|

Juttatásaink

Juttatások. Jutalmak. Egyensúly. A Dellnél ez mind az Öné lehet.

Hosszú távú sikerünknek munkatársaink a legfőbb összetevői. Ezért nem meglepő, hogy milyen sok időt és erőfeszítést fordítunk az átfogó juttatási csomagok létrehozására, az összes csapattag számára. Arra törekszünk, hogy a legjobb választást és értéket nyújtsuk, a legjobb áron. Csomagjaink versenyképesek a piacon, és jellemzők a működési területeinket képező különböző országokra.

Jutalmazni szeretnénk teljesítményét.

Egyszerű. Hiszünk abban, hogy csapattagjaink jó munkája jutalmat érdemel. Szakembereink mind alapvetően fontos részét képezik a csapatnak. Munkatársaink az egyértelműen megfogalmazott és mérhető célok elérése – és gyakran túlszárnyalása – révén érik el sikereiket. A kompenzációkat illetően a Dell elkötelezett abban, hogy megőrizze a piaci versenyképességet. A vonzó fizetési tartományok kialakítása érdekében folyamatosan elemezzük a munkaköltségek legújabb trendjeit.

Sok részleg bónusz- és értékesítésösztönző programokat alkalmaz a pénzügyi évben vállalati, üzletági vagy egyéni szinten elért teljesítmény jutalmazásához. A munkatársak karrierszint és teljesítmény alapján történő jutalmazásához pedig hosszú távú ösztönzési programok állnak rendelkezésre.

Tűzzön ki egy célt. Mi segítünk elérni azt.

Munkáltatóként elkötelezettek vagyunk egy olyan szakmai környezet kialakítása iránt is, ahol mindenki fejlődhet és előbbre juthat. Formális képzéseinket egyéni fejlesztési programokkal egészítjük ki, amelyek rendszeres 360 fokos visszajelzést, mentorálást, hálózatot, kihívást jelentő feladatokat és fejlődési lehetőségeket tartalmaznak – az összes pozíció 45%-a belsőleg kerül betöltésre.

Büszkék vagyunk mobil kultúránkra, és elkötelezettek vagyunk az erős csapatként végzett közös munka iránt, hogy minden nap jobb eredmények elérésére buzdíthassuk egymást.  

Álláslehetőségek a Dellnél. Találja meg a képzettségének és tapasztalatának megfelelő pozíciót. Keresés most.
Böngészés a Dell képviseletek között. Térkép megtekintése.
Explore our locations