében. A rotációkban való tanulási lehetőségek mellett a program résztvevői átfogó karrierfejlesztésben vesznek részt. Ennek keretében testreszabott tanfolyamokat és coaching és mentorálási segítséget vehetnek igénybe, építhetik kapcsolati hálójukat, és a közösség érdekeit szolgáló feladatokon dolgozhatnak. A program sikeres befejezését követően a résztvevők jobban fogják érteni a Dell működését, a technológiai ipart, valamint a marketing nagy szervezetekben betöltött szerepét.