|

Sajtóközlemények

 • Results for "Sajtóközlemények"
 1. A Dell EMC továbbfejleszti a világ legsikeresebb szerverportfólióját

  18 ápr. 2019

  A Dell EMC bejelentette a világ legsikeresebb2 szerverportfóliójának legújabb fejlesztéseit. A Dell EMC PowerEdge-szerverek megnövelt felügyeleti lehetőségeket, biztonságot, teljesítményt és skálázhatóságot kínálnak az ügyfelek mindennapi és nagy kapacitásigényű terheléseihez.

 2. A Dell EMC bővíti adatvédelmi képességeit

  02 ápr. 2019

  A Dell EMC bemutatta a Dell EMC Data Domain és az Integrated Data Protection Appliance (IDPA) adatmentési tároló eszközök portfóliójának új és továbbfejlesztett képességeit, amelyek tényleges rugalmasságot és értékeket kínálnak a vállalkozásoknak, bővített többfelhős képességekkel és hatékonyabb teljesítménnyel.

 3. Global Data Protection Index: Hogy vagy, adatvédelem?

  25 márc. 2019

  A Dell EMC bejelentette a harmadik Global Data Protection Index eredményeit, mely 2016-hoz képest az adatok robbanásszerű, 569 százalékos növekedési üteméről és az adatvédelmet „bevezető” vállalatok közel 50 százalékpontos kiemelkedő növekedéséről számol be.

 4. Az új Dell interaktív monitor és számítógépek színt visznek a tanulásba

  25 febr. 2019

  A Dell Technologies bemutatta az általános és középiskolai diákok és tanárok számára készült portfóliójának új tagjait.

 5. 2019: Az adatvezérelt digitális rendszerek éve

  19 dec. 2018

  Technológiai újításokból az elmúlt évben sem volt hiány, és hamarosan belépünk az innováció következő évtizedébe: megkezdődik az ember és gép közötti partnerség következő korszaka, amelyet az intelligens lakókörnyezet és az okos munkahely jellemez.

 6. A Z generáció nem robotokból áll

  03 dec. 2018

  A Z generáció hamarosan egy technológiát előtérbe helyező mentalitással lép be a munkaerőpiacra, így a vállalkozásoknak a jövőben még jobban kell alkalmazkodniuk a digitális kor kihívásaihoz.

 7. Strapabíró Rugged notebookok a világ legkeményebb munkáihoz

  14 nov. 2018

  A Rugged rendszerek tudatosan strapabíróra tervezett eszközök, amelyeket a legvégső határokig tesztelnek, hogy kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújthassanak azoknak az extrém ügyfeleknek mint amilyen Mike Libecki a National Geographicnak dolgozó felfedező és úttörő hegymászó vagy például a McLaren.

 8. A Dell innovatív megoldásokkal bővíti az UltraSharp monitorcsaládot

  25 okt. 2018

  A Dell a világ első számú monitorgyártójaként az új UltraSharp monitorcsaláddal a jövő munkavállalóinak igényeit elégíti ki. Olyan technológiát és innovatív dizájnelemeket vezet be, amely maximális teljesítménnyel és kiemelkedő felhasználói élménnyel növelik a munka hatékonyságát.

 9. Dell EMC PowerEdge MX: moduláris infrastruktúra az informatikai átalakuláshoz

  25 szept. 2018

  A Dell EMC bemutatta a Dell EMC PowerEdge MX-et, az iparág legújabb, nagy teljesítményű, moduláris infrastruktúráját, amely az adatközpontok hagyományos és új típusú terheléseit egyaránt képes kezelni.

 10. 100 gigabites Ethernettel a nyílt adatközpontokért

  19 szept. 2018

  A Dell EMC a nyílt hálózatkezelés úttörőjeként bemutatja legújabb Z sorozatú 100 GbE hálózati switchet, a Z9264F-ON-t, amely kétszer akkora kapacitással rendelkezik mint az elődje, és a nyílt megoldások teljes készletét nyújtja a modern vállalati és szolgáltatói adatközpontokhoz.