|

Sajtóközlemények

 • Results for "Sajtóközlemények"
 1. A Z generáció nem robotokból áll

  03 dec. 2018

  A Z generáció hamarosan egy technológiát előtérbe helyező mentalitással lép be a munkaerőpiacra, így a vállalkozásoknak a jövőben még jobban kell alkalmazkodniuk a digitális kor kihívásaihoz.

 2. Strapabíró Rugged notebookok a világ legkeményebb munkáihoz

  14 nov. 2018

  A Rugged rendszerek tudatosan strapabíróra tervezett eszközök, amelyeket a legvégső határokig tesztelnek, hogy kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújthassanak azoknak az extrém ügyfeleknek mint amilyen Mike Libecki a National Geographicnak dolgozó felfedező és úttörő hegymászó vagy például a McLaren.

 3. A Dell innovatív megoldásokkal bővíti az UltraSharp monitorcsaládot

  25 okt. 2018

  A Dell a világ első számú monitorgyártójaként az új UltraSharp monitorcsaláddal a jövő munkavállalóinak igényeit elégíti ki. Olyan technológiát és innovatív dizájnelemeket vezet be, amely maximális teljesítménnyel és kiemelkedő felhasználói élménnyel növelik a munka hatékonyságát.

 4. Dell EMC PowerEdge MX: moduláris infrastruktúra az informatikai átalakuláshoz

  25 szept. 2018

  A Dell EMC bemutatta a Dell EMC PowerEdge MX-et, az iparág legújabb, nagy teljesítményű, moduláris infrastruktúráját, amely az adatközpontok hagyományos és új típusú terheléseit egyaránt képes kezelni.

 5. 100 gigabites Ethernettel a nyílt adatközpontokért

  19 szept. 2018

  A Dell EMC a nyílt hálózatkezelés úttörőjeként bemutatja legújabb Z sorozatú 100 GbE hálózati switchet, a Z9264F-ON-t, amely kétszer akkora kapacitással rendelkezik mint az elődje, és a nyílt megoldások teljes készletét nyújtja a modern vállalati és szolgáltatói adatközpontokhoz.

 6. Dell újdonságok az IFA 2018 kiállításon

  10 szept. 2018

  A Dell az IFA 2018 kiállításon mutatta be a mindennapi felhasználók, a sokat utazó profik és az aktív kisvállalkozások számára készült innovatív termékeit. A továbbfejlesztett Inspiron, XPS és Vostro portfólió gyönyörű formavilággal, kiváló anyagfelhasználással és kiemelkedő teljesítménnyel minden igénynek megfelel.

 7. A Dell gamer innovációi a 10. Gamescomon

  27 aug. 2018

  A Dell és az Alienware tovább erősítette vezető szerepét a PC játékok világában és a Gamer közösségben Európa legnagyobb interaktív játékokkal és szórakoztatóiparral foglalkozó eseményén, a tizedik Gamescom kiállításon.

 8. Kisebb helyigénnyel és nagy teljesítménnyel érkeznek az új, belépő szintű Dell Precision munkaállomások

  26 júl. 2018

  A Dell bemutatta a világ legnagyobb teljesítményű, 1U méretű rackszekrénybe szerelhető munkaállomását, valamint több új toronykivitelű munkaállomást. A vállalat célja, hogy mindenféle méretű és pénzügyi hátterű cég számára elérhetőek legyenek az erős, megfizethető és kompakt iparágvezető munkaállomások.

 9. Új Alienware és Dell Gaming hardverek, esport-partnerkapcsolatok és közösségi programok

  02 júl. 2018

  Az Alienware és a Dell Gaming izgalmas hardverekkel és partnerhírekkel kedveskedik a játékipar és a gamer közösség képviselőinek. Az asztali játékrendszert kiegészítő új termékek közé tartozik a bámulatos hangzást biztosító Alienware vezeték nélküli gamer headset és a 2. generációs, gyors válaszidejű Alienware Elite gamer egér.

 10. A Dell tanulmánya a gamerek szokásairól

  24 máj. 2018

  A játékipar az elmúlt öt évben gyors ütemben változott és a szemünk előtt alakult át. A játékpiac korábban csak egy szűk körre, főleg kamaszfiúkra jellemző hobbi volt, és csak néhány vállalat foglalkozott ezzel a területtel.