|

Dell fogyasztói szolgáltatások és támogatás

Dell fogyasztói szolgáltatások és támogatás
A szervizgarancia biztosítja az Ön nyugalmát. Ha a rendszer meghibásodik a szolgáltatás időtartama alatt, a hivatalos Dell szolgáltató a Dell szervizgarancia keretében a szervíz telephelyén megjavítja a rendszert. Önnek csak el kell vinnie a rendszert a kijelölt leadási pontra, majd a javítás végeztével ugyaninnen elhoznia. A szerviz normál nyitva tartását a helyi munkaórák jelentik, heti 5 napon érhető el, kivéve a helyi munkaszüneti napokon. Ha megtörtént a támogatott termék javítása, a Dell hivatalos viszonteladója kapcsolatba lép az ügyféllel a támogatott termék átvételének ügyében. A javításra vonatkozó szolgáltatási szerződések eltérőek lehetnek.

Keresse meg a legközelebbi Dell szervizgaranciát nyújtó partnert (angolul)

A garancia állapotát a Dell támogatási oldalán (angolul) ellenőrizheti. Ha kívánja, a garanciát következő munkanapos nemzetközi garanciára bővítheti. További információért forduljon a Dell szervizgaranciát nyújtó partneréhez.

A Dell szerviz helyszínén történő szervizgarancia nem foglal magában nemzetközi garanciát: A Nemzetközi Szervizprogram a vásárlás országán kívüli tartózkodás esetére biztosít szervizt és támogatást az ügyfél hordozható Dell számítógépéhez.

A szolgáltatás egyebek között a következőket nyújtja:


Teljes körű online támogatás

Teljes körű ingyenes online támogatásunkról a Dell.hu/Support (angolul) címen talál további információt. Probléma esetén számos támogatási kérdés megválaszolható az online diagnosztikai eszközök és az elérhető forrásanyagok segítségével, mint például az itt felsoroltak:

  • A Dell technikusai által használtakkal nagyrészt megegyező referenciaanyagok és gyakori kérdések elérése 12 nyelven
  • Információk az Ön konkrét rendszeréről, amelyek a rendszer szervizazonosítójának beírásával érhetők el
  • Illesztőprogramok, segédprogramok és feliratkozás frissítésekről szóló értesítésekre
Ha a rendszer meghibásodik, a Dell kiküldhet egy szerviztechnikust az ügyfél telephelyére a telefonos hibaelhárítás befejeződését követően.

A szolgáltatás egyebek között a következőket nyújtja:

24/7 órás átfogó online támogatás
A Dell mindenre kiterjedő online segítséget biztosít a következő címen: //support.euro.dell.com. (angolul) Ebbe az e-mailben történő támogatás is beletartozik. A legtöbb támogatási kérdés megválaszolható a Dell online problémadiagnosztikai eszközei és információforrásai, például az alábbiak segítségével:
  • A Dell technikusai által használtakkal nagyrészt megegyező referenciaanyagok és gyakori kérdések elérése 12 nyelven
  • Információk az Ön konkrét rendszeréről, amelyek a rendszer szervizazonosítójának beírásával érhetők el
  • Illesztőprogramok, segédprogramok és feliratkozás frissítésekről szóló értesítésekre
  • Fórumok más ügyfelekkel és a Dell technikai szakértőivel

Telefonos technikai támogatás
Ha az ügyfélnek problémája van egy Dell termékkel, és nem tudja megoldani az online támogatás segítségével, a technikai támogatási részleghez fordulhat a probléma diagnosztizálása érdekében. A telefonos támogatás lehetővé teszi a Dell számára a probléma gyors és hatékony felmérését, valamint a problémának az adott ügyfél számára legmegfelelőbb és leggyorsabb megoldását. A telefonos támogatás mindig teljesen ingyenes marad. A telefonos támogatási és szervizszolgáltatás hétfőtől péntekig érhető el a helyi munkaidőnek megfelelően, hétvégén és munkaszüneti napokon zárva tart. A Dell telefonos technikai támogatási vonalának hívására az ország helyi díjszabása vonatkozik. A szolgáltatás telefonszáma és a részletes nyitvatartási idő a következő weblapon, a megfelelő ország és szegmens kiválasztása után érhető el: www.dell.com/contactdell.(angolul)

Nemzetközi szerviz
A Nemzetközi Szervizprogram a vásárlás országán kívüli tartózkodás esetére biztosít szervizt és támogatást az ügyfél hordozható Dell számítógépéhez. Ez a szolgáltatás csak a Dell által támogatott országokban érhető el, ezek listája ezen a webhelyen olvasható. //www.dell.com/globaltagtransfer.(angolul)
Ha az ügyfél külföldre utazik, és ott történik probléma, akkor nemzetközi javítást igényelhet minden olyan országban, amely támogathatja azt a notebookcsaládot. A szolgáltatás részletei és az alkatrészek elérhetősége országonként változhat. Az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy a termék aktuális helyének megközelíthetőségétől függően a nemzetközi szolgáltatás esetleg nem érhető el a következő munkanapon.