|

Sajtóközlemények

 • Results for "Sajtóközlemények"
 1. Kisebb helyigénnyel és nagy teljesítménnyel érkeznek az új, belépő szintű Dell Precision munkaállomások

  26 júl. 2018

  A Dell bemutatta a világ legnagyobb teljesítményű, 1U méretű rackszekrénybe szerelhető munkaállomását, valamint több új toronykivitelű munkaállomást. A vállalat célja, hogy mindenféle méretű és pénzügyi hátterű cég számára elérhetőek legyenek az erős, megfizethető és kompakt iparágvezető munkaállomások.

 2. Új Alienware és Dell Gaming hardverek, esport-partnerkapcsolatok és közösségi programok

  02 júl. 2018

  Az Alienware és a Dell Gaming izgalmas hardverekkel és partnerhírekkel kedveskedik a játékipar és a gamer közösség képviselőinek. Az asztali játékrendszert kiegészítő új termékek közé tartozik a bámulatos hangzást biztosító Alienware vezeték nélküli gamer headset és a 2. generációs, gyors válaszidejű Alienware Elite gamer egér.

 3. A Dell tanulmánya a gamerek szokásairól

  24 máj. 2018

  A játékipar az elmúlt öt évben gyors ütemben változott és a szemünk előtt alakult át. A játékpiac korábban csak egy szűk körre, főleg kamaszfiúkra jellemző hobbi volt, és csak néhány vállalat foglalkozott ezzel a területtel.

 4. Testet öltött innováció: a Dell bemutatta új üzleti számítógépeit

  16 máj. 2018

  Az üzleti vezetők világszerte két célt igyekeznek egyensúlyba hozni: folyamatosan zökkenőmentes, biztonságos és hatékony üzletmenetet szeretnének biztosítani, miközben kihasználják az új fejlesztések, például a mesterséges intelligencia, a gépi tanulás és a VR/AR nyújtotta lehetőségeket.

 5. Dell Technologies World 2018: új lendület a modern adatközpontokban és a munkavégzésben

  09 máj. 2018

  Michael Dell, a Dell Technologies elnök-vezérigazgatója nyitotta meg az informatika világának egyik legrangosabb eseményét, a Dell Technologies World 2018 konferenciát.

 6. Messze lehagyják a versenytársaikat az informatikát átszervező vállalatok

  27 ápr. 2018

  A Dell EMC bejelentette az Enterprise Strategy Group (ESG) új kutatásának eredményeit, amely megerősíti, hogy az informatikai átalakulás olyan gazdasági előnyöket jelenthet, melyek kiemelik a vállalkozást a versenytársak közül, valamint ösztönzik az innovációt és a növekedést.

 7. Megújult Dell és Alienware termékportfólió, Erős Gamer laptopokkal és új együttműködésekkel erősíti jelenlétét az esportban a Dell és az Alienware

  12 ápr. 2018

  Az Alienware és a Dell hat új, nagy teljesítményű, Windows 10 operációs rendszerrel rendelkező, számítógépes játékra fejlesztett laptopot jelentett be. Az új modellek az előző generációhoz képest komoly ugrást jelentő, nagy teljesítményű 8. generációs Intel® Core™ processzorokra épülnek.

 8. A Dell EMC a hálózati végpontokon is bevezeti a nyílt hálózatkezelést

  11 ápr. 2018

  A Dell EMC bemutatta a Virtual Edge Platform (VEP) termékcsaládot, a piac első olyan SD-WAN (Software-Defined wide area network, szoftveralapú nagykiterjedésű hálózat) megoldását, amely új Intel® Xeon® D-2100 processzorra épül.

 9. A Dell bemutatta legújabb laptopjait, All-In-One modelljeit és monitorait

  05 ápr. 2018

  A Dell bejelentette az Inspiron All-in-One modellek új termékcsaládját, a megújult XPS 15-öt, hat új S sorozatú kijelzőt, valamint az XPS 15 2-in-1 elérhetőségét.

 10. Következő generációs Dell EMC konvergens infrastruktúra

  21 febr. 2018

  A Dell EMC bejelentette, hogy piacvezető konvergensinfrastruktúra (CI)-rendszerét a következő generációs Dell EMC VxBlock System 1000-rel bővíti. Az új rendszer túllép a hagyományos CI fizikai határain, így még egyszerűbb és rugalmasabb megoldást kínál a vállalatok számára a digitális átalakulás folyamatának felgyorsítására.