|

Sajtóközlemények

 • Results for "Sajtóközlemények"
 1. Dell EMC PowerEdge MX: moduláris infrastruktúra az informatikai átalakuláshoz

  25 szept. 2018

  A Dell EMC bemutatta a Dell EMC PowerEdge MX-et, az iparág legújabb, nagy teljesítményű, moduláris infrastruktúráját, amely az adatközpontok hagyományos és új típusú terheléseit egyaránt képes kezelni.

 2. 100 gigabites Ethernettel a nyílt adatközpontokért

  19 szept. 2018

  A Dell EMC a nyílt hálózatkezelés úttörőjeként bemutatja legújabb Z sorozatú 100 GbE hálózati switchet, a Z9264F-ON-t, amely kétszer akkora kapacitással rendelkezik mint az elődje, és a nyílt megoldások teljes készletét nyújtja a modern vállalati és szolgáltatói adatközpontokhoz.

 3. Dell újdonságok az IFA 2018 kiállításon

  10 szept. 2018

  A Dell az IFA 2018 kiállításon mutatta be a mindennapi felhasználók, a sokat utazó profik és az aktív kisvállalkozások számára készült innovatív termékeit. A továbbfejlesztett Inspiron, XPS és Vostro portfólió gyönyörű formavilággal, kiváló anyagfelhasználással és kiemelkedő teljesítménnyel minden igénynek megfelel.

 4. A Dell gamer innovációi a 10. Gamescomon

  27 aug. 2018

  A Dell és az Alienware tovább erősítette vezető szerepét a PC játékok világában és a Gamer közösségben Európa legnagyobb interaktív játékokkal és szórakoztatóiparral foglalkozó eseményén, a tizedik Gamescom kiállításon.

 5. Kisebb helyigénnyel és nagy teljesítménnyel érkeznek az új, belépő szintű Dell Precision munkaállomások

  26 júl. 2018

  A Dell bemutatta a világ legnagyobb teljesítményű, 1U méretű rackszekrénybe szerelhető munkaállomását, valamint több új toronykivitelű munkaállomást. A vállalat célja, hogy mindenféle méretű és pénzügyi hátterű cég számára elérhetőek legyenek az erős, megfizethető és kompakt iparágvezető munkaállomások.

 6. Új Alienware és Dell Gaming hardverek, esport-partnerkapcsolatok és közösségi programok

  02 júl. 2018

  Az Alienware és a Dell Gaming izgalmas hardverekkel és partnerhírekkel kedveskedik a játékipar és a gamer közösség képviselőinek. Az asztali játékrendszert kiegészítő új termékek közé tartozik a bámulatos hangzást biztosító Alienware vezeték nélküli gamer headset és a 2. generációs, gyors válaszidejű Alienware Elite gamer egér.

 7. A Dell tanulmánya a gamerek szokásairól

  24 máj. 2018

  A játékipar az elmúlt öt évben gyors ütemben változott és a szemünk előtt alakult át. A játékpiac korábban csak egy szűk körre, főleg kamaszfiúkra jellemző hobbi volt, és csak néhány vállalat foglalkozott ezzel a területtel.

 8. Testet öltött innováció: a Dell bemutatta új üzleti számítógépeit

  16 máj. 2018

  Az üzleti vezetők világszerte két célt igyekeznek egyensúlyba hozni: folyamatosan zökkenőmentes, biztonságos és hatékony üzletmenetet szeretnének biztosítani, miközben kihasználják az új fejlesztések, például a mesterséges intelligencia, a gépi tanulás és a VR/AR nyújtotta lehetőségeket.

 9. Dell Technologies World 2018: új lendület a modern adatközpontokban és a munkavégzésben

  09 máj. 2018

  Michael Dell, a Dell Technologies elnök-vezérigazgatója nyitotta meg az informatika világának egyik legrangosabb eseményét, a Dell Technologies World 2018 konferenciát.

 10. Messze lehagyják a versenytársaikat az informatikát átszervező vállalatok

  27 ápr. 2018

  A Dell EMC bejelentette az Enterprise Strategy Group (ESG) új kutatásának eredményeit, amely megerősíti, hogy az informatikai átalakulás olyan gazdasági előnyöket jelenthet, melyek kiemelik a vállalkozást a versenytársak közül, valamint ösztönzik az innovációt és a növekedést.